Back to the Future Episode

back-to-the-future-the-adventure-series-20101123102524044-000.jpg

امروز می خوام به شما دوستان یک بازی معرفی کنم که خیلی جالب هست و صد در صد ارزش بازی کردن داره
حتما با نگاه به اسم بازی به یاد فیلم معروفش می افتید اولین جیزی که در بازی شما را متعجب و جذب خود می کند گرافیک کارتونی بازی هست
صداگذاری خود بازی تقریبا مشابه خود فیلم هست و صدا گذاری شخصیت دکتر را(
کریستوفرلوید) بازیگر اصلی در همین فیلم بازی کرده .درون بازی مکان های وسیع وجود داره که می توانید در ان ازادانه حرکت کنید همچنین در بازی چند معمای نه چندان سخت وجود داردکه بر جذابیت بازی افزوده است
داستان بازی از این قرار هست که شما در نقش پسری(مارتی) هستید که خونش رو بانک داره مناقصه میکنه و به دنبال دکترامت براون که دوستش هست میگرده تا بتونه خونش رو حفظ کنه اما دکتر به گذشته سفر کرده بنابراین شما نیز ناچارید به گذشته سفر کنید تا بتوانید دکتر رو پیدا کنید .بازی یک بازی علمی تخیلی وماجراجوی اکشن هست

از نکات جالب بازی به گرافیک سه بعدی و زیبای کارتوی ان
و همچنین صداگذاری وداستان بازی
حجم کم بازی(400mb)
می تواان اشاره کرد

بچه ها این حتما ببینید یک ویدیو از بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: The Hoss
من دیروز حدود 3 ساعت نشستم بازیش کردم، بعد دیدم اصلا سیو نداره که بخواد سیو و لود شه. بعد توی فروم های خارجی که سرچ کردم دیدم، یکی این مشکل رو مطرح کرده و ظاهرا نسخه های کپی بازی سیو ندارن و فقط نسخه های اصلی رو میشه سیو کرد :|
کسی می تونه کمک کنه؟ ممنون میشم!

من دیروز حدود 3 ساعت نشستم بازیش کردم، بعد دیدم اصلا سیو نداره که بخواد سیو و لود شه. بعد توی فروم های خارجی که سرچ کردم دیدم، یکی این مشکل رو مطرح کرده و ظاهرا نسخه های کپی بازی سیو ندارن و فقط نسخه های اصلی رو میشه سیو کرد :|

شاید مشکل از کرک بازی هست ، این بازی که من گرفتم سیو میکنه وسیو ـشم تو آدرس Documents هست :
C:\Users\Ali\Documents\Telltale Games\Episode 1

من الان توی اون آدرسی که چند پست بالاتر دادی رفتم و توش یه فایل 1 Kb هست.ولی نتونستم تا حالا از تو بازی سیو کنم.
اگه کسی تونسته لطفا یه راهنمایی کنه.

شاید مشکل از کرک بازی هست ، این بازی که من گرفتم سیو میکنه وسیو ـشم تو آدرس Documents هست :
C:\Users\Ali\Documents\Telltale Games\Episode 1
والا من توی چندتا فروم خارجی رفتم این سوال رو مطرح کرده بودن، ظاهرا نسخه های کپی سیو ندارن، البته این بازی ای که من دانلود کردم و همه ی نسخه های دانلود ای که هست اصلا کرک ندارن. فکر کنم اگر کرکی، کدی چیزی پیدا بشه، این مشکل هم حل شه.
من که عاشق این جور بازی ها و مخصوصا بازی های تل تیل ام! این از مانکی آیلند هم بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or