GodΩΩWar کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Jan 25, 2012 #1 فروشنده کد دی ال سی میدان نبرد یعنی BACK2KARKAND برای نسخه PC هستم . قیمت : 28 تومن . آخرین ویرایش: Jan 27, 2012
SGT-Amir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 21, 2012 #34 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!up:d خودم وقتی لازمش داشتم باید این تاپیک رو میدیدم... ولی دیگه PSN Card گرفتم و Downloadش کردم.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!up:d خودم وقتی لازمش داشتم باید این تاپیک رو میدیدم... ولی دیگه PSN Card گرفتم و Downloadش کردم.
GodΩΩWar کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Feb 21, 2012 #35 نوشته شده توسط sgt amir: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!up:d خودم وقتی لازمش داشتم باید این تاپیک رو میدیدم... ولی دیگه PSN Card گرفتم و Downloadش کردم. بیشتر... برای نسخه پی سی هستش این کد . . : > UP < : .
نوشته شده توسط sgt amir: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!up:d خودم وقتی لازمش داشتم باید این تاپیک رو میدیدم... ولی دیگه PSN Card گرفتم و Downloadش کردم. بیشتر... برای نسخه پی سی هستش این کد . . : > UP < : .
SGT-Amir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 21, 2012 #36 چییییی؟ PC ؟ بابا من تمام تهران رو دنبالش گشتم گیر نیوردم! تورو خدا بگو از کجا
GodΩΩWar کاربر سایت Rating - 100% 13 0 0 Feb 21, 2012 #37 نوشته شده توسط sgt amir: چییییی؟ PC ؟ بابا من تمام تهران رو دنبالش گشتم گیر نیوردم! تورو خدا بگو از کجا بیشتر... من سی دی کی لیمیتدش رو از یکی از بچها خریدم که 2 تا سی دی کی داشت . خوده سی دی کی بازی رو زدم خوشم نیومد الان سی دی کی مپ پکش رو گذاشتم برا فروش .
نوشته شده توسط sgt amir: چییییی؟ PC ؟ بابا من تمام تهران رو دنبالش گشتم گیر نیوردم! تورو خدا بگو از کجا بیشتر... من سی دی کی لیمیتدش رو از یکی از بچها خریدم که 2 تا سی دی کی داشت . خوده سی دی کی بازی رو زدم خوشم نیومد الان سی دی کی مپ پکش رو گذاشتم برا فروش .