وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

N.P PRINCE

کاربر سایت
با سلام بچه ها من دو روز پيش به هزار مكافات از اين اينترنت كلي AVATAR براي XBOX 360 دانلود كردم از اين سايت هاي قاتي پاتي خارجي ولي وقتي ميريزمشون توي آدرسي كه مال پوشه ي آواتار هست (داخل فلش البته) از فلش به XBOX كپي نميشه و حتي اجرا هم نميشه يه دايره زرد ميكشه وسط اون دايره هم يه علامت ! گذاشته بجاي شكل آواتار اگه كسي بلده چيكار كنه بگه تا يه آواتار بزارم باهاش درگير بشه چون من يكي كه بلد نيستم درستش كنم اينم بگم كه من از بين اين همه آواتار كه دانلود كردم فقط لباس اتزيو رو ميخوام بقي يش پيشكش اگه كسي خاست امتحان كنه بگه تا بهش PM بدم اينو هم بگم كه سرعت اينترنتم پايين هست و نميتونم همه ي آواتار ها رو باهم آپ كنم 10 MB ميشه كه براي من دنيايي هست.
منتظر جواب

بچه ها اينم لينك هاش
از rapidshare https://rs925l3.rapidshare.com/files/359554464/AvatarDLC.rar.html
از megaupload http://www.megaupload.com/?d=QURMS4GT
از hotfile http://hotfile.com/dl/31402111/ca0f122/AvatarDLC.rar.html
اينم ليست آواتار ها
80's Skatedeck
Adios Star Tee
ADL New Era Hat
Apprentice Outfit
Aviator Glasses
Bandit Boots
Big Sister Helmet
Big Sister Outfit
BioShock 2 Logo Tee
BioShock Big Daddy Doll
Bird
Black and Purple Sneakers
Black Racing Helmet
Boston Celtics NBA2K10 Jersey
Bouncer Big Daddy Helmet
Bouncer Big Daddy Outfit
Boyfriend Jean
Bull Shifters Shirt
BumbleBee Helmet
Carina Cat Prop
Chicken with Pulley
COG Helmet
COG Tee
Crack Some Skulls T-Shirt
Cuffed Denim Jeans
Custom Snowboard
Dark Lords Armor
Depeche Mode Shirt
Destroyer Mini Skirt
Diamond Nero Hat
DJ Mixtress Pink Jacket
Double Decks for your Avatar
Elefante Hoodie
Ezio Outfit
FINAL FANTASY XIII Chocobo
Firebird Jacket & Trefoil Bag
Firebird Track Jacket
G.I. White Elephant Headphones
Gamerchix Logo Trucker Hat
Ghost Uniform
Guitar
Guybrush Threepwood Suit
Halo RC Warthog
Halo Waypoint Monitor
Herman Toothrot Hat
Jailhouse One Piece
Jodhpur Pants
Left 4 Dead 2 Shirt
Lightsaber
Locust Cyclops Helmet
Logo Cap
Los Angeles Lakers NBA2K10 Jersey
Meat Hook Pirate Eye Patch
Med Kit
Megatron Helmet
Mic with Stand
Minnie Mouse Plush
Mo Massive Tee
Modern Warfare 2 Vertical Logo Tee
Monkey
Mummy Tee
Murdock Blazer
N7 Armor
New England Blazer
Newsboy Hat
Obi-Wan Tunic and Armor
Opal Shades
Optimus Prime Helmet
Prototype Big Daddy Helmet
Prototype Big Daddy Outfit
Pug Dog
Racing Gloves
Racing Shoes
Racing Suit
Range Short Sleeve Tee
Rockout Tee
Rosie Big Daddy Outfit
Sailing Light
School Girl Cap
Shirt and Suspenders
SK Pro Black Headphones
Snake
Soulful Tank
Sports Jacket
ST Tools Mk. 3 Helmet
ST Tools Mk. 3 Protective Suit
Starkiller Lightsaber
Steampunk Fedora Hat
Steampunk Red Bustier
Steampunk Skirt and Petticoat
Steampunk Striped Socks and Heele
Stormtrooper Outfit
Stroker Pant
Traveler Shades
Tref Trucker
UAV
Unicorno Tee
Vertical Logo Pullover Hoodie
Vintage Denim Jeans
War Armor
Watchface Big Daddy Doll
Westport Pants
White Button Down Shirt
Yoda Shirt
هركس تونست استفاده كنه به من هم بگه چجوري
اينجا
http://www.xbox.com/en-US/Search?q=N.P%20PRINCE#Games
هم ميتونيد اسم آواتار ها رو سرچ كنيد ببينيد چي هستن (از اون بالا داخل جايي كه رو به روش يه ذره بين كشيده)

آخرین ویرایش:
بچه ها يه چيز ديگه هم پيدا كردم فكر كنم با اين بشه يه كاري كرد
اين لينك نرم افزارش
http://www.logic-sunrise.com/telecharger-233116-avatar-friday-patcher-gui-v10.html
اگه كسي تونست اين ها رو هم ترجمه كنه كه عالي ميشه
Rassembler tous ses items pour avatar dans un meme répertoire (+ patch XUID)

Le but de ce tuto est destiné à rassembler tous vos articles pour avatar dans un seul et unique répertoire de jeu fictif, plutot que d'avoir chaque item dans le répertoire de son jeu respictif.
On devine bien l'avantage d'organisation d'un tel systeme, ne serai-ce que pour extraire tous ces articles ou pour faire un gros tri dans son disque dur directement via un explorateur sans passer par le gestionnaire de mémoire de la 360.

Prérequis :
- Il vous faudra donc le logiciel Avatar Friday Patcher de HungryBob
- Un profil avec un XUID (Pour ajouter un XUID sur votre profil hors-ligne)
- Des items pour avatar prévus pour votre version de dashboard. http://www.multiupload.com/79FTSU1A0Q

C'est parti :
Commencez par rassembler tous vos items dans un même répertoire, peu importe qu'il y en ait dans tous les sens avec des sous-répertoires etc, l'appli remettra tout dans l'ordre
wink.gif

Démarrez Avatar Friday Patcher.
AFP1.jpg

1 - Choisissez Folder, pour un item unique vous pouvez choisir File mais Folder fonctionnera aussi.

2 - Ici le répertoire de jeu fictif qui sera patché sur vos items. Vous pouvez le modifier à votre guise, pensez juste à en prendre un qui n'est pas attribué à un jeu existant (Xbox 360 HDD Folder List).

3 - Si vos items ne sont pas patché avec votre XUID, vous pouvez cocher cette case et le renseigner directement.

4 - Sélectionnez le repertoire qui contient tous vos accessoires pour avatar.

5 - Scan for files vous indiquera le nombre d'items trouvés.

6 - Choisissez un répertoire dans lequel seront copiés tous vos items patchés (les fichiers source sont conservés tels quels).
Astuce : choississez le_répertoire_de_votre_chois/le_répertoire_du_jeu_fictif/00009000 ici ca donne packAvatar/4CCCCCCC/00009000 .

7 - Cliquez Proceed, une fenetre DOS apparait en fond, le traitement est en cours.

8 - Une fois terminé, vous etes averti, cliquez sur OK
smile.gif

AFP2.jpg

Etape finale :
Il ne vous reste plus qu'à copier tous vos items patchés directement dans hdd1:/content/0000000000000000/répertoire_du_jeu_fictif/00009000 (ou sur la mémoire interne) via FTP pour faire simple.

Ne reste plus qu'à rhabiller votre avatar et à poster vos screens
biggrin.gif

screenshot.20101011020404582.png

دستت درد نكنه برادر Leon 5260 خير ببيني جوون

این داشبورده که تو عکسه قدیمیه یا جدید؟ مال 360ـه؟!!
منم این روش میخوام یکی تست کنه دقیقا منم لباس اتزیو رو میخوام:((
منتها من نمیتونم به لایو ول بشم:(

• Like
Reactions: Soap McTavish
سلام

بچه ها الان يه آدرس كه مربوط به فلش هست رو گرفتم بعد همه رو ريختم توش يه تعداد كمي جواب داد ولي نميدونم چجوري ازشون استفاده كنم مثلا كلاه DEAD SPACE جواب داد با چنتا ديگه ريختم تو كنسول ولي ميرم تو كاستومايز آواتار اونجا نيستن بايد چيكار كنم تا ازشون استفاده كنم من لباس اتزيو رو ميخوام اگه كسي تونست اجراش كنه به من هم بگه چطوري اسم لباس اتزيو هست
Ezio Outfit
بچه ها رو ي اين بيشتر كار كنيد دستتون درد نكنه
اينم از آدرس
content\0000000000000000\4C4107E2\00009000

آخرین ویرایش:
با سلام بچه ها من دو روز پيش به هزار مكافات از اين اينترنت كلي AVATAR براي XBOX 360 دانلود كردم از اين سايت هاي قاتي پاتي خارجي ولي وقتي ميريزمشون توي آدرسي كه مال پوشه ي آواتار هست (داخل فلش البته) از فلش به XBOX كپي نميشه و حتي اجرا هم نميشه يه دايره زرد ميكشه وسط اون دايره هم يه علامت ! گذاشته بجاي شكل آواتار اگه كسي بلده چيكار كنه بگه تا يه آواتار بزارم باهاش درگير بشه چون من يكي كه بلد نيستم درستش كنم اينم بگم كه من از بين اين همه آواتار كه دانلود كردم فقط لباس اتزيو رو ميخوام بقي يش پيشكش اگه كسي خاست امتحان كنه بگه تا بهش PM بدم اينو هم بگم كه سرعت اينترنتم پايين هست و نميتونم همه ي آواتار ها رو باهم آپ كنم 10 MB ميشه كه براي من دنيايي هست.
منتظر جواب

میدونی دلیل اون دایره زردا با علامت تعجب چیه؟
تا قبل از آپدیت نوامبر 2010 شکل آواتارا یه خورده فرق میکرد و یه کوچولو چاق تر و کوتاه تر از الآن بودن بعد از آپدیت احتمالا بخاطر اینکه این آواتارا تو بازی های kinect adventure و یه سری بازی دیگه قابل انجام شن اندازشون عوض شد. به خاطر همین لباس های قبلی قابل استفاده نبود. مثلا دیگه award های red dead redemption قابل استفاده نبودن و همین بلایی که شما میگی سرشون اومده بود. راهشم این بود که باید به لایو وصل میشدی تا این لباس های قدیمی آپدیت شن و سایزشون با آواتار های جدید هماهنگ شه.
احتمالا این لباس هایی که شما آزاد کردی هم قدیمین یعنی نیاز به آپدیت شدن دارن. یعنی یا باید ورژن جدیدشونو دانلود کنی یا باید به لایو وصل شی بعد بری تو avatar editor اونجا پیغام آپدیت میاد که تاییدش میکنی یه دقیقه سریع یه انیمیشن میاد (لباس و گربه و اینا میا تو یه خونه مثلا) بعد دیگه مشکل حله.
البته من 100٪ مطمپن نیستم که مشکل شما هم همینه ولی احتمال زیادی میدم که همینطور باشه.
در مورد وصل شدن به لایو هم نمیدونم اصلا که ممکنه خطربن شدن داشته باشه یا نه چون آیتم ها پولی هستن و اینکار piracy محسوب میشه. واسه همین ممکنه که ms بیاد بن کنه پروفایلو.

بچه ها الان يه آدرس كه مربوط به فلش هست رو گرفتم بعد همه رو ريختم توش يه تعداد كمي جواب داد ولي نميدونم چجوري ازشون استفاده كنم مثلا كلاه DEAD SPACE جواب داد با چنتا ديگه ريختم تو كنسول ولي ميرم تو كاستومايز آواتار اونجا نيستن بايد چيكار كنم تا ازشون استفاده كنم من لباس اتزيو رو ميخوام اگه كسي تونست اجراش كنه به من هم بگه چطوري اسم لباس اتزيو هست
Ezio Outfit
بچه ها رو ي اين بيشتر كار كنيد دستتون درد نكنه
اينم از آدرس
content\0000000000000000\4C4107E2\00009000
این پستو الآن دیدم! شاید حدسم اشتباه باشه! مطمئن نیستم.

ویرایش: من فکر کنم منظورتونو اشتباه فهمیدم فکر کردم تو آواتار ادیتور اجرا نمیشه و علامت روشون داره ولی گویا تو خود محیط دشبورد هم قابل کپی نیست درسته؟

آخرین ویرایش:
خوب من که موقعی که کینکت خردیم رفتم لایو میتونم اینکارو بکنم؟

خوب من که موقعی که کینکت خردیم رفتم لایو میتونم اینکارو بکنم؟

من خودم شک دارم. اگه این رفیقمون بتونه بدون لایو این لباسارو اجرا کنه پس یعنی جدید هستن دیگه. چون الآن خودش گفت چند تاشون اجرا شد. در این صورت احتیاجی به لایو نیست..

• Like
Reactions: Fenris Wolf
سلام

كسي نميدونه اين چند تايي كه اجرا شدن رو چترو ازشون تو كنسول استفاده كنم ميخام كلاه dead space رو بزارم رو كله آواتارم ولي اصلا بين لباس ها و كلاه ها ي توي جايي كه لباس تن آواتار ميكنيم نيستن ولي وقتي ميرم داخل
سيستم سيتينگ ---> مموري ----> هارد درايو يا كنسول -----> هستن ولي داخل كاستمايز آواتار نيستن چيكار كنم كه بران اونجا روشون هم كه ميرم يا مينويسه
copy
move
delete
چيكار كنم

آقا هر کس اجرا کرد ما رو هم در جریان بذاره !! ممکنه مورد استفاده قرار بگیره :d

من تست کردم.......
اکثرشون رو Corrupted میزنه ولی زره War و یه سری دیگه درستن ولی همونطور که که خودتون متوجه شدید توی قسمت تنظیمات آواتار نیشمه انتخابشون کرد..........
غلط نکنم باید به لایو وصل شد ولی مطمئن نیستم!

واي خدا

اين همه كوبيدم اين ورو اون ور مه نرم لايو بازم آخرش رسيد به لايو اي اين لايو ............ خودتون تو جاي خالي هرچي دلتون خاست بزارين آخه اينهمه پوينت رو ما از كجا بياريم يه لباس براي آواتار بگيريم لاكردار از بستم كه باحالن آدم نميتونه ازشون دل بكنه الان هم كه تا كسي ميخاد بره لايو ميگه داشبرد رو آپ كن كه بعدشم فاتحه ميشه ايكس باكس دي وي دي كي دستگاه ميپره ولش كن به ما نيومده آواتارمون خشگل باشه بتركونيد تايپكت رو تمومش كنيد تا راحــــــــــــــــــــــــــت شم

اين همه كوبيدم اين ورو اون ور مه نرم لايو بازم آخرش رسيد به لايو اي اين لايو ............ خودتون تو جاي خالي هرچي دلتون خاست بزارين آخه اينهمه پوينت رو ما از كجا بياريم يه لباس براي آواتار بگيريم لاكردار از بستم كه باحالن آدم نميتونه ازشون دل بكنه الان هم كه تا كسي ميخاد بره لايو ميگه داشبرد رو آپ كن كه بعدشم فاتحه ميشه ايكس باكس دي وي دي كي دستگاه ميپره ولش كن به ما نيومده آواتارمون خشگل باشه بتركونيد تايپكت رو تمومش كنيد تا راحــــــــــــــــــــــــــت شم
داداش اگه مشکلت پوینت هست میتونی با برنامه ی مودینگ یه عالمه پوینت مفت در بیاری.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or