وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dreadlord

کاربر سایت
18763553163423716803.jpg
50290758902691400562.jpg

بالاخره بعد از شایعات فراوان، مایکروسافت Avatar Kinect را رسما معرفی کرد. این برنامه با استفاده از قابلیت های کینکت، حرکات و حالات صورت شما را به آواتارتان منتقل می کند. شما می توانید در محیط هایی مجازی (با تِم های مختلف) همراه با دیگر دوستانتان نشسته و دور همی صحبت کنید! آواتار هر شخص، نماینده او در این محیط خواهد بود و کینکت هرگونه حالت شما را به آواتار منتقل می کند. همچنین شما قادر هستید تا کنفرانس های خود را ضبط کرده و در اینترنت به اشتراک بگذارید.

20110106avtrknct_grab.jpg

Steve Balmer که با استفاده از آواتار خود این قابلیت را معرفی کرد گفت کینکت حتی می تواند حرکت ابروی شما را نیز تشخیص دهد.

Avatar Kinect بهار 2011 برای مشترکان گلد در دسترس خواهد بود.

اگه فقط بحث facial recognition ـه که خیلی وقت پیش سونی با PS Eye این کارو انجام داده
http://www.spike.com/video/sony-uses/3245591
http://www.develop-online.net/news/32417/Sony-developing-PSEye-facial-recognition-software
--------
اول یکم اطلاع کسب کنید، بد نیست. سری همه چیز رو نوآوری میخونید.
من منظورم چیز دیگه ای بود
دقت PS EYE اصلا در حد کینکت نبود
به نظر من خیلی جالبه که من که اینجام حرکاتم و احوالاتم واسه شما معلوم باشه و بالعکس!:d
خیلی چیز جالبی هست به نظر من
اگه PS EYE تو جایی مثل PSHOME همچین کاری رو میتونه بکنه که من حرفی ندارم

اوه نه باید از ماکروسافت یاد گرفت که با ساخت کینکت انقلاب بزرگی در صنعت گیم بوجود اورد.

تا ماکرو فنهایی مثل شما داره غم نداره.
تقلید از روی چی خوب؟برامون توضیح بده. شما فکر میکنید هرچیزی که شبیه دوربین باشه از PSeye تقلید کرده؟
میدونی کلمه نو اوری توی چه مواقعی بکار میره؟یسری توضیح بده تا ما هم قانع بشیم. عالم که نستی فتوا بدی و ما قبول کنیم(از این کارا ما نمیکنیم:دی)
عالم چیه بابا/:)!!چه کشکی چه مشکی!!:d:d
اصلا ما جاهل:(شما توضیح بده تا ما بر اصلاعاتمون اضافه بشه!!نه اصلا نمیدونم نو اوری یعنی چی!!حالا اصلا یعنی چی؟؟!!:-/:-/
خو این حرف شما مگه نیست؟

حیف نیست از کلمه نواوری استفاده میکنی فرهود.به نظر من کلمه تقلید مناسب تره.

پس شما باید توضیح بدین

آخرین ویرایش:
تقلید از روی چی خوب؟برامون توضیح بده. شما فکر میکنید هرچیزی که شبیه دوربین باشه از PSeye تقلید کرده؟
میدونی کلمه نو اوری توی چه مواقعی بکار میره؟یسری توضیح بده تا ما هم قانع بشیم. عالم که نستی فتوا بدی و ما قبول کنیم(از این کارا ما نمیکنیم:دی)
عالم چیه بابا/:)!!چه کشکی چه مشکی!!:d:d
اصلا ما جاهل:(شما توضیح بده تا ما بر اصلاعاتمون اضافه بشه!!نه اصلا نمیدونم نو اوری یعنی چی!!حالا اصلا یعنی چی؟؟!!:-/:-/

نو آوری یعنی PS Moveیا PSNیا OPMیا PS Homeیا PS3 طور کلی هرچی PSدار باشه!!!

تقلید از PS eyeــه دیگه تو بورس نیست بهتره اینجوری بگی:" خیلی جالبه مبارک مایکرو باشه ولی این موشن کنترولرها دنیای گیم رو نابود میکنه ........"

آبروی هرچی PSفنه تو تاپیک هایی با موضوع Kinectبردین!!

• Like
Reactions: aliatlas
دوباره این عُشاق جفت کنسول ریختن اینجا.
این مایکروسافت هم یه غلطی کرد بیچاره این Kinect Avatar رو معرفی کرد.

تاپیک قفل میشه تا این مباحث زیبای نوآوری ادامه پیدا نکنه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or