Multi Platform ATOMIC HEART

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
February 21, 2023
ناشر
Mundfish, Focus Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
atomic-heart-logotype.png

PlatformsPlayStation 4, PlaysStion 5, PC, Xbox One, Xbox Series X
DevelopersMundfish
PublishersMundfish, Focus Entertainment
Release DateFebruary 21, 2023

@EAST2WEST بازی Atomic Heart یک بازی immersive-sim با مکانیک‌های شوتر و جنگی است که داستان آن در جهانی موازی از جماهیر شوروی رخ می‌دهد، در دورانی که تولید انبوه ربات برای انجام کارهای خانه، کشاورزی و صنایع دفاعی به اوج خود رسیده است، اما حالا ربات‌ها بر ضد انسان‌ها قیام کرده‌اند و شما به عنوان یک مامور کاگ‌ب به نام P-3 از طرف دولت ماموریت دارید تا دلایل این اتفاقات را بررسی کنید .بازی Atomic Heart به تمامی بازیکنان اجازه می‌دهد تا قابلیت اسلحه‌ها و توانایی‌های خود را ارتقاء دهند ، این بازی دارای سیستم‌های غارت و ساخت و همچنین معماهایی است که بازیکنان باید آن‌ها را حل کنند. بازی Atomic Heart از افکت‌ رهگیری پرتو پشتیبانی می‌کند و استودیو ماندفیش اعلام کرد که این بازی قرار است در سال 2021 منتشر شود.

1-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2-AtomicHeart-Screenshot.jpg 3-AtomicHeart-Screenshot.jpg 4-AtomicHeart-Screenshot.jpg 5-AtomicHeart-Screenshot.jpg 6-AtomicHeart-Screenshot.jpg 8-AtomicHeart-Screenshot.jpg 2017-07-11-01.29.40.jpg 2018-05-08-00.37.07.jpg 2018-05-08-00.38.31.jpg ATOMIC_NVIDIA.0044.jpg ATOMIC_NVIDIA.0176-1920x1080.jpg ATOMIC_NVIDIA.0252-1920x1080.jpg image006-1920x1080.jpg image007-1920x1080.jpg image1002-1920x1080.jpg image1004-1920x1080.jpg image1006-1920x1080.jpg MAgnet006-2-1920x1080.jpg S_HighresScreenshot00023.jpg S_HighresScreenshot00029.jpg S_VDNH_Screenshot_03-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_04-1920x1080.jpg S_VDNH_Screenshot_05-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0009-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0039-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0052-1920x1080.jpg SHOWROOM_nvidia_demo_lighttest3.0291-1920x1080.jpg

تریلر جدید از گیم‌پلی بازی Atomic Heart - بازی سنتر

Atomic Heart

آخرین ویرایش:
بازی های بلوک /شرق مثل افکار/شون نچسب هستند . بهینه سازی توی در و دیوار . داستان معمولا ضعیف و بدون سر و ته
اون ویچر 3 که گذاشتی امضات مال لهستانه که جزو کشورهای بلوک شرق محسوب میشه البته بلوک شرق دیگه معنی نداره مال دوران جنگ سرد بود

اون ویچر 3 که گذاشتی امضات مال لهستانه که جزو کشورهای بلوک شرق محسوب میشه البته بلوک شرق دیگه معنی نداره مال دوران جنگ سرد بود
عزیز بازی ویچر 3 یک استثنا هست و با بقیه قاطی نکن .

کلا بازی های بلوک شرق (در باطن همون بلوک شرق مانده شاید در ظاهر تغییر کرده باشه) برای من نوعی نچسب هست . تریلر اینم دیدم . هایپ نشدم

عزیز بازی ویچر 3 یک استثنا هست و با بقیه قاطی نکن .

کلا بازی های بلوک شرق (در باطن همون بلوک شرق مانده شاید در ظاهر تغییر کرده باشه) برای من نوعی نچسب هست . تریلر اینم دیدم . هایپ نشدم
بلوک شرقی‌های کومونیست ملعون در ساخت بازی‌های اتمسفریک کم رقیب هستن.
البته احتمالا جهان پهلوان تارکوفسکی دین بزرگی به گردنشون داره اما به صورت کلی داستان‌هاشون به شدت اتمسفریکه و خیلی طرفدار داره.

ظاهرا 14 دقیقه از بازی گیم پلی لیک شده

ویرایش : پیداش کردم

جدا چقدر کامبتش خوبه !!! چقدر انیمیشنا عالیه ! چقدر میلی کامبتش ارضا کنندست و چقدر شوتینگ خوبی داره ! هر اسلحه به شکل وحشتناکی عالیه به اینا ابیلیتی ها رو هم اضافه کنیم تا بفهمیم برا یـ استدیو که از نا کجا آباد داره اولین ساختش رو میسازه واقعا باور کردنی نیست !!!
به شدت پالیش شدست و تلفیقی از Doom و بایوشوک ـه .
میک گوردن هم دوباره قرار ـه با ادرنالین موزیکش خفه بشیم =P~
محیط ها بیشتر از چیزی که فک میکردم بزرگه در حدی که توش وسیله نقلیه گذاشتن .
نحوه Loot کردن خیلی جالب و خلاقانست

فقط دعا کنید ورژن کنسولیش خوب باشه (:D) چون تا الان هرچی نشون دادن رو PC بوده و این یکم نگران کنندست .

آخرین ویرایش:
ظاهرا 14 دقیقه از بازی گیم پلی لیک شده

ویرایش : پیداش کردم

جدا چقدر کامبتش خوبه !!! چقدر انیمیشنا عالیه ! چقدر میلی کامبتش ارضا کنندست و چقدر شوتینگ خوبی داره ! هر اسلحه به شکل وحشتناکی عالیه به اینا ابیلیتی ها رو هم اضافه کنیم تا بفهمیم برا یـ استدیو که از نا کجا آباد داره اولین ساختش رو میسازه واقعا باور کردنی نیست !!!
به شدت پالیش شدست و تلفیقی از Doom و بایوشوک ـه .
میک گوردن هم دوباره قرار ـه با ادرنالین موزیکش خفه بشیم =P~
محیط ها بیشتر از چیزی که فک میکردم بزرگه در حدی که توش وسیله نقلیه گذاشتن .
نحوه Loot کردن خیلی جالب و خلاقانست

فقط دعا کنید ورژن کنسولیش خوب باشه (:D) چون تا الان هرچی نشون دادن رو PC بوده و این یکم نگران کنندست .
این بازی زیادی خوبه! :دی شاید در مورد گیم‌پلی نشه بدون بازی کردن به طور کامل نظر داد، ولی خیلی جذاب به نظر می‌رسه. به جز اون توی بقیه بخش‌ها از گرافیک هنری تا موسیقی و از همه بهتر اتمسفر و جک جونورها، یه چیز فوق‌العاده‌ای هست که واقعاً فراتر از انتظارات من ظاهر شده.
در حدی برای سلیقه من خوبه که بهش مشکوک هستم! :دی یعنی نگران هستم که آخرش بازی بیاد و مشخص بشه همچین چیزی نبوده و ملت رو با یه سری چیزهای الکی سر کار گذاشتن (حتی گیم‌پلی که مثلاً لیک شده) و خود بازی داغون‌تر از این حرف‌ها باشه! :دی
این قضیه رو که از کنسول چیزی نشون ندادن بی‌خبر بودم. ایشالا به خیر بگذره! :-"

این بازی زیادی خوبه! :D شاید در مورد گیم‌پلی نشه بدون بازی کردن به طور کامل نظر داد، ولی خیلی جذاب به نظر می‌رسه. به جز اون توی بقیه بخش‌ها از گرافیک هنری تا موسیقی و از همه بهتر اتمسفر و جک جونورها، یه چیز فوق‌العاده‌ای هست که واقعاً فراتر از انتظارات من ظاهر شده.
در حدی برای سلیقه من خوبه که بهش مشکوک هستم! :D یعنی نگران هستم که آخرش بازی بیاد و مشخص بشه همچین چیزی نبوده و ملت رو با یه سری چیزهای الکی سر کار گذاشتن (حتی گیم‌پلی که مثلاً لیک شده) و خود بازی داغون‌تر از این حرف‌ها باشه! :D
این قضیه رو که از کنسول چیزی نشون ندادن بی‌خبر بودم. ایشالا به خیر بگذره! :-"
نگرانی رو ایکس فکر نکنم باشه.
این موارد بیشتر رو اس خطریه 😁

10 دقیقه گیم پلی جدید :

یـ جا میوه ها میریزه رو زمین چون سراشیبی ـه تا اون پایین جاده غلط میخورن !!!

پیش نمایش IGN :

تا اینجا نکته رو اعصاب بازی صدا گذاری شخصیت اصلی ـه که هر چند ثانیه یـ بار یـ فحش نثار دشمنا میکنه LOL امیدوارم این قابلیت رو بشه خاموش کرد

آخرین ویرایش:
10 دقیقه گیم پلی جدید :

یـ جا میوه ها میریزه رو زمین چون سراشیبی ـه تا اون پایین جاده غلط میخورن !!!

پیش نمایش IGN :

تا اینجا نکته رو اعصاب بازی صدا گذاری شخصیت اصلی ـه که هر چند ثانیه یـ بار یـ فحش نثار دشمنا میکنه LOL امیدوارم این قابلیت رو بشه خاموش کرد

Melee Combat هنوز‌ جای کار داره، بعضی موقع ها که اصلا ضربه ثبت نمیشد! تبر از توی‌ بدنش رد‌ میشد بدون دمیج!

چرا اینقدر دشمنا سخت جون بودن؟ این الان مد هارد بازی هست؟ :|

• Like
Reactions: saeedonly

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or