Multi Platform ATOMIC HEART II

سازنده
Mundfish
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
Mundfish
1749278056657.png
---------------------------------------
سازنده: Mundfish
ناشر: Mundfish
ژانر : FPS action-adventure RPG
تاریخ عرضه: نامشخص
پلتفرم: PC,و consoles

در رویداد Summer Game Fest 2025 از نسخه دوم ATOMIC HEART رونمایی شد.

atomic heart 2 بازی‌ای با تمرکز بر داستان و المانهای نقش آفرینی و آزادی عمل هست.
در این دنباله، اتفاقات جدید در دنیای retrofuturistic با تاریخ جایگزین رخ می‌دهد. همچنین شامل فعالیت‌های جانبی متنوعی است

تصاویر

1749279047701.png 1749279219794.png 1749279280539.png 1749279353334.png 1749279400700.png 1749279439122.png 1749279523925.png ezgif-2c78ae24d22a21.gif

آخرین ویرایش:
پرمیوم نسخه اولش شده ۴۰ دلار! سر مراسم دیشب هایپ شدم برم سراغش منتهی ارزش این پولو داره آیا؟ خود بازی و محتواهای اضافش؟ کسی بتونه جواب بده ممنون میشم :D
والا نسخه اولش یه بازی حد وسط بود، یه جاهایی خیلی خوب میشد یه جاهایی معمولی بود ولی مایک گوردن همچنان داخلش میدرخشه😉.
ولی این نسخه به نظرم خیلی خوب بود نمایشش، احساس میکنم بازی چهارچوبشو پیدا کرده و ساخته. من رفت توی لیست خریدم.

والا نسخه اولش یه بازی حد وسط بود، یه جاهایی خیلی خوب میشد یه جاهایی معمولی بود ولی مایک گوردن همچنان داخلش میدرخشه😉.
ولی این نسخه به نظرم خیلی خوب بود نمایشش، احساس میکنم بازی چهارچوبشو پیدا کرده و ساخته. من رفت توی لیست خریدم.
حال و هواشو خیلی دوست داشتم از همون زمان که اومد ولی وقت نشد تجربش کنم. این نسخه پرمیومش خیلی داره چشمک میزنه!
نسخه دومش بنظر خیلی خفن میاد. امیدوارم اون حس و حال بایوشاک مانندی که نسخه اول گویا داره رو همچنان حفظ کنه و یهو نزنه تو خط محیط باز فارکرای. تریلرش که فوق العاده بود دیشب.

حال و هواشو خیلی دوست داشتم از همون زمان که اومد ولی وقت نشد تجربش کنم. این نسخه پرمیومش خیلی داره چشمک میزنه!
نسخه دومش بنظر خیلی خفن میاد. امیدوارم اون حس و حال بایوشاک مانندی که نسخه اول گویا داره رو همچنان حفظ کنه و یهو نزنه تو خط محیط باز فارکرای. تریلرش که فوق العاده بود دیشب.
به نظر من که حتما تجربش کن😉👌. کامبت بازی از نظر من کاملا اوکی بود و موزیک هاشم خیلی خوب بود. اتمسفرش کلا خیلی جذابه . ولی mission design بازی بی ایراد نیست.
ولی این نسخه ۲ احساس میکنم جهش خیلی خوبی داره و خیلی کیف کردم باهاش

پرمیوم نسخه اولش شده ۴۰ دلار! سر مراسم دیشب هایپ شدم برم سراغش منتهی ارزش این پولو داره آیا؟ خود بازی و محتواهای اضافش؟ کسی بتونه جواب بده ممنون میشم :D
تفاوت نسخه پریمیوم با گلد به آرتبوک و چندتا اسکین خلاصه میشه .
من بازی اصلی رو فقط رفتم
شباهتش به سری بایوشاک در حد استفاده همزمان از قابلیتهای دستکش مثل پلازمیدها و طراحی برخی از محیطهاش هست . انتظار داستان چند لایه و پیچیده نداشته باشید .
بخش زیادی از بازی رو مینی گیمهای متنوع و پازلها تشکیل میدن که زیاد چالش بر انگیز نیستن ولی سرگرم کننده هستن .
نسخه اول هم مثل این نسخه open world هست ولی از دنیا صرفا به عنوان محلی برای اتصال ماموریتها بهره میگیره
گانپلی لذت بخش و تنوع دشمنهای قابل قبولی داره
در کل من لذت بردم و به نظرم ارزش خرید با تخفیف بالای 60% رو داره با توجه به قیمت دلار
نسخه گلد و پریمیوم شامل 4 dlc داستانی میشه که هنوز dlc چهارم منتشر نشده

آخرین ویرایش:
حیف پول براش .... :D
صبر کن بیاد روی پلاس

نسخه اولش خیلی مورد انتظارم بود کلا شوتر های این مدلی دوست داشتم همیشه، رو اکس باکس دانلود کرده بودم و میخواستم بازی کنم که تنها سد راهم اپدیت های همیشگی و حجیم بازی بود و اینکه رو اکس باکس اپدیت اجباری هست برای حتی افلاین و سینگل پلی کردن، دیگه حقیقتا وقتی تو یک مدت کوتاه مجبور شدم 200 300 گیگ برای خود بازی و اپدیتش دانلود کنم و بعد هی دوباره اپدیت میومد (معمولا اندازه حجم کلی بازی) برای همین نتونستم بازی کنم و رو دلم موند...

انشالله سر فرصت رو پی اس 5 نسخه اول رو حتما بازی میکنم که اماده باشم برای نسخه 2....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or