اومدم الان با گوشی هر طور که شده دو تا خبر رو برسونم، که دیدم دوستان زحمت خبر اول رو کشیدن.
دست دست کردن همین میشه نتیجه ـش
حالا تنها حالتی که منو نگران میکنه اینه که دست EA و اکتیویژن بیفته. اگر خدای ناکرده چنین اتفاقی بیفته میشه گفت پرونده استودیو های زیرمجموعه به کل بسته میشه. اگر نه که شاید بشه امیدوار بود
الان MK یه مقدار وضعیتش نگران کنندس که امیدوارم بتونن به نحوی فرار کنن
حالا خبر دوم ـی که میخواستم بدم، این بود که یکی از یوتیوبرهای معروف قدیمی که ارتباط نزدیکی داشته با فرانچایز آرکهام، سر استریم ایونت پلی ۵ برگشت گفت که گیم WB Montreal قراره آگوست معرفی بشه و نوامبر هم ریلیز شه!!
به قول اون استاد کنکور خیلی سال پیش ما که کلیپش هم تلگرام پخش شد، این یعنی چی؟ یعنی خریت محض!
یعنی خود خری! اصلا معنای مصدری خر بودن رو از این استودیو گرفتن
جای تیم مارکتینگ هویج میکاشتن لاقل بهره داشت! اینا نمیدونم با خودشون چی فکر کردن، یعنی فکر که نکردن! رفتن دیدن یه مجموعه ای هست به نام یوبی سافت، گاها گیم هاش رو با فاصله کم معرفی میکنه و میده
گفتن ایول درستشم همینه
گیمشون عملا قراره بدون هیچ مارکتینگ خاصی، به فاصله ۳ ماه از معرفی ریلیز شه
خاک تو سرتون کنن که اگر استودیو ـتون این وسط سر انتقال هولدینگ بپاشه ذره ای دلم نمیسوزه... اگر یه ذره هم دلم بسوزه به خاطر اون کارمندای بدبختی هست که چوب حماقت این ها رو خوردن و بعد باید پراکنده بشن بعد این همه سال، و همین طور دلم به حال خودم میسوزه که این همه صبر کردم
پ.ن: ولی نگران نباشید. این وسط اصلا چیزی رو ما قرار نیست حس کنیم سر این جا به جایی، چون بودجه ساخت چنین پروژه هایی از ابتدا تامین میشه نه به طور پیوسته. گیم بعدی بتمن که دیگه الان تقریبا تموم شده ساختش رو که اصلا فکر کنسل شدنش رو از ذهنتون بیرون کنید
چون ۷ سال کار این استودیو و گذاشتن ۳ تا گیم کنسل شده رو دست ناشر مطمئنا نمیتونه بی ثمر بمونه! شده گیم شون رو ناقص (شوخی) بدن بیرون این کار رو میکنن که حتی اگر شده ضرر کمتر شه، نه این که ۱۰۰٪ ضرر تحمیل شه به مجموعه.
وضعیت یک سری از استودیو ها خطرناک تره این وسط، ولی مطمئنا امثال راک استدی و WBM و ندرلم «فعلا» مشکلی براشون پیش نمیاد. ولی نمیشه تاثیر این که کدوم مجموعه صاحب WB Games شه رو نادیده گرفت. فقط دعا کنید دست EA و اکتیویژن نیفته...