Asura's Wrath تاخیر خورد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
asura2.jpg

بر اساس گزارشی از سایت MCV نسخه اروپایی Asura's Wrath ساخته جدید استدیوی CyberConnect دو هفته تاخیر خورده و قرار است در ماه مارچ عرضه شود

به گفته MCV نسخه اروپایی این بازی که قرار بود در 24 فبریه عرضه شود که با تاخیری دو هفته ایی در روز 9 مارچ و همزمان با Mass Effect 3 در اروپا منتشر خواهد شد

منبع

در یک کلام این نسل انقدر فقر این سبک رو داریم که هر بازی ای توی این سبک بیاد استقبال میشه :دی (کجاست اون نینجا گایدن من ؟! :دی)

کاملا تایید میشه احسان ، کجاست این DMC ، چی شد اون NG ، شخصیت هاشون کجان ، خدا میدونه :دی

ناگفته نماند که NGIII هم مثل ME3 و Asura's Wrath قراره توی مارچ منتشر بشه :دی

کاملا تایید میشه احسان ، کجاست این DMC ، چی شد اون NG ، شخصیت هاشون کجان ، خدا میدونه :دی

ناگفته نماند که NGIII هم مثل ME3 و Asura's Wrath قراره توی مارچ منتشر بشه :دی
آره دیگه وقتی میبینیم دیگه اونا بر نمیگردن پس بهتره از همینایی که داریم لذت ببریم :دی
پ.ن : اون NG III رو که در حد لالیگا بهش امید دارم :دی همین که NG روش خورده برام کافیه :دی

در یک کلام این نسل انقدر فقر این سبک رو داریم که هر بازی ای توی این سبک بیاد استقبال میشه :biggrin1: (کجاست اون نینجا گایدن من ؟! :biggrin1:)
احسان تو که امسال سیراب میشی نگران چی هستی ؟ :دی
NG3 - DmC - MGR:R - C:LOS2 - DS2 و ...
تازه B2 و GOW IV و اینا هم پست سرشون تو راهن :دی
پ.ن: خلاصه نویسی رو سرویس کردم :دی

این نسل انقدر فقر این سبک رو داریم
این یه تیکه رو خدایی قبول دارم . عناوین درست حسابی و مایه دار تو این سبک واقعا کم داشتیم این نسل .
مثلا گمونم پارسال اصلا هیچی نداشتیم :دی

آخرین ویرایش:
علي جون اين يكي تاييد ميشه شديدا از بهترين بازي هايي بود كه تو عمرم كردم:x

اره دیگه اون موقع ها سازنده ها یه ذره خلاقیت داشتن و بازی های جالبی مثل God Hand میساختن ولی الان دیگه همه بازی های شدن FPS و میخوان مثل COD بشن :|

---------- نوشته در 10:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 PM ارسال شده بود ----------

آره دیگه وقتی میبینیم دیگه اونا بر نمیگردن پس بهتره از همینایی که داریم لذت ببریم :دی
پ.ن : اون NG III رو که در حد لالیگا بهش امید دارم :دی همین که NG روش خورده برام کافیه :دی
درست میگی ، البته اینم همچین بد نیست :دی نمیدونم چرا دوستان این همه بهش کم لطفی میکنند :| :دی
پس حالا فهمیدی من چرا به DmC امید دارم :دی

احسان تو که امسال سیراب میشی نگران چی هستی ؟ :دی
NG3 - DmC - MGR:R - C:LOS2 - DS2 و ...
تازه B2 و GOW IV و اینا هم پست سرشون تو راهن :دی
پ.ن: خلاصه نویسی رو سرویس کردم :دی

این یه تیکه رو خدایی قبول دارم . عنواین درست حسابی و مایه دار تو این سبک واقعا کم داشتیم این نسل .
اگه نصفشون دوباره تا 2013 تاخیر نخورن ایشالا امسال یه دل سیر میزنیم :دی
@ علی :
شاید به خاطر مخلوط بودنشه :دی اگه به جای مخلوط , مخصوص بیرون میدادن شاید طرفدار بیشتر میشد :دی ولی با این حال بازم بد نیست :دی
اون که برای من هنوزم توی آخر صف بازیای این سبک ـه :دی
----------------------------------------------
آره دیگه یه آش شعله قلم کار درست کردن برا خودشون هرچی دم دست بوده زدن تنگش
biggrin1.gif
همینم خودش یه تجربه ی جدیده دیگه :دی همه استایل های بازیای شاخ این سبک رو همزمان تجربه میکنیم :دی
حالا نباید به خاطر فقر دست به هر کاری زد که
biggrin1.gif
چیکار کنیم ؟ :دی به جای بازی کردن بشینیم غصه بخوریم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
چیز خوبیه دیگه گاد آو وار و بیونتا و نینجا گایدن و ... ماشاا... از هر گیم HnS ی یه چیزی توش هست :دی
آره دیگه یه آش شعله قلم کار درست کردن برا خودشون هرچی دم دست بوده زدن تنگش :دی
بازی به این خوبی خیلی هم دلتون بخواد :| :biggrin1:

تازه خوبه تاخیر زیادی هم نخورده همه اش 14 روز :biggrin1: البته امیدوارم بخاطر همزمان شدنش با ME3 توی فروش له نشه :|
کنار اونم نباشه کلا له میشه :دی راه گریزی نیست :دی این خط | اینم نشون *
در یک کلام این نسل انقدر فقر این سبک رو داریم که هر بازی ای توی این سبک بیاد استقبال میشه :biggrin1: (کجاست اون نینجا گایدن من ؟! :biggrin1:)
حالا نباید به خاطر فقر دست به هر کاری زد که :دی

در کل کی از بازی بدش میاد که در آن واحد:
6 تا دست داشته باشه-هیچی دست نداشته باشه!!!-سرعتی باشه-DMC باشه-GOW باشه-God Hand باشه- و کلا باشه دیگه!!!:d
میگم اینا فقط دویدن روی دیوار رو اضافه کنن دیگه کامل میشه!!!

تو کلا مثل اینکه شیرینی فروشی داری!!!:d
ولی یادتون باشه CyberConnect عناوینی مثل Naruto رو تو کارنامه-ش داره.مطمئن باشین قشنگه بازیش.من که خوشم اومد اگر چه کنسول ندارم!!!:d

همون آشغالهايي كه قبلا ساخته بيشتر نگران ميكنه منو.مني كه طرفدار Naruto هستم افسوس خوردم از چيپ بودن بيش از حد بازي.

اشکان دموش رو بازی کردی ؟ من که خیلی ازش خوشم اومد ، یه جورایی ترکیبی از همه سبک هاست و خودش شده یه سبک جدید :دی

توی این دوره زمونه که از هر 10 تا بازی 8 تاش شوتر اول شخصه یه همچین بازی هایی غنیمته
نه بازی نکردم علی.حالا بزار بازی بیاد و ببینم چه نمراتی میگیره.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or