Asura's Wrath تاخیر خورد

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
asura2.jpg

بر اساس گزارشی از سایت MCV نسخه اروپایی Asura's Wrath ساخته جدید استدیوی CyberConnect دو هفته تاخیر خورده و قرار است در ماه مارچ عرضه شود

به گفته MCV نسخه اروپایی این بازی که قرار بود در 24 فبریه عرضه شود که با تاخیری دو هفته ایی در روز 9 مارچ و همزمان با Mass Effect 3 در اروپا منتشر خواهد شد

منبع

بازی به این خوبی خیلی هم دلتون بخواد :| :دی

تازه خوبه تاخیر زیادی هم نخورده همه اش 14 روز :دی البته امیدوارم بخاطر همزمان شدنش با ME3 توی فروش له نشه :|

واقعا افسوس براي كپكام كه جاي برگشت به اون دوران اوجش و ساختن عناوين شاهكار گذشته داره چنين مزخرفاتي رو ميسازه:-&
كنسل ميشد خودم همه رو شيريني مهمون ميكردم:d

کجای این بازی خوبه علی!!:-/

اشکان دموش رو بازی کردی ؟ من که خیلی ازش خوشم اومد ، یه جورایی ترکیبی از همه سبک هاست و خودش شده یه سبک جدید :دی

توی این دوره زمونه که از هر 10 تا بازی 8 تاش شوتر اول شخصه یه همچین بازی هایی غنیمته

واقعا افسوس براي كپكام كه جاي برگشت به اون دوران اوجش و ساختن عناوين شاهكار گذشته داره چنين مزخرفاتي رو ميسازه:-&
كنسل ميشد خودم همه رو شيريني مهمون ميكردم:d
تو کلا مثل اینکه شیرینی فروشی داری!!!:d
ولی یادتون باشه CyberConnect عناوینی مثل Naruto رو تو کارنامه-ش داره.مطمئن باشین قشنگه بازیش.من که خوشم اومد اگر چه کنسول ندارم!!!:d

تو کلا مثل اینکه شیرینی فروشی داری!!!:d
ولی یادتون باشه CyberConnect عناوینی مثل Naruto رو تو کارنامه-ش داره.مطمئن باشین قشنگه بازیش.من که خوشم اومد اگر چه کنسول ندارم!!!:d
تو شغل منو از كجا فهميدي؟:d
خلاصه راه بازي سازي پستي و بلندي هاي خودشو داره ديگه علي جون يه جا استوديو يه شاهكار ميسازه يه جا يه فاجعه;)

در یک کلام این نسل انقدر فقر این سبک رو داریم که هر بازی ای توی این سبک بیاد استقبال میشه :دی (کجاست اون نینجا گایدن من ؟! :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or