PC Assetto Corsa Rally

سازنده
Supernova - KUNOS Simulazioni
تاریخ انتشار
505 Games
ناشر
13November - 2025
پلتفرم‌ها
  1. PC
logo_2xds.png
بالاخر ه بعد حدس و گمان ها و شواهدی که این خبر رو تایید میکرد Kunos و 505 Games از Assetto Corsa Rally که یک نسخهٔ فرعی ، مستقل و تخصصی از سری Assetto Corsa در سبک رالی هست رو معرفی کردن.

این بازی حدود 4 ساله که داره توسط استودیوی جدیدی توسعه پیدا میکنه(Supernova Games Studios).
از سال 2021 که شروع توسعه بازی کلید خورده و این استودیوی جدید با کمک فنی Kunos و استفاده از انجین داخلی استودیو مشغول ساخت این نسخه بودن.

به اینصورت که موتور فیزیک بازی کاملا همون موتور فیزیک AC Evo هست ولی لایه گرافیکی بازی UE5 انتخاب شده.
Screenshot 2025-10-17 134227.jpg

اعضای این استودیو همه تو سبک ریسینگ با تجربه هستن و از جاهایی مثل Milestone، Codemasters و Slightly Mad Studios و... به این استودیو اومدن.

همین اول بگم که بازی بخش کریر داره ، نکته جذابش اینه که مثل Richard Burns Rally فقید این بازی هم بخش Rally School داره که پلیرها بتونن شکل رانندگی در این سبک رو آموزش ببینن.

لیست ماشینهای تایید شده تا به حال:
10 عدد ماشین تا به حال تایید شده که در سبکهای Group B, WRC و Rally2 هستن.
Official Licensed Cars:

• Alfa Romeo GTA 1300 Junior Gr.2 – 1972

• Citroen Xsara WRC – 2001

• Fiat 131 Abarth Gr.4 – 1976

• FIAT 124 Sport Abarth Rally 16V Gr.4 – 1973

• Hyundai i20N Rally2 – 2021

• Lancia Delta HF integrale EVO Gr.A – 1992

• Lancia Stratos Gr.4 – 1976

• Lancia Rally 037 EVO 2 Gr.B – 1984

• Mini Cooper S Gr.2 – 1964

• Peugeot 208 Rally4 – 2020

مراحل و مسیرهای بازی کاملا از روی دنیای واقعی برداشته شده و برای اولین بار تو سبک رالی با کمک تکنولوژی Laser Scanning این مسیرها با دقت میلی متری به دنیای بازی راه پیدا کردن.

برای این نسخه ارلی اکسس 4تا مسیر تا حالا تایید شده:
Rally Alsace – Munster
Rally Alsace – Saverne
Rally Wales – Hafren South

Rally Wales – Hafren North

این مسیرها مجموعا حدود 33 کیلومتر "جاده" رو شامل میشن که با Layoutهای مختلف حدود 18 مسیر منحصر به فرد رو تشکیل میدن.

ezgif-5dfe1390beaa3a87.gif
برای نسخه نهایی پیش بینی شده که شامل 120 کیلومتر مسیر در 5 منطقه/کشور مختلف و 35 مسیر منحصر به فرد باشه و همینطور شامل 30 عدد ماشین در سبکهای مختلف کلاسیک و مدرن.
لازم به ذکره که بازی از VR و Triples Monitor هم پشتیبانی میکنه.

مودهای بازی تحت انتشار ارلی اکسس اینها هستن:
Game Modes:

• Assetto Corsa Rally Events with online leaderboards

• Free Practice

• Rally Weekend

• Single Rally Stage

• Time Attack with online leaderboards
تصاویر بازی

ss_0a5379a85750ddbd8c34f90aa69b7a70504146c2.600x338.jpg ss_0e093d1a37e4c280970f4ca7ddcaca1f0b915c6f.600x338.jpg ss_1c0caa1c0c3c363345f6301516c78d20897b3b30.600x338.jpg ss_56c6d978f23b8c8059a5294512f0e6b9ee6feb92.600x338.jpg ss_720db7ebe3fbd9d053ff55b3502d1bbd500b39f6.600x338.jpg ss_5335f29172e38527697fbe0ce399e1e11de87daa.600x338.jpg ss_972567a3f754a4ac95754e0284c65e19f6571f41.600x338.jpg ss_07149336f022727089298199241b1b52b46b2291.600x338.jpg ss_ba4c7e7e6e5bab08d59325a4b63b2a0767ad14e4.600x338.jpg ss_d1fcc51e1625c2b78f8de69deb7dd8098570eb5b.600x338.jpg ss_ecbf1492e9c0e6f7666c40a46a400e451d815ef0.600x338.jpg

همونطور که بالاتر اشاره کردم بازی 13 نوامبر امسال تحت ارلی اکسس با قیمت 30 دلار/یورو به استیم میاد.

طبق معمول مراحل ارلی اکسس رو که طی کرد برای کنسولها هم تایید و منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
هیچ راهی نداره این سنس رو کم کرد فرمود دادن با دسته خیلی بده خیلی بده خیلیییییییییییییییییی با اینم خوب میزنم ها ولی واقعا بده با دسته حیف حیف که چه رالی خفنیه تکه تک.
نمیدونم از کرکی بودن یا چی

EVO که اومده ولی اون هم ارلی اکسسه.
خب تو این دوره صدی 90 بازیها نظرات میکس میشه.
در مورد AC چون بازی کامل نیست و مشکلات پرفورمنس ،باگ و کمبود محتوا داره همیشه تو این دوره میکس میشن.
در مورد دوتا AC قبلی همی اینطور بود.

بازی کامل که بشه درست میشه.
اقا ماکان اگر ارلی اکسس رو خریداری کنیم بعدا باید بابت محتوای کاملش هم پول داد؟

آمده است::D

Assetto Corsa Rally [Early Access]

==================
==================
بازی واقعا خیلی بهینست.
الان شبه و دیگه فرمون رو وصل نکردم.
با گیم پد دارم بازی میکنم و چقدر هماهنگه!؟
چقدر ماشینها خوبن!؟
صداگذاری ، مسیرها ، احساسی که حتی با گیم پد از ماشین میگیری...
چه موزیکهای خوبی داره!?
فقط موزیک منوی اصلیش >:D< :x

واقعا این 4سالی رو که مخفیانه روی بازی کار کردن میشه گفت که از تک تک لحظاتش استفاده کردن.
فکر کنم حین بازی یه لبخند رضایتبخشی داشتم ، قشنگ من رو برد به اون موقعی که اولین بار Dirt Rally 1 رو بازی کردم.
البته بازی از اون هاردکورتره ولی کاملا میشه به عنوان یه پلیر کژوال هم ازش لذت برد.

میخوام بگم بازی حتی همین الان آماده انتشار روی کنسولهاست.
نه باگ خاصی میبینم و نه بازی احساس ناقص بودن و... میده.
البته که محتواش خیلی نیست ، 10تا ماشین داره که به مرور باید آنلاکشون کرد و...

من یکی دیگه پشت دستم رو داغ کنم بگم UE5 به درد ریسینگ نمیخوره ، صرفا استودیوها نمیتونن ازش خروجی بگیرن.
البته این یه نسخه کاستوم شده از UE5 هست و Lumen/Nanaite و... رو ازش حذف کردن مثل Arc Raiders که اونهم انصافا خیلی زیبا و در عین حال بهینست.
شاید برای همینه که ACR هم اینقدر بهینست ولی میخوام بگم اگه واقعا مشکل اونهان کاش برای همه بازیها حذفشون کنن.
از dirt rally 2 بهتره؟

این جیگر رو ببینین :x :x
View attachment 400739View attachment 400740View attachment 400741

جزییات قطات موتور و برقیجات رو زیر کاپوت فقط نظاره کنین.

خود جیگر هم مزین به نام وزینم هست :D
===========
===========
دقایقی بعد
آقا من یه مسابقه تست رفتم، اصلا سر پیچ‌ها نمی‌تونستم فرمون بدم پیچ بخوره. همش توی شاخه و درخت بودم :)) با کیبورد رفتم. دسته رو نشناخت.

اقا ماکان اگر ارلی اکسس رو خریداری کنیم بعدا باید بابت محتوای کاملش هم پول داد؟

از dirt rally 2 بهتره؟
اصلا صحبت DR2 نیست ، خیلی خیلی از اون بهتره.
میگم این رقیب RBR هست ، ولی خب هنوز کلی کار داره و حتما بهتر از این هم میشه.
تو ارلی اکسسه.
آقا من یه مسابقه تست رفتم، اصلا سر پیچ‌ها نمی‌تونستم فرمون بدم پیچ بخوره. همش توی شاخه و درخت بودم :)) با کیبورد رفتم. دسته رو نشناخت.
آره روی خاکی خیلی جلوتر باید ترمز بگیری.
بعضی از ماشینها هم کلا ترمزشون ضعیفه اگه با مدل قدیمیتر میری.
با مینی کوپر شروع کن خوب راه میفتی ولی آره با کیبورد مرد میخواد این رو بازی کنه:))

بازی رو به استیم اد کن ، پراپرتیز بگیر و از بخش Controller با تنظیمات بازی کن حتما درست میشه.

هیچ راهی نداره این سنس رو کم کرد فرمود دادن با دسته خیلی بده خیلی بده خیلیییییییییییییییییی با اینم خوب میزنم ها ولی واقعا بده با دسته حیف حیف که چه رالی خفنیه تکه تک.
نمیدونم از کرکی بودن یا چی
پای PC رفتم برات تنظیمات گیم پد خودم رو میفرستم.
ولی کمی باید از اون حس و حال WRCهای Nacon و کدمسترز فاصله بگیری.
این خیلی به سمت شبیه سازه و حتما کمی به پلیر سخت تر میگیره و باید خیلی دقت کنی که اشتباه کمتر کنی که بدجوری جریمت میکنه.

آخرین ویرایش:
پای PC رفتم برات تنظیمات گیم پد خودم رو میفرستم.
ولی کمی باید از اون حس و حال WRCهای Nacon و کدمسترز فاصله بگیری.
این خیلی به سمت شبیه سازه و حتما کمی به پلیر سخت تر میگیره و باید خیلی دقت کنی که اشتباه کمتر کنی که بدجوری جریمت میکنه.
اون که درسته اما به شدت سنس بدی داره ینی یه زره فرمون میدی زیاد فرمون میده حد وسط و حداکثرش خیلی کمه ینی نمیشه هرکاری میکنی بد فرمون میده درحال که در ac evo کاملا درست بود ولی اینجا نه تنضیماتم دست زدم درست نمیشه

• Like
Reactions: m.d.makan
آها متوجه شدم منظورت چیه. منظورت steering speed و speed sensitivity
که خودت هم بهش اشاره کردی.

آره حتما تو آپدیتهای بعدی باید تنظیمات دسته بیشتری رو اضافه میکنن تا بشه حتی بیشتر از این شخصی سازی کرد.
این دوتا تو AC Evo هستن ، احتمالا تو آپدیتهای بعدی میان.

تا اونموقع فقط کمی با Steering linearity بازی کن و کمی بالاتر ببر ، ببین چطور میشه.
فکر کنم تا بازه 1.5 بتونی کم کم زیادش کنی و فیبدک بگیری.

ترکشن کنترل رو هم خاموش کن ، ABS روشن.
به نظرم تو پیچ ها کنترل با گیم پد بهتر میشه.

آره روی خاکی خیلی جلوتر باید ترمز بگیری.
بعضی از ماشینها هم کلا ترمزشون ضعیفه اگه با مدل قدیمیتر میری.
با مینی کوپر شروع کن خوب راه میفتی ولی آره با کیبورد مرد میخواد این رو بازی کنه:))

بازی رو به استیم اد کن ، پراپرتیز بگیر و از بخش Controller با تنظیمات بازی کن حتما درست میشه.
حالا با دسته هم فکر کنم همون نوب باشم. کلا بازیش سخت‌طور می‌زد، دوز شبیه‌سازیش بالاست. من فکر می‌کردم مثل درت رلی باشه :D

حالا با دسته هم فکر کنم همون نوب باشم. کلا بازیش سخت‌طور می‌زد، دوز شبیه‌سازیش بالاست. من فکر می‌کردم مثل درت رلی باشه :D
نه اتفاقا اینجا هم اسیست داریم ، راحت میتونی بازی کنی.
اونطوری که فکر میکنی نیست ولی با کیبورد واقعا سخت چون صفرو یکه و نمیشه خیلی نرم گاز و ترمز کرد.
تمرین کنی دستت میاد.

درورد بر @m.d.makan گل
آقا به نظرت من که عاشق ریسینگ ام، دانلودش کنم؟
بخش تک نفره درست و حسابی داره که قشنگ سرگرم کنه؟
مرسی
سلام
اگه عاشق ریسینگی که باهاش خیلی حال میکنی.
ولی میخوای وایستا تا کمی محتوای بیشتری براش بیاد چون هنوز ارلی اکسسه و کمپینش کامل نیست.
چیزی که الان داره شبیه یه پلی تست یا بتا میمونه.
اما حتما بزار تو برنامت ، از اون رالی هاییه که فکر نکنم تا سالها روی دستش بیاد.
2027 قراره که Nacon دوباره یه نسخه از WRC بده ، از الان حاضرم شرط میبندم تو بهترین حالتش 50 درصد کیفیت AC Rally هم نمیشه.
حالا بماند که اون بیشتر قراره که آرکیدی باشه.

من یکی دیگه پشت دستم رو داغ کنم بگم UE5 به درد ریسینگ نمیخوره ، صرفا استودیوها نمیتونن ازش خروجی بگیرن.
اقا ماکان اجازه بده مخالفت کنم
دیشب بازی رو نصب کردم قطعا بازی خوش ساختی هست ولی کلا انریل انجین ی آهستگی خاصی داره که نمیتونم در قالب کلمات بیارمش نحوه اجراش رو سیستم ی جوریه
دیشب بازی رو ی ساعتی انجام دادم گرافیک خب طبیعتا خیلی خوب بود
ولی در دو مسئله من مشکل دارم باش یکی اینکه ابدا ترمز گرفتن به نظرم واقعی نبود. ( من با دسته بازی میکنم) ینی اون لرزشی که گذاشته بودن اصن مچ نبود هیچ حس نمیکردی که ترمز میکنی یا چقدر ترمز داری بکار میبری یا هرچی واقعا بحث ترمز رو مخ بود
دوم همین حالت خاصی که میگم انتقال حس سرعت رو من نپسندیدم ( من روی cockpit دوربین بازی میکنم کلا )
جدای از بحث رئالیسم به نظرم ابدا به اندازه dirt 2 حس رالی بهم نداد

اقا ماکان اجازه بده مخالفت کنم
دیشب بازی رو نصب کردم قطعا بازی خوش ساختی هست ولی کلا انریل انجین ی آهستگی خاصی داره که نمیتونم در قالب کلمات بیارمش نحوه اجراش رو سیستم ی جوریه
دیشب بازی رو ی ساعتی انجام دادم گرافیک خب طبیعتا خیلی خوب بود
ولی در دو مسئله من مشکل دارم باش یکی اینکه ابدا ترمز گرفتن به نظرم واقعی نبود. ( من با دسته بازی میکنم) ینی اون لرزشی که گذاشته بودن اصن مچ نبود هیچ حس نمیکردی که ترمز میکنی یا چقدر ترمز داری بکار میبری یا هرچی واقعا بحث ترمز رو مخ بود
دوم همین حالت خاصی که میگم انتقال حس سرعت رو من نپسندیدم ( من روی cockpit دوربین بازی میکنم کلا )
جدای از بحث رئالیسم به نظرم ابدا به اندازه dirt 2 حس رالی بهم نداد
ترمز ماشینها باهم متفاوته.
روی آسفالت و خاکی باز نسبت به هم متفاوته.
روی خاکی هم فیدبک کمتری از ترمز میگیری و هم برای توقف خیلی زودتر باید شروع به ترمز کنی (نسبت به آسفالت)

یه مورد دیگه اینکه ABS هم وقتی روشن باشه باز تاثیرگذاره و روی طولانی شدن خط ترمز تاثیر زیادی داره.

این از اون بازیهاست که باید وقت بزاری تا به جزئیاتش آشنا بشی و یاد بگیری.
مثل مقایسه مثلا گرید لجندز میمونه با مثلا ACC یا LMU و... که تو گرید بعد از 5 دقیقه همه چی دستت میاد ولی تو اون دوتا باید وقت بزاری که خب بعد از آشنایی بیشتر خیلی پاداش بهتری هم میگیری.

انصافا خیلی تفاوت دارن.
این از اون بازیها نیست که بعد از یک ساعت همه چیش دستت بیاد.
باید دل بدی آقا :D

در مورد sense of speed هم کلا تو شبیه سازها به نسبت آرکیدترها این مورد رو کمتر میشه حس کرد.
مخصوصا که نمای کاکپیت بازی میکنی.
FOV بازی خیلی کمه که البته نکته مثبتیه چون مسیر رو خیلی بهتر میبینی.
ولی برای زیاد کردن Sense of speed نما رو بزار روی پشت آمپر(دوربینی که فرمون رو حذف میکنه) و بعد کمی دوربین رو ببر بالا که جاده رو بیشتر ببینی و کمی شیب به سمت پایین.
FOV Ofset رو هم بیشتر کن که جاده و محیط کمی دورتر بشه.
اینطوری محیط اطراف که حین حرکت ازشون رد میشی و جاده ، پستی بلندی ها و... رو بیشتر میبینی و خیلی احساس سرعت بیشتری میکنی.

برای تنظیم FOV و بیشتر کردن sense of speed این ویدئو رو ببین ، چیزهایی که گفتم رو کاملا تصویریش رو نشون میده:

آخرین ویرایش:
ترمز ماشینها باهم متفاوته.
روی آسفالت و خاکی باز نسبت به هم متفاوته.
روی خاکی هم فیدبک کمتری از ترمز میگیری و هم برای توقف خیلی زودتر باید شروع به ترمز کنی (نسبت به آسفالت)

یه مورد دیگه اینکه ABS هم وقتی روشن باشه باز تاثیرگذاره و روی طولانی شدن خط ترمز تاثیر زیادی داره.

این از اون بازیهاست که باید وقت بزاری تا به جزئیاتش آشنا بشی و یاد بگیری.
مثل مقایسه مثلا گرید لجندز میمونه با مثلا ACC یا LMU و... که تو گرید بعد از 5 دقیقه همه چی دستت میاد ولی تو اون دوتا باید وقت بزاری که خب بعد از آشنایی بیشتر خیلی پاداش بهتری هم میگیری.

انصافا خیلی تفاوت دارن.
این از اون بازیها نیست که بعد از یک ساعت همه چیش دستت بیاد.
باید دل بدی آقا :D

در مورد sense of speed هم کلا تو شبیه سازها به نسبت آرکیدترها این مورد رو کمتر میشه حس کرد.
مخصوصا که نمای کاکپیت بازی میکنی.
FOV بازی خیلی کمه که البته نکته مثبتیه چون مسیر رو خیلی بهتر میبینی.
ولی برای زیاد کردن Sense of speed نما رو بزار روی پشت آمپر(دوربینی که فرمون رو حذف میکنه) و بعد کمی دوربین رو ببر بالا که جاده رو بیشتر ببینی و کمی شیب به سمت پایین.
FOV Ofset رو هم بیشتر کن که جاده و محیط کمی دورتر بشه.
اینطوری محیط اطراف که حین حرکت ازشون رد میشی و جاده ، پستی بلندی ها و... رو بیشتر میبینی و خیلی احساس سرعت بیشتری میکنی.

برای تنظیم FOV و بیشتر کردن sense of speed این ویدئو رو ببین ، چیزهایی که گفتم رو کاملا تصویریش رو نشون میده:

ن آقا ماکان من اصن کلا بدون اسیست بازی میکنم ترکشن آف ای بی اس آف دنده دستی تقریبا همه چی آفه به جز کلاچ
کلا ترمز میکنی انتظار من اینه وقتی همه رو اف کردم لاستیکم لاک کنن و من این لاک کردن لاستیک رو حس کنم
در صورتی که اصن حس نمیشد ینی تریگر های دسته اش واقعا خوب تنظیم نکردن ( کنترلر ایکس باکس)
الان اینطوریه شما ترمز رو بگیری شاید بری تو دیوار ولیکن حس نمیکنی اصن ترمز گرفتی
در مورد حس سرعت متوجه حرف شما هستم ولیکن من فقط تو نمای کاکپیت بازی میکنم چون میدان دید اول وسیع تره دوما ی درکی از کلیت ماشین داری وقتی تو اون نمایی پشت داشتبوردی که شما میگی بازی میکنی درسته سرعت بیشتری داره و ورود به پیچ ها خیلی بهتره ولی کشش پشت ماشینت رو حس نمیکنی که عقب ماشینت در چ وضعیتیه و چ زاویه ای داره
مشکل من با کلیت UE هست ک میگم ی حالتی داره. میگم نمیتونم توصیفش کنم ی جوریه درسته ک داری 60 فریم یا بیشتر بازی میکنی ولی انگار ی فیلم سینمایی 24 فریم بر ثانیه باشه بیشتر حس سینماتیک داره تا گیم ی کندی خاصی توش هست ن فقط این بازی همین قضیه تو مافیا جدید و حتی forestpunk ک اصن استراتژیکه تقریبا تو همه ژانر هایی ک با این موتور ساخته شده هست انگار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or