Multi Platform Assetto Corsa Competizione

• Thread starter Thread starter Eazy-E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
KUNOS-Simulazioni Srl
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
505Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سرانجام بازی خوش ساخت Assetto Corsa Competizione به کنسول‌ها می‌آید

132049
برای کسانی که با AAC آشنايى ندارند، این بازی یک شبیه ساز از مسابقات Blancpain GT Series هستش که توسط کمپانی SRO اداره میشه. استودیوی kunos simulazioni که سال 2016 نسخه اول این سری رو برای کنسول ریلیز کرد موفق شد که 1.4میلیون نسخه کپی بفروشه که برای این استودیو یک موفقیت حساب میشه! حالا این استودیو با مذاکراتی که با SRO داشته تونسته لایسنس‌های زیادی رو از اون‌ها بگیره.
در نسخه اول AC بازی فاقد چرخه شب و روز، آب و هوای پویا یا حتی بعضی مواقع وجود افت فریم و لگ روی کنسول‌ها بود، وقتی که ماشین‌های زیاد در پیست‌هایی در امثال پیست‌هایی مثل brands hatch قرار می‌گرفتند افت فریم و لگ کاملا احساس میشد. حالا اینبار کنوس میخواد که با انجین قدرتمند و بهینه Unreal Engine 4 نه تنها آب و هوای داینامیک، چرخه شب و روز، اندورانس‌های سه،چهار،شش،دوازده،بیست‌وچهار ساعته رو به کنسول‌ها بیاره بلکه قراره قوی‌ترین گرافیک ممکن هم توی بازی‌های شبیه ساز هم واسه کنسول‌های همین نسل ریلیز بشه. نورپردازی، ریفلکشن بسیار قوی، مدلینگ‌های فوق العاده ماشین‌ها و پیست‌ها تو این بازی چیزی نیست که بشه نمونش روی بقیه بازی‌ها پیدا کرد!
توی این بازی تمامی پیست‌ها لیزراسکن شده هستند. با این تکونلوژی تمامی بخش‌های پیست از جمله کرب‌ها با نهایت دقت مدل‌سازی شدند

ترک لیست بازی هم به این صورته:
برای فیزیک بازی، فیزیک انجین استودیو از اول بازنویسی که خود اون در آنریل اجدا شده، تو دوره‌ای هم که بازی توی EA بود (یا حتی بعدش که کامل ریلیز شد) استودیو مداوم با آپدیت داشت تایرمدل، فیزیک بازی، FFB رو دستخوش تغییر میداد که تا الان هرکدومشون تو بالاترین سطح قرار دارن.
سیستم آنلاین هم از safety rating و driver rating ساپورت میکنه که مهم ترین چیز در سیستم آنلاین سیم‌ریسینگ همین دوتا مورده!
بخش سینگل پلیر بازی هم شامل کریری مشابه با سیستم کریر F1 و pcars میشه. در شروع کریر میرکو بورتولوتی راننده تیم GRT Grasser Racing بهتون آموزش بده بعدش هم با ماشین دلخواه تو یک تیم تخیلی میرین و ماسبقه میدین و امتیاز جمع میکنین تا فصل بعدی.
برای اولین بار تو تاریخِ سبک ریسینگ، راننده و pit crew از تکنولوژی موشن کپچر استفاده میکنن به همین خاطر راننده و حرکات دستش و pit crewها انیمیشن خیلی قوی‌ای دارند.

ماشین‌های بازی شامل تمامی ماشین‌های فصل 2018 و 2019 سری مسابقات Blancpain میشه.

car list:

از مزایای پیش خرید بازی بازی دسترسی به The Intercontinental GT Pack DLC هستش که شامل 4 پیست زیر میشه:
  • (Kyalami Grand Prix Circuit (South Africa
  • (Suzuka Circuit (Japan
  • (Weathertech ®️ Raceway Laguna Seca (USA
  • (Mount Panorama Circuit (Australia
قیمت بازی 40دلار هستش و در حال حاضر پیش خرید تنها برای نسخه فیزیکی در دسترسه و بازی روی استورهای PS و XB نیومده!

حالا میرسیم به برنامه DLCها!
کنوس همراه با معرفی نسخه کنسولی از دوتا DLC هم رونمایی کرد! یکی GT4 DLC PACK که شامل 10-12 ماشین GT4 میشه و British GT Pack که شامل سه تا پیسته!
حالا برنامه ریلیز این DLCها به چه صورته؟
اواخر تابستان The Intercontinental GT Pack DLC برای کنسول‌ها و همزمان با اون GT4 pack برای pc ریلیز میشه. توی پاییز 2020 هم GT4 Pack برای کنسول‌ها ریلیز میشه. و در نهایت هم بعد از اون استودیو بلاخره موفق میشه که DLCهارو همزمان رو سه تا پلتفرم ریلیز کنه و استارتش هم با British GT Pack توی زمستون 2021 میخوره!

آخرین ویرایش:
آپدیت نسخه کنسولی بازی همین دوشنبه منتشر میشه:

Capture.JPG

PlayStation 5

• Improved the throttle deadzone UI with sliders to enhance clarity.
  • Boot Sequence – Unreal Engine logo displayed as ACC thumbnail in PS5 menu and twice during boot sequence.
  • Better Private Lobby connection management.
  • Bindable LT/RT(L2/R2) wheel triggers.
  • Improved the CSL Elite and DD Pro to allow for stronger FFB.
  • Bronze/Silver/Gold trophies fix.
  • Global – Area close to the outer pitwall on track is recognised as pitlane area.
  • BMW M4 – Headlight beam does not light up environment far in front, this is now fixed.
  • A core dump was generated when the guest user exits “multiplayer” mode in the Japanese version of ACC
  • UI – Setting AI number to 30 still triggered unused CPU usage warning message, this is fixed.
  • Championship – Fixed being unable to resume saved British GT championship from the main menu.
  • Crash – Application crashed when attempting to join a CP server where the track is from a DLC which is not owned by the account.
  • Traces are visible behind the vehicle when accelerating.
  • Multiplayer – Fixed the missing forced DSQ when relevant penalties have been incurred.
  • Multiplayer – Fixed the issue where starting as a spectator in a private lobby caused button functionality change in MP and SP.
  • Fixed the inconsistency between the amount of time selected and actual time shown of Free Practice in a Private Lobby.
  • Multiplayer – User does not transition to a Private Lobby when accepting an invite while in a Single Player session.
  • Fixed issue where the throttle input cuts out when opening the “Car electronics” menu while driving.
  • Audio – The intro sequence music overlaps the menu music upon starting the tile.
  • Multiplayer – Lap counter was frequently not functional.
  • Rear view mirror visuals have been improved
Xbox Series X/S

• Improved the throttle deadzone UI with sliders to enhance clarity.
  • Better Private Lobby connection management.
  • Bindable LT/RT(L2/R2) wheel triggers.
  • Improved the CSL Elite and DD Pro to allow for stronger FFB
  • Modify FFB on Thrustmaster wheels.
  • Global – Area close to the outer pitwall on track is recognised as pitlane area.
  • BMW M4 – Headlight beam does not light up environment far in front, this is now fixed.
  • Players are returned to the front end when accepting an invite to a custom session during matchmaking to public session.
  • UI – Setting AI number to 30 still triggers unused CPU usage warning message, this is fixed.
  • Crash – A fix to stop persistent crashes for client users when quitting a private lobby via the pause menu has been added.
  • Championship – Fixed being unable to resume saved British GT championship from the main menu.
  • Title Quality for Submission: The title toggles the Mute Voice Chat setting when selecting Start As Driver in a Private Multiplayer Lobby, preventing the user from proceeding into active gameplay.
  • Title Stability: Game crashed when sign out change occurs.
  • Crash – Application crashed when attempting to join a CP server where the track is from a DLC which is not owned by the account.
  • BMW M4 GT3 – Changed the missing images of car in setup menu.
  • Crash – One-off crash when scrolling through the track selection list in Private Lobby.
  • HUD/Multiplayer – The HUD was replaced with end-of-session message widget at expiry of main session timer even though a user was on a valid flying qualifying lap.
  • Multiplayer – Fixed the missing forced DSQ when relevant penalties have been incurred.
  • Multiplayer – Fixed the issue where starting as spectator in a private lobby causes button functionality change in MP and SP.
  • Fixed the inconsistency between the amount of time selected and actual length of Free Practice in a Private Lobby.
  • Multiplayer – The user did not transition to a Private Lobby when accepting an invite while in a Single Player session.
  • Profiling mode warning did not disappear from screen after enabling profiling mode.
  • Audio – The intro sequence music overlaps the menu music upon starting the tile.
  • Multiplayer – Lap counter was frequently not functional.
  • Rear view mirror visuals have been improved

بعد پچ کسی بازی رو تست کرده؟
من منتظرم وضعیت اوکی بشه بعد شروع کنم
من یکی 2تا ویدئو دیدم راضی بودن.
مولتی پلیر،کرش شدن، مشکلات فرمون ها ، ffb و ... فیکس شدن.
البته قبلش هم اینها برای همه اتفاق نمیفتاد.

اما خودت حتما برو یوتوب ببین.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sherytto
کریر بازی شما هر کاری کنی gold نمیگیری!

پرکتیس اول میشی . کوالیفای اول میشی . ریس هم اول میشی ولی در مجموع سیلور هستی نه گلد!

دیگه نمیدونم باید چیکار کنی گلد بشی پرکتیس بهترین تایم رو میزنی. کوالیفای بهترین تایم رو میزنی . ریس بهترین تایم رو میزنی + جایگاه اول . ولی باز در مجموع سیلور هستی !! !! جایی هم نداره مجموع امتیازات رو نشون پلیر بده که ببینیم مابقی تیمها مگه چقدر امتیاز دارن که ما همیشه دوم هستیم !

تو کریر بازی هرچی پرکتیس و کوالیفای و ریس بود اول شدم با بهترین تایم . هیچ چیزی رو اسکیپ نکردم . ولی در مجموع سیلور بهت میده !

==========================

با آپدیت در سریز ایکس و ps5 بازهم وقتی ماشین های دیگر در کنارت هستن افت فریم داری. هرچی ماشین بیشتر افت فریم بیشتر دیگه 2تا بیشتر ماشین باشه رسما افت فریم مشهوده . بارون باشه که دیگه واویلا

یه سری مشکلات ذاتی تو سری استوکورسا هست که دیگه نوع سخت افزار مهم نیست . هرکاری کنی اون مشکلات هست . تصور کن جزییات پیست gt7 در استوکورسا هم وجود داشت دیگه فریم لهه تر میشد . در بحث بصری حتی در حد و اندازه ریسینگ های نسل 8یی هم نیست . دار و ندار استوکورسا فیزیک ش هست ولاغیر

آخرین ویرایش:
  • Like
کریر بازی شما هر کاری کنی gold نمیگیری!

پرکتیس اول میشی . کوالیفای اول میشی . ریس هم اول میشی ولی در مجموع سیلور هستی نه گلد!

دیگه نمیدونم باید چیکار کنی گلد بشی پرکتیس بهترین تایم رو میزنی. کوالیفای بهترین تایم رو میزنی . ریس بهترین تایم رو میزنی + جایگاه اول . ولی باز در مجموع سیلور هستی !! !! جایی هم نداره مجموع امتیازات رو نشون پلیر بده که ببینیم مابقی تیمها مگه چقدر امتیاز دارن که ما همیشه دوم هستیم !

تو کریر بازی هرچی پرکتیس و کوالیفای و ریس بود اول شدم با بهترین تایم . هیچ چیزی رو اسکیپ نکردم . ولی در مجموع سیلور بهت میده !
کریر بازی مشکلات زیادی داره حتی روی PC.
اگه برای کریر بازیو گرفتی شاید قبلش باید کمی بیشتر تحقیق میکردی.

بعضی مکانیکهای بازی تو کریر کار نمیکنه یا باگ داره.
یکسری جاها هم اصلا خوب توضیح داده نشده و مفهوم نیست تو این بخش بازی ازت میخواد چیکار کنی.

این برای کسی که بازیو چشم بسته برای کریر خریده واقعا خسته کنندست ، درکت میکنم.
تا الان هم بهش دست نزدن از این به بعد هم خبری نمیشه:(
======
بنظرم اگه مولتی پلیر باز نیستی و اگه میخوای آفلاین از بازی لذت ببری، روی Championship تمرکز کن و خودت کریر خودت رو بساز.
اونجا همه چی درست کار میکنه.
برای مثال اونجا میتونی مقدار اگرسیو بودن AI و همینطور مقدار دمیج هم کم و زیاد کنی.
اما تو کریر میگه سختی AI بزار Easy, medium , hard و همین.
اینجا میشه از 1تا 100 تغییر داد.

تو این بخش بازی بهت امتیاز میده، رده بندی داره و تو میدونی چندمی، برای مسابقه بعدی چیکار باید بکنی و...
این بخش در واقع کریر هست ولی خب همه فرصت نمیکنن که این موارد متوجه بشن، کریر امتحان میکنن و میبوسن میزارن کنار.

همینطور وجود Special Events و... که مثل اینکه با آپدیت جدید قرار هست تعدادش بیشتر بشه.
روی PC خیلی Special Events داریم ولی روی کنسولها مثل اینکه تعدادش خیلی کمه.

از خودم هم مثال بزنم الان سال چهارم میشه که بازی خریدم ولی بیشتر از 4 ساعت وقت پای کریر نذاشتم.
نه اینکه بگم فقط مولتی پلیر میزنم و... نه ، کلا کریر مشکل داشته که بازی نکردم.

با آپدیت در سریز ایکس و ps5 بازهم وقتی ماشین های دیگر در کنارت هستن افت فریم داری. هرچی ماشین بیشتر افت فریم بیشتر دیگه 2تا بیشتر ماشین باشه رسما افت فریم مشهوده . بارون باشه که دیگه واویلا

یه سری مشکلات ذاتی تو سری استوکورسا هست که دیگه نوع سخت افزار مهم نیست . هرکاری کنی اون مشکلات هست . تصور کن جزییات پیست gt7 در استوکورسا هم وجود داشت دیگه فریم لهه تر میشد . در بحث بصری حتی در حد و اندازه ریسینگ های نسل 8یی هم نیست . دار و ندار استوکورسا فیزیک ش هست ولاغیر
این بازی واقعا روی PC هم بازی سنگینی هست و خیلی ها مشکل دارن دیگه روی کنسول بماند.
همونطور که اشاره کردی قدرت استودیو در بخش فیزیک، هندلینگ ، صداگذاری و... هست و این یک شبیه ساز سنگین پلتفرم PC هست که روی کنسول ها پورت شده.

برای همین مشکلات هست که ورژن بعدی رو استودیو اعلام کرده UE میزارن کنار و انجین خودشون مینویسن.

انصافا هم نمیشه پورت یک بازی اختصاصی و سنگین PC رو با بازی که از پایه برای یک کنسول خاص طراحی شده مقایسه کرد.

یکی از دلایلش هم محاسبات فیزیک/تایر مدل و AI هست که همشون بصورت ریل تایم پردازش میشن و نمیشه با AI بازیهای دیگه که برای کم کردن بار پردازشی ، هوش مصنوعی فیزیک فیک و ساده سازی شده ای به نسبت پلیر داره مقایسه کرد.
این مورد روی PC هم فقط Assetto corsa هست که برای جذاب تر شدن مسابقات و چیت نکردن AI انجام میده و بقیه شبیه سازها همه AI فیک و ساده سازی شده دارن ، منظورم مقایسه با بازیهای کنسولی نبود.
این ها روی PC جواب میده ولی روی کنسول بخاطر محدودیت ها باید بهینه بشن، برای همین ماکسیمم تعداد AI روی کنسول ها به نسبت PC کمتر هست.

نمیدونم تو بخش کریر میشه اینکارو کرد یا نه ولی اگه افت فریم داری تعداد AI کمتر کن.
100 درصد کمک میکنه.

لپ کلام اینکه وقتی وارد بازی میشی میبینی بزرگترین آیکن Championship هست و کریر کوچیک گذاشتن اون کنار، در صورتی که اوایل که بازی منتشر شد آیکن بزرگ مال اون بود :D
خودشون میدونن که چه مود پر باگ و خسته کننده ای ساختن و اینطور از دید هم خارجش کردن.

اما بخش Championship و آنلاین بازی 180 درجه با کریر فرق داره، اونجا بازی قدرت خودش نشون میده.

برای کنسول ها یک آپدیت بزرگ تو یکی 2هفته پیش رو منتشر میشه و بعدش آماده میشن برای انتشار آپدیت 1.8 که چندماه پیش برای PC منتشر شد که تغییرات بزرگی تو فیزیک، تایرمدل و بهینه سازی و... میده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sherytto and SixBox
چمپیونشیپ رو رفتم . دنبال اچیومنت های کریر بودم که گویا کلا خوده کریر هم نمیدونه چیکار میکنه:دی

تو pc هم وقتی بارون میاد ارواح پشت سر ماشین در میاد؟ :دی این جا یک روحی از ماشین همیشه تو شرایط بارانی پشت سر ماشین قرار داره

یک چیزه عجیب غریبی هست که از نظر بصری نه pc نه کنسول نسل 9یی از پسش میتونه بر بیاد به صورت عادی

یک آپدیتی هم اشاره کردن بهش این دو روز 3روز اخیر که بازم بعید میدونم اون آپدیت چیزه خاصی رو حل کنه . تاریخ هم نداشت یا من ندیدم

چمپیونشیپ رو رفتم . دنبال اچیومنت های کریر بودم که گویا کلا خوده کریر هم نمیدونه چیکار میکنه:D

تو pc هم وقتی بارون میاد ارواح پشت سر ماشین در میاد؟ :D این جا یک روحی از ماشین همیشه تو شرایط بارانی پشت سر ماشین قرار داره

یک چیزه عجیب غریبی هست که از نظر بصری نه pc نه کنسول نسل 9یی از پسش میتونه بر بیاد به صورت عادی

یک آپدیتی هم اشاره کردن بهش این دو روز 3روز اخیر که بازم بعید میدونم اون آپدیت چیزه خاصی رو حل کنه . تاریخ هم نداشت یا من ندیدم
اون از AA هست که خیلی بد انتخاب شده.
روی pc هم این مشکل ghosting یکسری تجربه میکردن تا آپدیت 1.8 اومد و AA جدید و بروز به بازی اضافه شد.

نسخه کنسولی چندتا آپدیت عقب هست ولی مثل اینکه گفتن شرایط انتشار آپدیتها رو با پلی استیشن بهبود دادن تا سریعتر آپدیتها منتشر بشه و تو مرحله تست و... نمونه.

احتمالا با آپدیت 1.8 این مشکل ghosting روی کنسول هم حل بشه.

البته بازی روی یک PC خوب خیلی خوب اجرا میشه و واقعا خروجی گرافیکی زیباست، من خودم روی تنظیمات epic اجرا میکنم و بالای 100 فریم میگیرم اما در مقایسه با مثلا AMS 2 اصلا در اون حد نمیتونه فریم بده.

اوج بهینه نبودن این انجین برای یک بازی ریسینگ واقعا خودش رو تو VR نشون میده که خروجی افتضاحی داره.
استودیو هرکاری کرد نتونست بازی رو برای این قسمت بهینه کنه. واقعا سر این قضیه خیلی اذیت شد تا حدی که برای نسخه بعد آنریل انجین رو گذاشتن کنار.

دقیقا همونطور که گفتی آپدیت جدید در مورد کریر کاری نمیکنه، همش در مورد مولتی پلیر، گرافیک و بهینه سازی هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
چمپیونشیپ رو رفتم . دنبال اچیومنت های کریر بودم که گویا کلا خوده کریر هم نمیدونه چیکار میکنه:D

تو pc هم وقتی بارون میاد ارواح پشت سر ماشین در میاد؟ :D این جا یک روحی از ماشین همیشه تو شرایط بارانی پشت سر ماشین قرار داره

برای اچیومنت این مطلب کمکت میکنه میتونی بگیریش:
Marathon achievement in Assetto Corsa Competizione.

• Like
Reactions: m.d.makan
برای اچیومنت این مطلب کمکت میکنه میتونی بگیریش:
Marathon achievement in Assetto Corsa Competizione.
الان مشکل بدتر شد:دی این میگه کریر رو باید کلا آفلاین برید و مراقب نوع سیو شدن باشید و آنلاین نباشید . مشکل آنلاین نبودن هم اینه که شما دیگه نمیتونی track medal هارو بگیری چون اتصال به نت نیاز داره ! و اینجوری عملا اچیومنت های ترک مدال آنلاک نمیشه. یعنی منظورم در ایکس باکسه به لطف ماکروسافت آنلاک شدن اچیومنت همیشه به نت نیاز داره ولی در پلی استیشن اینجوری نیست آفلاین هم تروفی میده

You may have to unlock a combination of achievements or challenges to unlock your rewards. Your console must be connected to the Xbox network. To complete challenges and unlock achievements, your Xbox console can't be set to offline.

خودش هم میگه هیچکسی موفق به گرفتن این تروفی نشده جز خودش که اونم دوز و کلک هایی زده به بازی و مشخص نیست در مورد دیگری هم صدق کنه

چون مشکل ذاتی خوده بازی هست دیگه روند کاملا شانسی شده ولی منم مثل همین فرد بهترین تایم هارو زدم و همیشه اول بودم با این حال سیلور داد نهایش . یعنی سیلور از ابتدا بازی با شما هست و بالا پایین نمیشه

• Like
فعلا که کسی موفق به گرفتن پلات روی نسخه PS5 نشده و در حال حاضر دست نیافتنی هست فک کردم رو ایکس باکس میشه که اینطوری که میگی اونجا هم نمیشه
پس باید منتظر پچ بعدی باشیم

دانلودش بکنیم یا نه ؟ روی این پلاس جدید هستش
من پلیر حرفه ای شبیه سازی نیستم فقط برای فان بازی می‌کنم حالا نمیدونن میتونم از این هم مثل نسخه قبلی لذت ۱۰ ۲۰ ساعته ببرم یا نه

دانلودش بکنیم یا نه ؟ روی این پلاس جدید هستش
من پلیر حرفه ای شبیه سازی نیستم فقط برای فان بازی می‌کنم حالا نمیدونن میتونم از این هم مثل نسخه قبلی لذت ۱۰ ۲۰ ساعته ببرم یا نه
اگه برای کریر میخوای باید بگم که ضعیف رو به متوسط هست.
اما آفلاین با AI و آنلاینش واقعا جذاب هست.

اگه برای کریر میخوای همونطور که بالاتر گفتم Championship بزار و لذت ببر.
===========
حداقل یک ویدئو ببین بعد دانلود کن ،حجمی که نداره.
فقط یک آپدیت جدید قرار هست که بیاد ،اون که اومد دانلود کن.
تو همین هفته یا بعدی قرار هست منتشر بشه.

• Like
Reactions: NERO 7
اگه برای کریر میخوای باید بگم که ضعیف رو به متوسط هست.
اما آفلاین با AI و آنلاینش واقعا جذاب هست.

اگه برای کریر میخوای همونطور که بالاتر گفتم Championship بزار و لذت ببر.
===========
حداقل یک ویدئو ببین بعد دانلود کن ،حجمی که نداره.
فقط یک آپدیت جدید قرار هست که بیاد ،اون که اومد دانلود کن.
تو همین هفته یا بعدی قرار هست منتشر بشه.
آخه جدا اینجور چیزا سر ویدئو دیدن نیست بعضی بازی ها خصوصا ورزشی های ماشین محور سر فرمون و نوع ماشین و کنترل اش جریان داره یعنی یا یه جوری ساختن که می‌چسبه یا نه

آخه جدا اینجور چیزا سر ویدئو دیدن نیست بعضی بازی ها خصوصا ورزشی های ماشین محور سر فرمون و نوع ماشین و کنترل اش جریان داره یعنی یا یه جوری ساختن که می‌چسبه یا نه

میفهمم چی میگی ، باز میرسیم به اینکه باید دانلود کنی و خودت تست کنی.
شاید من آدم درستی برای قضاوت نباشم چون خیلی با گیم پد و... بازی نکردم.
ولی 100 درصد میتونم بگم که کنترل ACC با گیم پد حداقل از نسخه قبلی خیلی بهتره.
من تایمهای خودم با فرمون رو با کمی فاصله میتونستم با گیم پد هم بزنم.

در مورد فیزیک ، تفاوت ماشین ها و... هم که بهترین چیزی هست که میشه رو کنسول پیدا کرد.
فقط برای آنلاین بازی از لحاظ در دسترس بودن مثل GT/Forza نیست و باید کمی براش بیشتر وقت گذاشت و زیر و بمش رو یاد گرفت.
که البته این مورد برای آفلاین خیلی نیاز نیست.

باب میل هر مخاطبی نیست اللخصوص اونایی که دنبال ماشین های زیاد با پیست های زیاد هستن . حتی در حد متوسط هم پیست و ماشین نداره کلا کم هستن . برخی کلاس ها ماشین هستن که باید از طریق DLC بخری

کامپیتشن یکم پیست ها درش بیشتر شدن ولی نسخه قبلی شما هزاران بار در پیست های تکراری کلافه میشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or