Multi Platform Assetto Corsa Competizione

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
خب نسخه بعدی Assetto Corsa با پسوند Competizione معرفی شد.

assetto_corsa_Low.jpg

این نسخه کاملا تحت لیسانس مسابقات GT3 (Blanckpain) ساخته خواهد شد، پس دوست داران ماشینهای GT3 شبیه سازی بهتر از این نسخه از A.Corsa پیدا نخواهند کرد.
AC Competizione کاملا آنلاین خواهد بود،شامل رتبه بندی راننده ها برا اساس طرز رانندگی داخل پیست و امتیازاتی که بدست میارن.

بار گرافیکی بازی برای اولین بار در یک بازی ریسینگ شبیه ساز بر دوش Unreal Engine 4 خواهد بود.
مطمئنا موتور فیزیک داخلی استودیو به همراه UE4 نتیجه فوق العاده ای رقم میزنه.
مهمتر از همه بواسط استفاده از UE4 ، درخواست چند ساله طرفداران این بازی برآورده میشه و اون اضافه شدن چرخه شب و روز و تغییرات آب و هوا هست.

features_simulazione_02.jpg

این لیسانس شامل تمام ماشینهای این کلاس اعم از فراری،لامبورگینی،مرسدس،مکلارن،آئودی،بنتلی و... خواهد شد.

همینطور پیستهای این نسخه بر اساس تقویم رسمی مسابقات انتخاب شده که در زیر لیست شده.

• Zolder
  • Monza
  • Brands Hatch
  • Silverstone
  • Circuit Paul Ricard
  • Misano
  • Spa-Francorchamps
  • Hungaroring
  • Nurburgring
  • Circuit de Barcelona-Catalunya
اینبار نه تنها شاهد شبیه سازی پیشرفته رفتار ماشینها در پیست خواهیم بود، بلکه Kunos با استفاده از موشن کپچر از رانندگان واقعی تیمهای رسمی مسابقات به همراه مکانیک ها، مهندسین و درکل(Pit Crew) تصویر برداری کرده و قرار هست در بازی نهائی گنجونده بشه.
مطمئنا بازی خودش رو محدود به فقط سری BlancPain نمیکنه و در ادامه میتونه لایسنس های بیشتری از سری مسایقات FIA و کلاس GT رو در اختیار بگیره که به عنوان DLC ریلیز بشه.

این نسخه فعلا برای PC برنامه ریزی شده و قرار هست در همین تابستان پیش رو نسخه بتا/Early Access برای کاربران استیم ریلیز بشه.
3.jpg

2.jpg

1.jpg

پست اول مطمئنا بزودی تغییرات عمده ای میکنه\m/

آخرین ویرایش:
ماکان در واقع من عاشق ریس پیس هستم و بودم از قدیم ایام با gt ps1 مسابقه 99 دوره میزدم عشق :D و با این که تجربهزیاد دارم تو این سبکو هم نسخه کرکی acc رو تست کردم باید بگم واو برا فیزیک و صدا کذاری که صدا پیچ شل شده هم تو ماشین میاد در حال حاضر ac1 رو خریدم من تنها مشکلی که با تست acc داشتم موتور گرافیکیه که ای کاش همون موتور 1 میبود اما acc اگر میشه مسبقه آنلاین زد ؟و مسابقاته فصلی؟ یا چمپیون اینا داره ؟و با نت ما مشکلی نداره ؟میخرم با البته اینهم بگم مثلا در مسابقات آنلاین آیا پلیر کنترلر و فرمون رو میشه جدا کرد یا در هم ؟
و اینکه آیا آنلاکر بزنم در موارد آنلاین مشکلی نداره ؟
سرورهاش بسته به اینترنت داره ، روی بعضی بازه مابقی نه.
الان دیگه 99 درصد بازیها کاهش پینگ/DNS میخوان ، ACC همینطوره.
پلیر ها همشون یکجان ، چه گیم پد و چه فرمون.

نه DLC آنلاکر برای آنلاین (تو این بازی) مشکلی پیش نمیاره.
====
در مورد گرافیک آره UE4 طبق معمول بازی رو سنگین کرده و مشکلات خودش رو اضافه ، برای همین تو نسخه بعدی دوباره دارن انجین خودشون رو مینویسن.

• Like
Reactions: reza360
سرورهاش بسته به اینترنت داره ، روی بعضی بازه مابقی نه.
الان دیگه 99 درصد بازیها کاهش پینگ/DNS میخوان ، ACC همینطوره.
پلیر ها همشون یکجان ، چه گیم پد و چه فرمون.

نه DLC آنلاکر برای آنلاین (تو این بازی) مشکلی پیش نمیاره.
====
در مورد گرافیک آره UE4 طبق معمول بازی رو سنگین کرده و مشکلات خودش رو اضافه ، برای همین تو نسخه بعدی دوباره دارن انجین خودشون رو مینویسن.
ماکان شما که 2 تا از dlc هارو نداری براش آنلاکر زدی ؟ میدونی مشکل چیه با dlc ها گرون در میاد و من هم بشدت دوست دارم گیم کاملش رو داشته باشم

ماکان شما که 2 تا از dlc هارو نداری براش آنلاکر زدی ؟ میدونی مشکل چیه با dlc ها گرون در میاد و من هم بشدت دوست دارم گیم کاملش رو داشته باشم
در واقع 3تا رو ندارم ، آره بابا نخر.
میگم دیگه از آنلاکر استفاده کن برای همش.
خود بازی ارزونه.

• Like
Reactions: reza360
7 lir کم دارم ولی ردیف میکنم :D 1 رو خریدم الان براش کم اومد
من که میگم همون 1 رو بازی کن ، خیلی محتوای بیشتر داره ، کلاس های بیشتر داره و...
این بازی بعدا هم تخفیف میخوره ، نگران نباش.
تو طول سال چندبار همین تخفیف رو داره.

من که میگم همون 1 رو بازی کن ، خیلی محتوای بیشتر داره ، کلاس های بیشتر داره و...
این بازی بعدا هم تخفیف میخوره ، نگران نباش.
تو طول سال چندبار همین تخفیف رو داره.
نگرانی من بیشتر بخاطر بالا رفتن ناگهانیه قیمت

• Like
Reactions: m.d.makan
آپدیت 1.9 به همراه DLC فردا منتشر میشه.
DLC به نام 2023 GT World Challenger Pack که شامل 3عدد ماشین و یک پیست میشه.

ماشین ها :

Ferrari 296 GT3

Lamborghini Huracan GT3 Evo2

Porsche 911 GT3 R 992

=====================

پیست جدید هم Circuit Ricardo Tormo که یک پیست اسپانیایی در والنسیا واقع شده.

Circuit Ricardo Tormo.jpg

===================================

در مورد آپدیت 1.9 هم طبق معمول آپدیتهای بزرگ قبلی همه چی زیر و رو شده.

• از تایر مدل گرفته که داینامیک تر شده و دیگه اون حالت نیمچه استاتیک قبلی رو نداره
دیگه نیاز نیست که فشار باد لاستیک ها روی عدد 26.5 باشه ، با این آپدیت حالت ایده آل برای چسبندگی هرچه بیشتر بازه بین 26 تا 27psi هست.

همینطور تاثیر دما روی لاستیک ها بیشتر از قبل دیده میشه ، بنابراین تغییراتی که در Camber و Toe انجام میشه نسبت به قبل تاثیر بیشتری روی سطح لاستیکها خواهد داشت.

• مورد بعدی سیستم تعلیق یا Suspension هست که مورد بازنگری قرار گرفته.

بیشترین تغییر هم در bumpstop دیده میشه که به نسبت قبل که میشد تا انتها اون رو فشرده کرد و سطح ماشین رو پایین آورد ، الان دیگه نمیشه و ماکزیمم بین 20 تا 30 میلیمتر قابلیت کمپرس شدن دارن.
مورد بعدی که در سیستم تعلیق بازبینی شده ضربه گیرها یا Damper هست که باعث رفتار طبیعی تر ماشین ها میشه وقتی که روی کرب ها ، یا دست اندازهای پیست میشن.

• مورد آخر هم Force Feedback هست که مختص فرمونهای ریسینگ میشه.
قرار هست که تاثیر تغییرات سیستم تعلیق و تایر مدل حین مسابقه و بالطبع تغییر رفتار لحظه ای ماشین بیشتر از طریق فرمان ها منتقل بشه که خب این مورد همیشه چیز خوبیه.

=======================
آپدیت ها فقط مربوط به این 3 مورد نمیشه و طبق معمول یک لیست بلند بالا فردا منتشر میشه.

آپدیت 1.9 بهمراه دی ال سی 2023 GT World Challenger Pack روی استیم منتشر شد:

Update 1.9.0
GENERAL:

- Added Circuit Valencia Ricardo Tormo as DLC content.
- Added new Lamborghini Huracán GT3 EVO2 as DLC content.
- Added new Ferrari 296 GT3 as DLC content.
- Added new Porsche 911 (992) GT3 R as DLC content.
- Added a batch of new liveries for the 2023 GTWCH season.

GAMEPLAY/UI:

- Added controller preset for Moza steering wheels.
- Added support for new DLC track content in custom championship (via Open Series).
- Fixed track selection not respecting user-defined order in Open Series championship mode.
- Adjusted AI skill level for a number of gold and platinum-ranked drivers.

GRAPHICS:

- Fixed an issue with certain cars receiving an incorrect visual offset in their pitstop position.

PHYSICS:

- Updated Mercedes AMG GT3 EVO with latest advancements, features, and more.
- BOP work
- Improved tyre model
- Improved tyre flex
- Improved tyre heat generation
- Improved tyre rolling resistance simulation
- Improved tyre footprint simulation
- Wider tyre pressure range (slicks 26-27psi)
- Wider tyre temperature range (slicks 70°C-100°C)
- Improved bumpstops simulation
- Improved suspension end of travel simulation
- Improved dampers simulation
- Improved electronics logic (TC1, TC2, ABS)
- New variable engine braking simulation (Huracan EVO2)
- Improved aeromap simulation on yaw and roll.

• Like
Reactions: Bahram and Eazy-E
امروز انتشار آپدیت 1.9 برای کنسولها تاریخ خورد.

DLC.JPG

در مورد محتویات آپدیت تو پست بالا و بالاترش توضیح دادم.

این آپدیت 7 روز دیگه (6 تیرماه) برای PS5-XS S/X منتشر میشه.

فکر کنم برای اولین باره که اینقدر سریع و با فاصله کم به نسبت نسخه PC آپدیت و DLC رو منتشر میکنن.

آخرین ویرایش:
Misha Charoudin رو میشناسید؟
اگه نه ایشون راننده تستر و توسعه دهنده شرکتهای BMW/Mercedes و... بوده.
الان هم کانال یوتوب داره و کار اصلیش بطور روزانه تست ماشینهای مختلف تو پیست نوردشلایفه (نوربرگرینگ) و آپلود ویدئو تو یوتوبه.
کانالش رو دنبال کنید که فوق العادست ، کاری که داره میکنه رویای ماشین بازهاست:
https://www.youtube.com/channel/UCZ2eIJY0phalm_MG38kE26A

============
بگذریم ایشون امروز تو اینستاش نوشته یک سر رفتم Kunos که یک چیزی رو تست کنم!

ACCmg.JPG

جالب اینکه ایشون اصلا پلیر AC/ACC نیست ، کلا اصلا پلیر نیست که بخواد سیم ریسر و... باشه.
اینکه Kunos ازش خواسته بیاد به استودیو که چیزی رو تست کنه فقط و فقط میتونه خبر اومدن این پیست به بازی باشه.
خب کی بهتر از آقای نوردشلایف که شبانه روزی توی این پیست داره دور میزنه و وجب به وجب پیست رو میشناسه؟

حالا سوال اینه که داره این پیست رو برای ACC تست میکنه یا استودیو ازش دعوت کرده که پیست رو برای AC2 که سال آینده میاد تست کنه؟
از طرفی SRO برگذار کننده مسابقات GT3 برای سال 2024 لایسنس این پیست رو گرفته و این پیست به سری مسابقات Blancpain GT3 اضافه شده.
پس عجیب نیست که Kunos هم بالاخره داره به درخواستهای زیاد پلیرهای بازی گوش میده و این پیست رو توسعه داده و الان در حال تست اون هستن.

خب اومدن نوردشلایف به ACC رو خود صاحابش تایید کرد :))
اکانت توییتر پیست نوربورگرینگ با یک ویدئوی زودتر از موقع خبر اومدن پیست به بازی رو لو داد.
الان هم پست و ویدئوش پاک شده ، اما اینجاست:
View attachment screen-20231103-1919182.mp4

احتمالا قرار بود که خبرش فردا پس فردا بطور رسمی منتشر بشه که اینها زودتر خرابکاری کردن.

• Like
Reactions: Eazy-E
خب اومدن نوردشلایف به ACC رو خود صاحابش تایید کرد :))
اکانت توییتر پیست نوربورگرینگ با یک ویدئوی زودتر از موقع خبر اومدن پیست به بازی رو لو داد.
الان هم پست و ویدئوش پاک شده ، اما اینجاست:
View attachment 317500

احتمالا قرار بود که خبرش فردا پس فردا بطور رسمی منتشر بشه که اینها زودتر خرابکاری کردن.
اون سیزن ۲۰۲۴ اخرش چی بود؟ بازم قراره براش دی ال سی بیاد؟
ساپورت اینو جمع کنن AC2 رو معرفی کنن ناموسا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or