Multi Platform Assetto Corsa Competizione

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
خب نسخه بعدی Assetto Corsa با پسوند Competizione معرفی شد.

assetto_corsa_Low.jpg

این نسخه کاملا تحت لیسانس مسابقات GT3 (Blanckpain) ساخته خواهد شد، پس دوست داران ماشینهای GT3 شبیه سازی بهتر از این نسخه از A.Corsa پیدا نخواهند کرد.
AC Competizione کاملا آنلاین خواهد بود،شامل رتبه بندی راننده ها برا اساس طرز رانندگی داخل پیست و امتیازاتی که بدست میارن.

بار گرافیکی بازی برای اولین بار در یک بازی ریسینگ شبیه ساز بر دوش Unreal Engine 4 خواهد بود.
مطمئنا موتور فیزیک داخلی استودیو به همراه UE4 نتیجه فوق العاده ای رقم میزنه.
مهمتر از همه بواسط استفاده از UE4 ، درخواست چند ساله طرفداران این بازی برآورده میشه و اون اضافه شدن چرخه شب و روز و تغییرات آب و هوا هست.

features_simulazione_02.jpg

این لیسانس شامل تمام ماشینهای این کلاس اعم از فراری،لامبورگینی،مرسدس،مکلارن،آئودی،بنتلی و... خواهد شد.

همینطور پیستهای این نسخه بر اساس تقویم رسمی مسابقات انتخاب شده که در زیر لیست شده.

• Zolder
  • Monza
  • Brands Hatch
  • Silverstone
  • Circuit Paul Ricard
  • Misano
  • Spa-Francorchamps
  • Hungaroring
  • Nurburgring
  • Circuit de Barcelona-Catalunya
اینبار نه تنها شاهد شبیه سازی پیشرفته رفتار ماشینها در پیست خواهیم بود، بلکه Kunos با استفاده از موشن کپچر از رانندگان واقعی تیمهای رسمی مسابقات به همراه مکانیک ها، مهندسین و درکل(Pit Crew) تصویر برداری کرده و قرار هست در بازی نهائی گنجونده بشه.
مطمئنا بازی خودش رو محدود به فقط سری BlancPain نمیکنه و در ادامه میتونه لایسنس های بیشتری از سری مسایقات FIA و کلاس GT رو در اختیار بگیره که به عنوان DLC ریلیز بشه.

این نسخه فعلا برای PC برنامه ریزی شده و قرار هست در همین تابستان پیش رو نسخه بتا/Early Access برای کاربران استیم ریلیز بشه.
3.jpg

2.jpg

1.jpg

پست اول مطمئنا بزودی تغییرات عمده ای میکنه\m/

آخرین ویرایش:
View attachment 209080

خب یکی دو روزی هست که گزارش فعالیتهای آینده Digital Bros کمپانی مادر 505گیمز و استودیوی Kunos منتشر شده که درش در مورد آینده سری اطلاعاتی داده شده، از اینکه فروش این فرانشایز بصورت کلی (نسخه اول و ACC) از مرز 100 میلیون یورو گذشته که از این مقدار 66 درصد سهم AC 1 هست.
بطور دقیق تر از این مبلغ حدود 55 میلیون متعلق به استیم/PC هست.
نسخه اول ( AC1) تا بحال 12 میلیون نسخه فروش داشته که این رقم این بازی در مقام دوم بعد از gran turismo 3 با 14.8 میلیون قرار میده. ( این رده بندی در مورد سبک ریسینگ شبیه ساز هست.)

در این گزارش از ساخت و انتشار نسخه موبایل Assetto Corsa برای همین تابستون پیش رو گفته شده.

اما مهمترین بخش خبر ساخت وانتشار Assetto Corsa 2 هست که برای 2024 برنامه ریزی شده.
پس اگه دوست دارین پیستهایی مثل Nordschleife و ماشین های جاده ای فوق العاده نسخه اول برگردن باید تا 2024 صبر کنید.

از اونطرف این خبر خوبیه که AC2 میره برای 2024 یا حتی 2025 ، پس مشخص میکنه Kunos کمِ کم 2 سال دیگه با ACC کار داره و انتظار DLCهای متفاوتی باید در آینده داشت.
ACC سال 2018 بصورت ارلی اکسس روی استیم اومد و 2019 انتشار کاملش بود، 2020 هم که برای کنسول ها منتشر شد.
با این شرایط اگه تا 2023 هم ساپورت بشه وآپدیت و محتوا براش بیاد میشه 5-4 سال پشتیبانی از بازی، حتی بیشتر از نسخه اول که تا روز آخر براش DLC دادن.

=====================
من فقط دوست دارم ببینم که دوباره از آنریل انجین استفاده میکنن یا بر میگردن و انجین داخلی خودشون تا خرخره آپدیت میکنن.
هرکدوم ضعف و قدرت خودشون دارن، البته هنوز فیدبکی از UE5 برای استفاده در سبک ریسینگ نداشتیم، حتما تیم تحقیق و بررسی استودیو در حال سبک و سنگین کردن موارد هست، نتیجه هرچی که باشه میتونه جالب باشه.

استفاده از انجین آماده که تو این مورد (ACC) UE4 بود، با اینکه سرعت توسعه بازی به نسبت انجین داخلی که برای AC1 استفاده کردن خیلی بالا برد ولی واقعا انجین آماده ای برای این سبک نبود و خیلی استودیو رو آزار داد تا بازی بهینه ای تحویل بدن، حتی ویژگیهایی ساده ای مثل ساپورت 3مانیتور هم نداشت، ساپورت VR خیلی سنگین، مشکلات آلیازینگ، گوستینگ و...

اینها همه در مراحل بعد انتشار بازی ، گاها ماه ها بعد یکی یکی به آنریل انجین 4 اضافه شد و دست استودیو واقعا بسته بود، چون نمیتونستن این موارد خودشون در انجین تعبیه کنن.
ماکان معلوم نشده روی کنسول‌ها چند درصد فروخته روی pc چند درصد این شماره دوم

خدایی خیلی pc فنن
البته این تخفیفها بیشتر فکر کنم با خود استیم هماهنگ میشه.
سونی/مایکرو هم اگه بخوان میتونن همچین تخفیفاتی بزنن.
ماکان معلوم نشده روی کنسول‌ها چند درصد فروخته روی pc چند درصد این شماره دوم
هنوز نه.
این لعنتی ها اول باید آپدیت نسل جدید منتشر کنن تا ملت مثل آدم بتونن بدون مشکل بازی کنن، بعدش بخوان آمار بدن.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
تنها گیمی که می‌تونست من رو از سمت کنسول به سمت پی سی بکشونه =) در نهایت من هم به دنیای پی سی پیوستم. اما متاسفانه برخی از سرورها ف ی ل تر هست و همچنان من هیچ ایده‌‌ای ندارم باید برای این سرورها که لازم‌شون هم دارم چی کار کنم. مثلا سرچ کنید eos و یه اسپیس هم بزنید. تمامی سرورها بلاک هستن و اصلا به من یکی که پینگ نمیدن.

• Like
Reactions: m.d.makan
تنها گیمی که می‌تونست من رو از سمت کنسول به سمت پی سی بکشونه =) در نهایت من هم به دنیای پی سی پیوستم. اما متاسفانه برخی از سرورها ف ی ل تر هست و همچنان من هیچ ایده‌‌ای ندارم باید برای این سرورها که لازم‌شون هم دارم چی کار کنم. مثلا سرچ کنید eos و یه اسپیس هم بزنید. تمامی سرورها بلاک هستن و اصلا به من یکی که پینگ نمیدن.
مبارکه مصطفی جان
بهترین کار ممکن کردی.
آره یکسری سرورها VPN میخواد، کاریش هم نمیشه کرد چون میزبانش مارو تحریم کرده.
=================
آقا کمی با ACC سرگرم شو، از GT3 کمی که خسته شدی بیا ببرمت iRacing.
اونجا واقعا نکست لول هست.
یکی از بچه های دیگه هم هست، 3تایی میریزیم دیسکورد و میریم تو ریس.
ترک میبندیم کسی رد نشه :D

• Like
Reactions: Red20Devils
مبارکه مصطفی جان
بهترین کار ممکن کردی.
آره یکسری سرورها VPN میخواد، کاریش هم نمیشه کرد چون میزبانش مارو تحریم کرده.
=================
آقا کمی با ACC سرگرم شو، از GT3 کمی که خسته شدی بیا ببرمت iRacing.
اونجا واقعا نکست لول هست.
یکی از بچه های دیگه هم هست، 3تایی میریزیم دیسکورد و میریم تو ریس.
ترک میبندیم کسی رد نشه :D
ممنونم. خب اون چیزی که می‌خواد، از کدوم برندش خوبه؟‌‌ :دی اگه منظورم رو متوجه شده باشی. آخه سه چهارتا برند خریدم یا وصل نمیشن یا اگرم وصل میشن یه مقدار لگ دارن..

در رابطه با آی ریسینگ هم خب واقعا در کلاس GT3 بعید می‌دونم بتونه با ACC رقابت کنه. اما در بقیه کلاس‌ها خب مشخصا خوب عمل کرده اما مسئله اینه که دو تا شبیه ساز با هم کار کردن سخته و می‌ترسم کند بشم. یه کانال دیسکورد هم میشناسم کلی ایرانی هستیم.. دو سه نفر هستن آي ریسینگ میزنن. پنج شش نفرم ACC. دوست داشتی پیام بده لینک بهت بدم.

• Like
ممنونم. خب اون چیزی که می‌خواد، از کدوم برندش خوبه؟‌‌ :D اگه منظورم رو متوجه شده باشی. آخه سه چهارتا برند خریدم یا وصل نمیشن یا اگرم وصل میشن یه مقدار لگ دارن..

در رابطه با آی ریسینگ هم خب واقعا در کلاس GT3 بعید می‌دونم بتونه با ACC رقابت کنه. اما در بقیه کلاس‌ها خب مشخصا خوب عمل کرده اما مسئله اینه که دو تا شبیه ساز با هم کار کردن سخته و می‌ترسم کند بشم. یه کانال دیسکورد هم میشناسم کلی ایرانی هستیم.. دو سه نفر هستن آي ریسینگ میزنن. پنج شش نفرم ACC. دوست داشتی پیام بده لینک بهت بدم.
نه بابا اصلا منافات ندارن، سریع که باشی همه جا سریعی.
اونچیزی که من دیدم تو از من سریع تری، مطمئنا هیچ مشکلی نداری.
پسر من یک زمانی 5-4 تا با هم پیش میبردم :D

آره GT3 تو ACC خیلی بهتر ولی یکسری کلاس داره iRacing مثل Porsche Cup فوق العادست.
خود ماشین یک دنیایی اصلا.
دیگه سرورهاش و کریر و سطح بندیش که دیگه نیاز به تعریف نداره.
هیج بازی حالا حالاها نمیتونه جاش بگیره، این مسابقات روزانه و کلاس های مختلف واقعا من یکی بی نیاز کرده به ریس های دیگه/

حالا بعدها شاید دلت خواست :-" :D

• Like
نه بابا اصلا منافات ندارن، سریع که باشی همه جا سریعی.
اونچیزی که من دیدم تو از من سریع تری، مطمئنا هیچ مشکلی نداری.
پسر من یک زمانی 5-4 تا با هم پیش میبردم :D

آره GT3 تو ACC خیلی بهتر ولی یکسری کلاس داره iRacing مثل Porsche Cup فوق العادست.
خود ماشین یک دنیایی اصلا.
دیگه سرورهاش و کریر و سطح بندیش که دیگه نیاز به تعریف نداره.
هیج بازی حالا حالاها نمیتونه جاش بگیره، این مسابقات روزانه و کلاس های مختلف واقعا من یکی بی نیاز کرده به ریس های دیگه/

حالا بعدها شاید دلت خواست :-" :D
قیمت بیخودش و اشتراک‌های بیخودترش چطور؟‌ :دی

قیمت بیخودش و اشتراک‌های بیخودترش چطور؟‌ :D
خوبه واقعا، تو آرژانتین اشتراکش که مفته.
اما آره ماشین ها و پیست هاش پول خون باباش میگره.

اما نکته خوب این که با محتوای دیفالتش ریس که میدی ته فصل بهت پول میده تا 8-7 دلار.
همون میتونی بزنی باهاش پیست و ماشین بخری.

• Like
FREE BMW M4 GT3 2022 DLC.jpg
آپدیت 1.8 بازی معرفی شد:

* BMW M4 GT3 2022 بعنوان DLC رایگان عرضه میشه
* Unreal Engine update (v 4.26)
* خبر خوب برای پلیرهایی که کارتهای سری 20 به بالا دارن و همینطور اونهایی که از VR استفاده میکنن این هست که به بازی 2تکنولوژی FSR و DLSS اضافه میشه،

* طبق معمول آپدیت فیزیک و تایر مدل هم داریم

این آپدیت 3روز دیگه یعنی 24 نومبر منتشر میشه.

این آپدیت 1.8 با حجم 7 گیگ بزرگترین آپدیت بازی تا به امروز بوده.
پیشنهادم این که این ویدئوی رسمی از اعضای Kunos ببینین که ویژگیهای این آپدیت توضیح میدن:

همه عوامل بازی آپدیت شده، هیچ بخشی دست نخورده باقی نمونده:
  • فیزیک بازی الان در 400هرتز بر ثانیه بروز میشه (Physics Refresh Rate)، این نمودش در Force Feedback بهتر که نتیجش عکس العمل های سریعتر و احساس بهتری از ماشین ها میشه.
برای مقایسه PCars 2 با 120هرتز Forza Motorosport 7 با 60 هرتز (تو نسخه جدید به 360 هرتز میرسه که عالیه) و GTSport نمیدونم اما همون حول و حوش فورتزا باید باشه.
همینطور Rfactor 2 با 400 هرتز (که در واقع بر اثاث محاسبات تایر مدل هست که خودش 2400 هرتز بروز میشه)،که نتیجه کار چیز عجیب غریب و دور از دسترسی شده، کاری باهاش نداریم :D

• آپدیت AA (آنتی آلیازینگ) بازی که از نسل پنجم استفاده میکنه، خب میدونیم انجین بازی به UE 4.26 ارتقا پیدا کرده و بالطبع این ویژگیهای جدید هم بهش اضافه کردن.

• سیستم Traction Control (TC) یا کنترل کشش بازی بروز شده
Championship تغییرات زیادی کرده، همینطور منوی اول بازی و...
خیلی تغییرات زیاد هست ، بخوام لیست کنم زیادگویی میشه، ویدئو رو ببینین به بهترین شکل توضیح میده.
==========
اما سورپرایز بزرگ تو بخش آخر ویدئو با نمایش دادن چند تصویر نه چندان واضح و سریع هست، که هیچی هم در موردش گفته نمیشه.
تو این چند تصویر ما Ferrari Challeng میبینیم.

FERRARI 488 CHALLENGE.jpg

PORSCHE 911 GT3 CUP (992)
PORSCHE 911 GT3 CUP (992).jpg

BMW M2 CS RACING
BMW M2 CS RACING.jpg
=========
و شاید مهمتر از همه پیست CIRCUIT OF THE AMERICAS
CIRCUIT OF THE AMERICAS.jpg
حالا چرا مهمتر از همست ؟
Kunos هیچوقت پیست بدون هدف منتشر نمیکنه.
خب میدونیم که بیشتر از یکسالی میشه که شایعش هست که GT World Challenge America اضافه بشه.
CIRCUIT OF THE AMERICAS جزو این مسابقات هست، پس میشه گفت بطور ضمنی GTWCA تایید شدست که شامل مسابقات GT در این پیستها میشه:
این پیستهای سال 2021 هست که لیست شده ، اگه لیسانس مسابقات در سال 2020 گرفته باشن Sebring جزوش نبود:
Sonoma Raceway
Circuit of the Americas
VIRginia International Raceway
Road America
Watkins Glen International
Sebring International Raceway
Indianapolis Motor Speedway

من در این بین روی Sebring با اون دست اندازهای وحشتناکش و اتمسفر خفنش ، همینطور Road America کراش وحشتناک دارم :x :x
تو iRacing مسابقات این 2تا پیست رو از دست نمیدم.
بعد از اونها هم VIR و Watkins Glen جزو پیستهای محبوبم هستن.
واقعا یک سری از پیستهای آمریکایی فوق العادن.
حالا ببینیم چی میشه، اگه این برنامشون باشه و حالا تیز کردن یعنی احتمال داره طبق رسم سالیانه استودیو تا بهمن/اسفند بخوان یک DLC بزرگ منتشر کنن.

• Like
Reactions: Eazy-E
دیشب یک هاتفیکس دادن
یک باگ داره تو پاول ریکارد
پیچ 7 قبل اینکه وارد کفی بشی اون کرب سمت راست وقتی میری روش نه صدای کرب داره نه فیدبک میده، انگار اصلا وجود نداره

4328B3C5-89BF-444F-ACF4-9E6CE21CFA1F.jpeg

یک مورد دیگه بعد این اپدیت برای اولین بار هم تو بازی استاتر دیدم :-"

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or