فقط یادتون باشه اگه دو نسخه مشترک رو خواستین با هم مقایسه کنین،یه Screenshot با F12 از بازی بندازین بعد با Paint یه خط بندازین تو صفحه بعد بالای هر قسمت هم اسم نسخه کنسول رو بنویسید!! فقط اگه تونستین یه طرف صفحه رو روشنترش کنید تا ضایع نشه! اینجوری میشه یک مقایسه کامل و جامع!! همش 5min وقت میبره...
البته یه نکته ای که توی نقد این دو سایت هست اینه که GS گفته Frame Rate در نسخه PS3 پایدارتره، یعنی کمتر شاهد افت فریم میشه! برای مثال ما در نظر میگیریم که Frame Rate نسخه PS3 مثلآ 30 هستش و در کل بازی این فریم ثابته و زیاد دچار افت فریم نمیشه ولی IGN گفته Frame Rate نسخه PS3 در کل پایینتره! که یه سایت دیگه هم (یادم رفت کدوم سایت بود) تو نقدش به این موضوع اشاره کرده بود و گفته بود یه مقدار از لذت بازی کم میکنه! در مورد نسخه 360 هم ما در نظر میگیریم مثلآ 45 فریم هستش و در مواقعی این فریم شاید به 30 برسه که خوب این افت فریم خیلی محسوس تر از اینه که فریم روی 30 تا 25 ثابت باشه!چقدر جالب ، Gamespot از Frame Rate نسخه PS3 تعریف کرده ، و گفته که یکم نسبت به 360 پایدار تره ... از اون طرف IGN بخاطر Frame rate نیم نمره از گرافیک نسخه PS3 کم کرده !!! خداییش دیگه اصلا نمیشه رو حرفهای اینا حساب کرد ....
شما تا حالا از بازی عکس انداختی؟اولا اون F12 نیست و دکمه Print هست...
دوما میشه بگی F12 ( در اصل Print ) تو XBox360 و PS3 کجاست؟! چون من هرچی گشتم پیدا نکردم.
من که درکل چیز خاصی از گرافیک این بازی ندیدم.اصلا اونطوری که فکر میکردم نبود(از نظر گرافیک)
و حالا يه مقايسه ديگه از سايت بسيار معتبر CVG .
يه مقايسه خيلي خوبي انجام داده ولي به صورت ويدئو . يك ويدئو مربوط به PS3 و يكي مربوط به XBOX360 و سومي هم مربوط به يك مقايسه پهلو به پهلو دقيقا از يك محيط .
CVG توضيح زياد نداده ولي گفته كه ما تحت يك ميكروسكوب! (ناچيز) در نسخه PS3 شاهد يه مقدار ديد تراشيده تر (شارپتر) هستيم ولي در عوض ما در نسخه XBOX360 كنترل بهتري داريم و همچنين حدود 2 يا 3 فريم بيشتر ميگيريم در مقابل PS3 .
Under a microscope the PS3 version does look a bit sharper when the two versions are running side by side.
The Xbox 360 version makes up for this with (arguably) better controls and we're also told it runs two or three frames faster than the PS3 cousin
با اينكه CVG اينها را گفته و حرفهاي CVG درسته ولي به نظر من در نسخه XBOX360 نورپردازي يه مقدار بهتره اگه دقت كنيد.
اگه ميخوايين ويدئو ها را ببينيد بريد اينجا بهتر ميشه نظر داد :
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175647
سلام
یه مطلبی برام جالبه گفتم بپرسم با اینکه به این تاپیک کاملا مربوط نیست
جدیدا میبینم دوستان از N4G مطلب میزارن و از همون جا لینک مرجع رو یا اینکه اسم سایت اصلی
رو میزارن
میخواستم ببینم مگه این N4G خدای نکرده غیر شرعی هست یا مرض خاصی داره؟
آقا یون لطفا کسی بهش بر نخوره ولی این مطالب رو تقریبا همه تو N4G میبینن
موفق باشید
من که درکل چیز خاصی از گرافیک این بازی ندیدم.اصلا اونطوری که فکر میکردم نبود(از نظر گرافیک)