Assassin'sCreed PS3/360 comparison

فقط یادتون باشه اگه دو نسخه مشترک رو خواستین با هم مقایسه کنین،یه Screenshot با F12 از بازی بندازین بعد با Paint یه خط بندازین تو صفحه بعد بالای هر قسمت هم اسم نسخه کنسول رو بنویسید!! فقط اگه تونستین یه طرف صفحه رو روشنترش کنید تا ضایع نشه! اینجوری میشه یک مقایسه کامل و جامع!! همش 5min وقت میبره...

اولا اون F12 نیست و دکمه Print هست...
دوما میشه بگی F12 ( در اصل Print ) تو XBox360 و PS3 کجاست؟! چون من هرچی گشتم پیدا نکردم. :confused:

دوستان بنظر من این نوع مقایسه ها فایده نداره بجز کمی روشنتر بودن نسخه 360 .
تفاوت دیگه ندیدم . اگه 360 برتر از اینا بود ps3 ها قبول نمیکردند . بازم اگه ps3 برتر بود 360 ها پس نتیجه اینکه فایده نداره ( من استثنایی هستم که واقعیت و میگم تو فنها ) :biggrin1:

چقدر جالب ، Gamespot از Frame Rate نسخه PS3 تعریف کرده ، و گفته که یکم نسبت به 360 پایدار تره ... از اون طرف IGN بخاطر Frame rate نیم نمره از گرافیک نسخه PS3 کم کرده !!! خداییش دیگه اصلا نمیشه رو حرفهای اینا حساب کرد ....
البته یه نکته ای که توی نقد این دو سایت هست اینه که GS گفته Frame Rate در نسخه PS3 پایدارتره، یعنی کمتر شاهد افت فریم میشه! برای مثال ما در نظر میگیریم که Frame Rate نسخه PS3 مثلآ 30 هستش و در کل بازی این فریم ثابته و زیاد دچار افت فریم نمیشه ولی IGN گفته Frame Rate نسخه PS3 در کل پایینتره! که یه سایت دیگه هم (یادم رفت کدوم سایت بود) تو نقدش به این موضوع اشاره کرده بود و گفته بود یه مقدار از لذت بازی کم میکنه! در مورد نسخه 360 هم ما در نظر میگیریم مثلآ 45 فریم هستش و در مواقعی این فریم شاید به 30 برسه که خوب این افت فریم خیلی محسوس تر از اینه که فریم روی 30 تا 25 ثابت باشه!

البته من 100% نمیگم که اینطوره! من تا اونجایی که اطلاعات دارم اینجوری حدس میزنم شایدم من اشتباه میکنم!

اولا اون F12 نیست و دکمه Print هست...
دوما میشه بگی F12 ( در اصل Print ) تو XBox360 و PS3 کجاست؟! چون من هرچی گشتم پیدا نکردم.
شما تا حالا از بازی عکس انداختی؟
خیلی از بازیهای PC با F12 و اینا میشه عکس انداخت کافیه یه نگاه بندازی تنظیمات کنترل بازی همین گزینه وجود داره.
بعضی از بازیها هم نداره که میتونین بجاش از Fraps استفاده کنین یا هم از Print که باید 3 ثانیه دستت روش باشه تا اکتیو بشه.
حالا یکی میخواد از یه صحنه حساس و دقیق توی بازی عکس بندازه وقت اینو داره که 3 ثانیه دستشو بزاره رو Print?!
ضمنا، لازم نیست از نسخه کنسول عکس بندازین چون این بازیها همشون نسخه PC شون میاد :)

و حالا يه مقايسه ديگه از سايت بسيار معتبر CVG .
يه مقايسه خيلي خوبي انجام داده ولي به صورت ويدئو . يك ويدئو مربوط به PS3 و يكي مربوط به XBOX360 و سومي هم مربوط به يك مقايسه پهلو به پهلو دقيقا از يك محيط .

CVG توضيح زياد نداده ولي گفته كه ما تحت يك ميكروسكوب! (ناچيز) در نسخه PS3 شاهد يه مقدار ديد تراشيده تر (شارپتر) هستيم ولي در عوض ما در نسخه XBOX360 كنترل بهتري داريم و همچنين حدود 2 يا 3 فريم بيشتر ميگيريم در مقابل PS3 .

Under a microscope the PS3 version does look a bit sharper when the two versions are running side by side.
The Xbox 360 version makes up for this with (arguably) better controls and we're also told it runs two or three frames faster than the PS3 cousin

با اينكه CVG اينها را گفته و حرفهاي CVG درسته ولي به نظر من در نسخه XBOX360 نورپردازي يه مقدار بهتره اگه دقت كنيد.

اگه ميخوايين ويدئو ها را ببينيد بريد اينجا بهتر ميشه نظر داد :

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175647

و حالا يه مقايسه ديگه از سايت بسيار معتبر CVG .
يه مقايسه خيلي خوبي انجام داده ولي به صورت ويدئو . يك ويدئو مربوط به PS3 و يكي مربوط به XBOX360 و سومي هم مربوط به يك مقايسه پهلو به پهلو دقيقا از يك محيط .

CVG توضيح زياد نداده ولي گفته كه ما تحت يك ميكروسكوب! (ناچيز) در نسخه PS3 شاهد يه مقدار ديد تراشيده تر (شارپتر) هستيم ولي در عوض ما در نسخه XBOX360 كنترل بهتري داريم و همچنين حدود 2 يا 3 فريم بيشتر ميگيريم در مقابل PS3 .

Under a microscope the PS3 version does look a bit sharper when the two versions are running side by side.
The Xbox 360 version makes up for this with (arguably) better controls and we're also told it runs two or three frames faster than the PS3 cousin

با اينكه CVG اينها را گفته و حرفهاي CVG درسته ولي به نظر من در نسخه XBOX360 نورپردازي يه مقدار بهتره اگه دقت كنيد.

اگه ميخوايين ويدئو ها را ببينيد بريد اينجا بهتر ميشه نظر داد :

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175647

سلام

یه مطلبی برام جالبه گفتم بپرسم با اینکه به این تاپیک کاملا مربوط نیست

جدیدا میبینم دوستان از N4G مطلب میزارن و از همون جا لینک مرجع رو یا اینکه اسم سایت اصلی

رو میزارن

میخواستم ببینم مگه این N4G خدای نکرده غیر شرعی هست یا مرض خاصی داره؟

آقا یون لطفا کسی بهش بر نخوره ولی این مطالب رو تقریبا همه تو N4G میبینن

موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام

یه مطلبی برام جالبه گفتم بپرسم با اینکه به این تاپیک کاملا مربوط نیست

جدیدا میبینم دوستان از N4G مطلب میزارن و از همون جا لینک مرجع رو یا اینکه اسم سایت اصلی

رو میزارن

میخواستم ببینم مگه این N4G خدای نکرده غیر شرعی هست یا مرض خاصی داره؟

آقا یون لطفا کسی بهش بر نخوره ولی این مطالب رو تقریبا همه تو N4G میبینن

موفق باشید

خب این چه ربطی به موضوع تاپیک و مقایسه این بازی از نظر گرافیکی بین دو کنسول داشت ؟
همه که مثه شما حرفه ای نیستن ;) شاید کسی N4G رو بلد نباشه

من که درکل چیز خاصی از گرافیک این بازی ندیدم.اصلا اونطوری که فکر میکردم نبود(از نظر گرافیک)

از حرفات معلومه كه از روي عكس نظر دادي
منم اول همين فكرو مي كردم اما از نزديك كه خودم ديدم گفتم wow:biggrin1:
انصافا اين همه جزئيات با وسعت ديد بسيار زياد بازي قابل تحسينه (توي gow 2 متر جلوتر ادم مات ميشه)
در ضمن شدت رنگ مانيتورهاتون رو ببريد بالاتر تا رنگها بهتر بشن

خیلی جالبه تو این عکسا نسخه ps3 واضحتره ولی بعضیا نگاه نکرده میگن 360 بهتره
ولی در کل من تو هردو بازی کردم یه فرق زیادی بین دو نسخه هست ولی هیچکدوم از اون یکی بهتر نیست در کل انتطار ما بیشتر از اینا بود

سه نکته ی علمی:
1.برای عکس گرفتن از صفجه لازم نیست حتما 3 ثانیه دکمه ی prt sc رو نگه داری......می تونی یه بار دکمه رو با انگشت مبارک فشار بدی و بعد هر موقع خواستی توی یک برنامه ای مثل pain عکس رو paste کنی و سیو کنی و لذت ببری
2. Xbox 360 و PS3 دکمه ی Print Screen ندارند !
3.تاریخ انتشار بازی برای PC : February 2008
فکر کنم عکاس در زمان سفر کرده باشه که بره آینده با دکمه ی F12 از بازی عکس بگیره !!!
ممنون

سلام من از روي عكسا كه ميديدم گفتم 360 بهتره اگه اون عكساي اخريرو ببينيد متوجه فرقش ميشيد اون عكسايرو ميگمكه ماله كاه دقت كنيد براي 360 بهتر كار شده
ولي وقتي بازي گرفتم بازي انجام دادم (اول نظرم بگم بازي عالي با گرافيك عالي) ولي وقتي به كاه نگاه ميكردم مثل عكس ps3 كه دوستان اينجا گزاشتن بود فرقي نداشت ولي توي عكسايكه مقايسه گزاشتن يهجوري كه انگار 360 خيلي بهتره به هر حال بازي توپيه من كه باهاش كلي حال كردم منم خواستم نظرم بگم موفق باشيد
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or