Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
نمی خوام بحث کش دار بکنم...ولی هنوزم میگم مخود ما باید دنبال ماموریت میرفتیم! ببخشید...شما وایسید یه جا خود اون کسی که باید ازش اعتراف بگیری میاد مشتتو میگیره میزنه تو دهنش؟ یا باید بری جاشو پیدا کنی؟...اونجایی که باید دزدی کنی...خودت باید بگردی جاشو پیدا کنی...اونجا که باید دوستتو اسکورت کنی باید بگردی پیداش کنی...اونم با رفتن همه پوینت ها جاشو نشون میده...حالا شما منظورتون از اینکه : آره خداییش همش اونا دنبال ما بودن چیه! من نمیدونم !

نمی خوام بحث کش دار بکنم...ولی هنوزم میگم مخود ما باید دنبال ماموریت میرفتیم! ببخشید...شما وایسید یه جا خود اون کسی که باید ازش اعتراف بگیری میاد مشتتو میگیره میزنه تو دهنش؟ یا باید بری جاشو پیدا کنی؟...اونجایی که باید دزدی کنی...خودت باید بگردی جاشو پیدا کنی...اونجا که باید دوستتو اسکورت کنی باید بگردی پیداش کنی...اونم با رفتن همه پوینت ها جاشو نشون میده...حالا شما منظورتون از اینکه : آره خداییش همش اونا دنبال ما بودن چیه! من نمیدونم !
آخه تا بلاک 3 وقتی که View Point هارو میری جای ماموریت ها رو بهت نشون میده،مثلا کجا بری Pickpocket کنی ولی زدن مشت تو دهن یارو و کارای دیگه رو اگه خودش انجام میداد که میذاشتیم خودش بره بازی رو تموم کنه:-"
ولی از بلاک 4 خودت باید بگردی تا جای Pickpocketها و غیره رو پیدا کنی و خود من همه View Pointهارو هم رفته بودم بازم نشون نمیداد.
حداقل واسه من که اینجوری شد.

منم همینو میگم میگم خودت باید بری ماموریت ها رو پیدا کنی..پیدا کنی یعنی چی؟یعنی پویت ها رو بری.. جاشو بفهمی بعد با پاهای مبارکت بری دنبالشون!

واسه من که تا مموری بالک اخر وقتی پوینت ها رو میرفتم همه چی رو نشون میداد..شما حتمن همه پوینت ها رو نرفتی...

اره خداییش همیشه که اونا دنبال ما بودن

من خودم بازی رو ماهه پیش تموم کردم

اما حالا دارم با داداشم دوباره میرم که یادم نمیاد باید چی کار کنم

اما ببینید من همه شهر ها میرم هر چی عقاب بود رفتم و... اما ماموریتی نمیده بازم
چه حافظه ای داری شما

اره خداییش همیشه که اونا دنبال ما بودن

من خودم بازی رو ماهه پیش تموم کردم

اما حالا دارم با داداشم دوباره میرم که یادم نمیاد باید چی کار کنم

اما ببینید من همه شهر ها میرم هر چی عقاب بود رفتم و... اما ماموریتی نمیده بازم

من با اینکه مدتها بازی را تمام کردم ولی یادمه:biggrin1:
من موندم شماها چطور بازی میکنید که یادتون نیست بازی را:laughing:
چه حافظه ای داری شما

بله دیگه عزیز یادم رفته

بالاخره تمومش کردم دوباره

خسته نباشید بهت میگم که تمومش کردی :biggrin1:
BESAFA جان ایشون یادش رفته دیگه:biggrin1: شما این تاپیک را کردی واسه خودت آره؟:biggrin1:

سلام بچه ها
بابا این سرباز ها هم ول کن آدم نیستن مثل کنه می چسبن بحت

راستی من شنیدم الطایر مواد مصرف می کنه راسته؟

در بازی خیر مصرف نمیکنه! ولی در زمان خودشون حشاشین ظاهرا حشیش مصرف میکردن!

در مورد سرباز ها هم منظورتون رو واضح تر بیان کنید.

ye nokteye koochooloo

bachche haaa... bad niist bedooni9n ke onvane in bazi ba name assassin's creed manish chi mishe...asslan manie aghideye fadayee oon..ya chizaye dige yee ke dar avordan mesle "goroohe hashashish" ya "aghideye ghatl va in chiza niist...MANIE DOROST DARMOONESH INE " شيوه آدمكشي".:eek:....شك هم نكنيد كه آيا اين عنوان درسته يا نه..

bachche haaa... bad niist bedooni9n ke onvane in bazi ba name assassin's creed manish chi mishe...asslan manie aghideye fadayee oon..ya chizaye dige yee ke dar avordan mesle "goroohe hashashish" ya "aghideye ghatl va in chiza niist...MANIE DOROST DARMOONESH INE " شيوه آدمكشي".:eek:....شك هم نكنيد كه آيا اين عنوان درسته يا نه..
فارسی تایپ کن:evil:

این بحث که تو بقیه تایپیک ها مطرح شده بود!!
زبان سایت فارسی است پس لطفا فارسی تایپ کنید.

دوستان من تو این تاپیک سرچ کردم اما نتونستم جواب خودم رو بگیرم که چه جوری میشه فهمید نسخه اصلی است یا نه ؟
میشه کسی که نسخه کامل بازی رو داره بگه حجم کل دی وی دی ها چقدره تا من هم با مال خودم چک کنم .
یا اینکه اگه کسی Save اون قسمت که می پره بیرون رو بذاره ممنون میشم تا چک کنم ببینم مال من هم بیرون میپره .

دوست عزیز بارزترین علامتی که میتونی بفهمی بازی کامله یا ناقص ورود به اورشلیم هست اگه وارد شهر شد و هیچ مشکلی نداشت بازی کامله اگه خواستی وارد اورشلیم بشی بازی کرش کرد و پرید تو ویندوز یا قفل کرد بازی ناقصه
حجم بازی هم موقعی که نصب میشه 6.65gb هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or