Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
من همون لحظه که میلاد گفت از الان موجوده بند و بساط رو پیچیدم به سمت ولیعصر :دی خریدم،نصب هم کردم الانم نفر اول رو کشتم :دی
جواد جون این نامردیه چون به خود من ندادند و امروز باید دست خالی برم خونه.:((
تمام امیدمون به توئه:cheesygri

منم ریختم رفتم تو بازی یه مشکل دارم:biggrin1: تو قبلیه صدا ها درست بود ولی تو این صدا ها یه جوریه انگار lag میندازه حالا برم درایور soundــم رو اپدیت کنم ببینم چی میشه

با عرض پوزش از بقیه دوستان
اینو برای اون دسته از عزیزانی که نمونه فولدر و دی وی دی شرکت رو خواسته بودن می زارم

با تشکر

آخرین ویرایش:
چی شد بالاخره معلوم شد نسخه اصلی بازی هست یا نه.

اینجور که میگن :cheesygri آره دیگه دوست عزیز بازی خیلی ردیف شده اصلا هیچ افت فریمی تو بازی من که نمیبینم خیلی روان شده بازی یک مشکل داشتم که اونم صدا بود که اونم با آپدیت کارت صدا حل شد

آقا من این بازی رو گرفتم بازیم کردم 100% سالمه الانم توی اورشلیمم :laughing: فقط قبل از بازی کردن درایور کارت گرافیک و صدا رو آپدیت کنید و حالشو ببرید

منم مشکل صدا رو دارم :دی 3 ماهی هست آپدیت نکردم :دی

کسایی که از کارت های onboard شرکت realtek استفاده میکنن (البته اونایی که HD نیست) لینک زیر رو Dl کنن! ولی اول ببینین که کارت شما ساپورت میشه یا نه

Description: This driver supports all ALC series audio chipsets from ALC101 up to ALC861. The ALC series are being used as onboard sound on many motherboards. The following Realtek audio chips are supported by this driver: ALC101/201/202/203/250/650/653/655/658/850/861
Operation System: All

Realtek AC97 Driver 4.04

========================================
کسایی که realtek HD دارن از لینک زیر میتونن استفاده کنن :دی

Realtek HD Driver 1.82

Description: This driver supports all ALC-HD series audio chipsets from ALC260 up to ALC888. The ALC-HD series are being used as high-definition onboard sound on many motherboards. The following Realtek high-definition audio chips are supported by this driver: ALC260/262/268/660/861/861VD/880/882/883/885/888/882D.

Operation System: All

===============================================
بازم میگم اول نگاه کنید ببنید کارت صدا شما توسط درایور ساپورت میشه یا نه :دی در صورت اشتباه DL کردن من هیچ مسئولیتی نمیپذیرم :دی(فقط قصدم اطلاع رسانی بود)

دوستانی که بازیو بازی کردن save که قبلا داشتیم میشه ازش استفاده کنیم؟

این کارو نکنی بهتر است اگر به فکر تمام کردن بازی هستی این کارو بکن من حتی به خودم اجازه نمیدم که این کارو کنم چون بعد از 2 سال این بازی آمده و این کار درست نیست و معلوم نیست که جواب بده روان شدن بازی را حال کن از نظر من این کارو نکنی بهتر است

شما اسمی از کنترل میبینید؟
The PC version has a few more issues than its console counterparts, and the keyboard-and-mouse controls strip away some of the smooth magic of exploration.

شما نقد رو کامل بخون بعد بیا اشکال کن.

درسته که سخت افزار خفنی برای اجرای بازی می خواد اما سایت سعی بر این داره که بگه نسخه 360 بازی کردن باهاش لذت بخش تره در هر صورت نسخه 360 به هر دلیله بی دلیلی بهتره!!در هر صورت سخت افزار مورد نیاز ربطی به بازی نداره که نمره پایین تر بهش بدی.البته یک بازی پورت شده بیشتر از این انتظاری ازش نمیره.حالا اگه نسخه PC مخصوص روش کار می شد می شد روش بحث کرد.
جالب نقد بازی نوشته شده بازی هم بیرون اومده و امتیازم بهش دادن اما توی قسمت Coming Soon هنوز اسم بازی با تاریخ انتشار هست:confused:

اما با نظره دوستمون در مورد سایت IGN موافقم اونها منصف تر هستند اما فعلا امتیازی ندادند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or