Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
اول بگم به هیچ وجه خسته ککنده نیست حال میده با اسبت چرخ بزنی بکش بکش انجام بدی و تو شهر بچرخی و از گرافیک بازی لذت ببری میخوام بگم که 5 آپریل شد بازی چی شد چرا نمیاد نه به اون که 1 ماه زودتر میاد نه به الانش

منم دارم پرچمها رو جمع می کنم !!!! :cheesygri
واقعا حال می ده
با هیچ بازی ((( هیچ ))) اینقدر حال نکردم لمیدوارم هرچی زودتر نسخه کاملش بیاد
( فقط کاش این الطیر ایرانی بود نه عرب ...!!! ) :cheesygri :cheesygri

شماره معکوس برای این بازی را باید شروع کرد چون بعد از 2 سال داره میاد اگر مشکل از فایل باشه و مشکل از کرک نباشه سه شنبه برابر با 8 آپریل همه با کله تو بازی هستیم مخصوصا (جواد و میلاد )

انقدر این تاپیک رو الکی نیارید بالا دل منو خون نکنید :دی

برای اولین بار میخام بازی original را بخرم تا هال را كامل ببرم:laughing::laughing:
به به :دی از هر کجا خریدی قیمت بده منم می خوام :دی

بازي سه روز ديگه ياد نه 5روز ولي اميدوارم هرچه زودتر به ايران برسه.

دوست عزیز زمان کشتی بخار که نیست به ایران برسه
به همه جای دنیا در یک زمان میرسه فقط میمونه سرعت دانلود ها
که تو کشور ما نفتیه خود من ماهی 400 تومن دارم پول اینترنت 1 مگ میدم دانلود من بیشتر از
110-105 کیلوبایت به زور میشه
اما براداران دیگه مثلا در همین دبی خودمون تا 2 مگ در ثانیه هم دانلود میکنن
البته فقط با ماهی 80-90 تومن خودمون
البته به پهنای باند سایت دانلود که در زیر گفتم هم بستگی داره که rapidshare بیشترین
پهنای باند رو که حداکثر 4 مگ در پانیه هست رو داره
تا بازی ریلیز بشه برادران کرکر بازی رو با کرکش توی یکی از سایت های محترم
Rapidshare
MegaUpload
FileFactory
آپلود میکنند و برادران دانلودر که خطوط پر سرعت روی 1 مگ دارن در ایران (من جمله خود من)
دانلود میکنن و پک میکنن میدن خدمت شما

این پروسه بعد از انتشار بازی بین 2-3 روز طول میکشه

پس منتظر بمانید

موفق و پیروز باشید

عزیزان به هیچ وجه این crack جدید که به اسم Razor 1911 عرضه شده رو دانلود نکنید!!!

اولا که کاملا Fake هست،به جای کرک ac توش کرک CoD4 ـه :دی
دوما این فایل حاوی یه تروجان ـه!!!

پ.ن:خدا بگم چی کارت کنه سمیر :دی 2 ساعت ور رفتم این تروجان رو از رو فلش دیسک پاک کردم :دی حالا شانس اوردی PC ِ خودم نبود :دی

Assassin's Creed در کلاینت استم قرار گرفت. نسخه اصلی این بازی به صورت Pre-Load در کلاینت عرضه بازیهای استم قرار گرفت. این درحالی است که هنوز استم این خبر را فاش نکرده است و همچنین این خبر در هیچ سایت دیگری پخش نشده است.
این به این معنا است که استم از امروز برای فردا اماده شده است و هم اکنون نیز هکرها میتوانند این بازی را دانلود کنند!!
در ضمن این بازی تنها 20 دقیقه است که در استم قرار گرفته و از فردا به فروش میرسد.

2004099677753677622_rs.jpg

2004073261170884849_rs.jpg

والا دیگه خسته شدیم اینقدر منتظر این بازی موندیم اگر مشکل از کرک باشه که دیگه باید باز صبر کرد فکر کنم اگرم که مشکل از بازی بوده که فردا اومده دیگه مگه نمیشه با کرک قبلی رو این نسخه ای که قرار هست بیاد بازی را اجرا کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or