Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
برای مشکل صدا احتمالآ باید درایور صدا اپدیت بشه تا مشکل حل بشه
همه عادت کردن فقط درایور vga اپدیت کنند نه صدا و....... ;)

آقا سیستم من اینه:
CPU AMD X2 +3800
RAM 1 GB
VGA 8600 GTS
با چه تنظیماتی میتونم بازی رو روون اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیستم من هم مثل شماست فقط رم 2 گیگ دارم و روی High بازی رو اجرا میکنم
فکر کنم شما هم بتونی روی High بازی رو اجرا کنی چون داخل Read Me بازی نوشته 1 گیگ برای XP و 2 گیگ برای ویستا

Minimum Configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller

Recommended & Preferred Configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
Sound: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® Controller for Windows

Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
*PCI Express only supported

بازی سر مرحله اورشلیم گیر میکنه. این جور که ملت تو فورومهای خارجی میگن, فایل مربوط به این مرحله معیوب هست. مثل اینکه گروهی که بازی رو روی اینترنت ریلیز کرده , فایل ها رو درست از رو دیسک اوریجینالش کپی نکرده. :ranting:

همونطور که عرض کردم reloaded crack کلی مشکل داره . در مرحله اورشلیم در پریدن روی یکی دوتا نردبون ! در صدا و ... و نسخه CLONEDVD-PROCYON مشکلی نداره .
پس طبق گفته دوستان خارجی Waiting for a nice CrackFix

من اکثر بازیهارو از وست می خرم و تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم و ازشون راضی بودم ولی خب می خواستم ببینم راهی نیست که بشه مشکل صدا رو حل کرد چون واقعا نمی شه بدون صدا بازی کرد !
اگه آقا مهدی می خونن می خواستم بپرسم چقدر باید منتظر باشیم ؟ ممنون.

مشکل صدا روی بعضی از سیستمها هست . جالبه یکی از دوستان روی xp بدون صدا و روی vista با صدا بازی میکنه .
این موضوع رو بررسی میکنیم . دوستان اگه کسی سریعتر مسئله صدا رو حل کرد لطفا اطلاع بده
ممنون

مشکل صدا روی بعضی از سیستمها هست . جالبه یکی از دوستان روی xp بدون صدا و روی vista با صدا بازی میکنه .
این موضوع رو بررسی میکنیم . دوستان اگه کسی سریعتر مسئله صدا رو حل کرد لطفا اطلاع بده
ممنون[/QUOTE]

من شخصا اون کاری که یکی از دوستان تو صفحه قبل گفت رو انجام دادم و مشکلم تقریبا حل شد ...تو ران قسمتdxdiag رو زدم و تو قسمت ساند همون تغییراتی رو که گفته بود انجام دادم و مشکل حل شد ... البته یه تست چند دقیقه ای بود ولی مشکل صدا حل شده بود .
...
یه سوال هم از آقا مهدی داشتم ...من هنوز به مرحله اورشلیم نرسیدم ...یعنی تو این مرحله هم باید منتظر مشکلات دیگه ای باشیم ؟ یا تک و توک واسه بعضی ها اتفاق افتاده.؟

اقايون تو من مشگل صدا داشتم ولي تو ويستا مشگل برطرف شد شما هم ويستا نصب كنيد

يه چيز باحال همه ميگفتن اين بازي در DX10 از DX9 سريعتره ولي كسي باور نكرد حالا خودم امتحان كردم واقعا در DX10 سريعتره شما ها هم با DX10 بازي گنيد

دوستان خوشحال زیاد خوشحال نباشید که تا اواسط بازی بیشتر نمیتونید پیشروی کنید !؟
بلی کرک بازی پوکیده . اواسط بازی وقتی میخواهید از یه دروازه عبور کنید ارور میده ...

اما در مورد بازی واقعا فوق العاده بود هیچ باگ هم نداشت مشکل صدا هم نداشت . عالی بود فقط همون مشکل بالا رو گه کفتم اعصابم رو خورد کرد ...

کسی کرک سالم بازی رو داره ؟

راستی من با این سیستم خیلی رون اجرا کردم .

cpu : 300 AMD
RAM : 2 GIG
VGA : 7900 ( البته مدل EVGA بود :biggrin1: )

مشکل وارد شدن به اورشلیم ربطی به کرک نداره, نسخه clonedvd هم که بدون کرک اجرا میشه, دقیقا همین جا گیر میکنه چون فایل Jerusalem.forge که مربوط به این مرحله است معیوبه. اگر مشکل از کرک بود, تا الان گروه vitality کرک درستش رو داده بیرون.
باید صبر کنید تا نسخه کاملش بیاد.

بچه ها بالخره گیم فیکس اومد
یکی دانلود کنه و امتحان
http://rapidshare.com/files/96283468/Assassins.Creed.Reloaded.GameFix.rar
-نه هنوز نیومده, اینم دقیقا همون کرک اولیه rld ه.
- این clone-dvd هم که نزدیک صد مگه. تازه در مورد اون هم ایراد صدا و کرش گزارش شده , شاید اشکال از این نسخه بازیه.

پ.ن: اگه اشکال از این نسخه یا خود بازی نباشه, باز RELOADED خراب کرده. اون سری هم سر Hour of Victory گروه ViTALiTY بهشون گفته بود که کارشون ایراد داره.

-----------------------------------------------------------

من قبلا یه مطلب اشتباهی گفتم که از دوستان عذر میخام, اولین نسخه که متعلق به استرالیا باشه 27 مارس منتشر میشه یعنی حدود 25 روز دیگه. پس اگه این leaked version ایراد داشته باشه باید صبر کنیم.

آخرین ویرایش:
اقا من الان همين لحظه بازي رو از وست گرفتم! دارم نصب ميكنم واقعا نگيد مشكل داره! كه 3 تومانمون پريده.
مگه بازي ها 2 تومان نبود؟ :confused:

اقا من بازي رو گرفتم! نصب هم كردم همه چيز خوب بود تا همون اول كه كليك ميكنم لود 97 درصد ميره! سر 3 درصد از بازي مياد بيرون! يك بار سر 60 درصد اينجوري شد كه ريستارت شد و حل شد ولي حالا سر 97 درصد ميره و گير ميكنه!
چرا اينوري شد؟
توي بازي كه زده سي پي يو 2.6 مال من هم كه 2.8 است:((

شما احتمالا تقصیر نداری, اما حاوی تروجانه, دوستان لطفا دانلود نکنند: Win32/TrojanDropper.Microjoin.C trojan

ببخشید به خدا تقصیر من نیست من خودمم دانلود نکردم معظرت میخوام
در مورد دوست عزیزمون Miesam شما سیستم میگی؟ احتمالا ..والا نمیدونم این بازی کرکش اساسی مشکل داره

ماله من واسه شركت فكر كنم گيگا هست بعد از 2 ساعت بازي كردن كاملا وسط بازي قفل ميكنه ولي ميتوني ريستارت كني و دوباره يكي دو ساعت بازي كني ولي باز فريز ميشه :laughing:

چه حكايتي داريم ما با اين AC :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or