Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
سلام
راستش خیلی جاها در مورد ارتباط بازی با زمان صحبت می شه اما هیچ کدوم رسمی نیست ولی به نظر من فلش بک هست چون قراره تاریخ رو ورق بزنیم پس باید چند قتل در زمان های مختلف باشه دیگه ;)
در مورد کنترل اینجوری که تو گیم پلی بود حدس می زنم مثل پرنس باشه اما اره بازی تا حدودی Rpg هست قبلانم گفته شد دیگه در بازی آدم آزاد هست....

منم با شما موافقم که بازی به صو رت فلاش بکه ولی این که بازی rpg مانند باشه خیلی بده مثلا بری با مردم صحبت کنی حالم به هم خورد من اصلا با بازی های rpg حال نمی کنم خدا کنه assassin s creed این جوری نباشه ولی کنترل بازی باید یک چیز عجیبی باشه چون مجله ی بازی مریض نیست بیاد دو ساعت توضیح بده ولی هنوز منظورش از عروسک خیمه شب بازی نفهمیدم یعنی چی؟

کي گفته بازي تاريخ عرضه نداره؟!!!؟
اين تاريخ رو تو صفحه ي قبل هم گفته بودم که براي کامپيوتر و 360 و پي اس 3 هست
بازی تاریخ عرضه نداره...علی جان برو GS رو نگاه کن این سایت To the ame رو ول کن بابا

بابا مگه این مجله بازی مریضه که فکر ادم رو به هم میریزه. ولی بازی خدایی ولی من یک سوال دارم تو کتاب old man of mountain درباره ی اون خنجر چیزی ننوشته یعنی خودشون اضافه کردن؟:confused: :-" :cheesygri :blushing: :confused:

به نظر من :
8.9 شایدم 9 :gamespot
9.3 :IGN
هر چند این بازی هم مثل پرنس برام 10 رو خواهد داشت
یا به قول معروف Metal Gears Soild چه 1 از گیم اسپات بگیره چه 2 چه 5 چه اصلا 10 مهم نیست مهم این هست هیچی مثل Assassin's Creed و Prince of Persia نمی شه !!!!!!!!!!

سلام سلام سلام
جای جنگ و دعوا و جدل بیاین ببینین یوبی چه کرده :eek: :eek: :eek:
هیچی نمی گم فقط ببینین و به حرفم برسین که پرنس زندست
خداییش گیم پلی اش محشر هست:eek:
چند تا می زارم با سایز های مختلف اما هیچ کدومم دانلود نکردین مال Youtube رو ببینید که اگه نبینین راحت می گم 99% عمرتون بر فنا !!!!!!!!!!!!!
13511-t_assassinscreed_x06_onstagedemo.jpg

Mov 46.4
Wmv 44.7
13658-t_assassinscreed_x06_onstagedemo_h264.jpg

Mov 144.1
Wmv 134.7
2.jpg

Assassin's Creed Gameplay-Youtube
از من می شنوید HD رو دانلود کنید که نکنید از کفتون رفته وااااااااااااااااای شاهکار به این می گن !!!
کاش پرنس رو اینقدر دقیق می ساختند هر چند بعید نیست بعد از Assassin's Creed بسازند
خیلی من یکی که باحاش حال کردم
از دارینوس براتون چند چیز نقل می کنم :

بازم ممنونم از hitman67 در دارینوس
من که هنوز تو کف گیم پلی ام
ای چند تا عکس گیم پلی

یعنی آخر نامردیه... آخر این پیش نمایش رو بخونید میبینید کهنوشته: حامد سافت... که الان همون gtpland هستش...نویسنده ی این پیش نمایش هم من هستم...
میتونید تو لینک زیر مشاهد کنید:
http://forums.gtpland.com/showthread.php?t=890&page=15&highlight=assassins+creed
(پست 221)نام کاربریم هم که برید متوجه میشید...
به اون دوست عزیز نامردت بگو که این همه از پیش نمایشهای من کپی نکنه... من اینو 5 یا 6 ماه قبل نوشته بودم که قرار ود تو این سایت هم بزارم حتی به مدیر سایت هم دادمش ولی بعدا گفتم که نزاره...حجت جان شما یه چیزی میگفتی این همه تلاش کن پیش نمایش بنویس اینا هم راحت به نفع خودشون تموم کنن...
بعد بیاید از gtpland ایراد بگیرید که فلانه و ...
خلاصه اینکه پیش نمایشها رو با ذکر منبع درست و نام نویسنده بزارید...

دوست عزیزم castlevania جان سلام
مغزرت می خوام من حقیقتش در دارینوس این پست رو دیدم و با لینک منبع گزاشتم
ولی می فهمم چی میگین من به شخصه از شما در اینجا عذر خواهی می کنم و خودم هم مقاله هایی که قبلا در بازی سنتر نوشته بودم بار ها در دارینوس و جاهای دیگه به اسم های مختلف دیدم که جریاناتش جداست و دوستان یادشون هست
اگر می دونستم این مقاله هم دزدی هست حتما به اسم شما می زاشتم
باز هم من عذر خواهی می کنم چون خودم تجربه دارم چقدر سخت هست....
امیدوارم من رو ببخشی من بیگناهم دیدم تقصیر دارینوس هست و بار اولشون هم نیست
http://72.36.173.190/postx17234-0-15.html&sid=54b57817f16ed2f81fe584b28b53f4fa

والا اينها همشون كارشون فقط كپي كاريه فقط و فقط ! من به ايشون پي ام دادم ايشون با كمال پر رويي ميگن اين رو از سايت X-gamer ترجمه كردن و گذاشتن ! مجبور شدم به مدير مبحثشون پي ام بزنم و بگم تخته كنه تاپيكشون رو ! اين شخص تا حالا حدود 4 الي 5 تا نقد و پيشنما بصورت كپي برداري شده تو همون تاپيك عرضه كردن كه همشون هم توسط بنده يا دوستان بنده مشخص شده ! خود من هم يكي از فعالترين هاي اونجا بودم باسه همين بازي بازيهاشون از اونجا خداحافظي كردم ! رضا جان من اول ميخواستم مطمعن بشم بعدا اقدام كنم ! بازهم عضر خواهي ميكنم ! خود من هم بار ها تو اين شرايط قرار گرفتم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or