Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان من میخام بازی بخرم ارزش خرید داره! مراحل فرعی متنوع هست!؟ حالت کو آپش فقط آنلاینه!؟ چند مرحله هست؟ بازی 3Dداره!؟
افت فریم بازی در چه حده!؟
اره خوبه ارزش داره اگه بازی اپدیت کنی افت فریم اذیت نمیکنه کو اپ هم بصورت private میشه بازی کرد !

سلام یه مشکل دارم

اینکه من اوریج بازیو گرفتم .. و سه درصد تا لان بازیش کردم ولی یه دفعه تو بازی بودم ک stop working داد و ...

حالا دوباره رفتم تو بازی تا زدم رو continu بازم stop working زد ... مشکل چیه ؟ خواهشا راهنمایی کنین

؟؟؟؟؟

دوستان سه تا سوال داشتم :

1. تو بعضی از مناطق یکی دوتا صندوق گنج و Coockades و اینا مونده که هرچی تو خیابون های اون منطقه پرسه می زنم پیدا نمی کنم ! کلا چندتا دونه از اینا مونده .
راهی هست مثل شماره های قبلی ؛ از جایی نقشه های مناطق رو خرید ؟

2 . این Skill هایی که مخصوص Coop هست ( یعنی تو Toturial ش حرف از Coop زده ) ؛ تو بخش سینگل ازش نمی شه استفاده کرد ؟ یعنی باید کلی Sync Point حروم کنم فقط واسه اون تروفی که میگه همه اسکیل ها رو بگیر ؟! ( آخه من Coop نمی زنم )

3.این Sync Point هایی که تو مراحل Coop باید تو map بازی بگردیم پیدا کنیم خودمون ؛ اینا رو همه رو میشه بار اولی که اون مرحله رو میری ؛ بگیری ؟ یا مثل Reward ها حتما باید مرحله رو تکرار کرد ؟

آخه من یکی از مراحل رو هرکاری کردم و map بازی رو گشتم ؛ پیدا نشد که نشد یکی از این Sync Point ها !

ممنون .

دوستان سه تا سوال داشتم :

1. تو بعضی از مناطق یکی دوتا صندوق گنج و Coockades و اینا مونده که هرچی تو خیابون های اون منطقه پرسه می زنم پیدا نمی کنم ! کلا چندتا دونه از اینا مونده .
راهی هست مثل شماره های قبلی ؛ از جایی نقشه های مناطق رو خرید ؟

2 . این Skill هایی که مخصوص Coop هست ( یعنی تو Toturial ش حرف از Coop زده ) ؛ تو بخش سینگل ازش نمی شه استفاده کرد ؟ یعنی باید کلی Sync Point حروم کنم فقط واسه اون تروفی که میگه همه اسکیل ها رو بگیر ؟! ( آخه من Coop نمی زنم )

3.این Sync Point هایی که تو مراحل Coop باید تو map بازی بگردیم پیدا کنیم خودمون ؛ اینا رو همه رو میشه بار اولی که اون مرحله رو میری ؛ بگیری ؟ یا مثل Reward ها حتما باید مرحله رو تکرار کرد ؟

آخه من یکی از مراحل رو هرکاری کردم و map بازی رو گشتم ؛ پیدا نشد که نشد یکی از این Sync Point ها !

ممنون .
۱- بعضیاشون تو زیر زمین هستن !
۲- اصلا بجز skill گرفتن کار دیگه ای نمیشه باهاشون کرد!
۳ـ این sync point ها فقط تو مراحل CO-OP نشون داده میشن برای گرفتنش باید دوباره برید و از Eagle Vision استفاده کنید !
ویدیوهاش توY*ou*Tu*be هست !

یوبی سافت تو پستی توی لایو بلاگش گفته که اغلب مشکلات باقی مونده را توی پچ 4 برطرف می کنه. هدف این پچ برطرف کردن مشکلات فریم ریت و موارد دیگه هست. هنوز تاریخی برای این پچ ندادن.
لیست اصلی ترین مشکلاتی هم که برطرف می کنه، به صورت زیره:
Game crashes after loading your save

Error CE-34878-0
این مشکل مختص به PS4 هست.

Initiates legacy recognition issues

Companion App issues
که شامل موارد زیر میشه :
  • -Restoration of lost Premiums
  • -Fixed synchronization issues for first-time users and at login
  • -Fixed the “no assassin” issue in the tutorial
  • -Fixed missions with 100% odds of success that could fail
  • -Fixed an issue with lost progress – simply resync with the HD game and load your save, this will synchronize your online progression data

به علاوه گفتن که دارن روی یه راه برای ثبت درخواست بازی رایگان برای دارندگان سیزن پس کار می کنن و به زودی جزئیاتش را منتشر می کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or