Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
این co-op بازی چرا اینوایت میدی یا خودت جوین میشی هی ارور میده یا اتفاقی نمیفته؟
چجوریه چیکار باید کرد؟دوسه بار من و دوستم خواستیم با هم بریم یا اون جوین من نمیشد یا من جوین اون نمیشدم!

آقا انگار یوبی سافت داره شلوغی میکنه دیگه اون از بلک فلگ بود که رو ایک وان بهتر بود رو سونی 4 کیفیتش کی کم بود حالا امروز یه دمو دادن مقایسه کاملا واضحه که ایکس باکس بهتره مثل اینکه با پول خریدنش یوبی سافتو امید وارم تو فار کراییم اینطوری نکنه بکنه دیگه من به هیچ عنوانش پول نمیدم

من امروز 2 ساعت رو وان بازی کردم. بازی همه چیش خوبه، گیم پلی لذت بخشی داره و تغییرات مثبتی درش داده شده، پارکور هم خیلی جذاب در آوردن. شخصیت های بازی هم خیلی خوب طراحی شدن و روایت داستان بازی هم بهتر 3 شماره قبلیه. اما متاسفانه بازی 3 تا مشکل بزرگ داره که همش هم مربوط به بخش تکنیکی بازیه. مشکل اول گرافیک معمولی محیط های بیرونیه. مشکل دوم باگ های آزار دهنده. مشکل سوم که بیشترین لطمه رو به بازی زده فریم ریت داغونشه که خیلی به بازی لطمه زده. یوبی سافت باید یه فکری به حال بخش تکنیکی بازیهاش بکنه.

No PCss
ENV , TEXTURE > ULTRA
BLOOM > ON
AA > FXAA

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

No PCss
ENV , TEXTURE > ULTRA
BLOOM > ON
AA > FXAA

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

مرسی از تصاویر .
فقط یه مشکلی که است نمی دونم از اینجا این طوریه یا واقعا تو بازی هم این طوریه ؟.:-/اونم اینه که کیفیت صورت ها خیلی خشک و بی روحه و اصلا به یه بازی نسل هشتمی نمی خوره .
بعد واقعا بازی سنگینه که شما با این سیستمت تو بعضی از جا ها فریم زیر 30 گرفتی :(.خدا به داد ما برسه .
فقط یه سوال شما فول اچی دی بازی میکنید دیگه ؟

موتور گرافیکی بازی به شدت مشکل داره!!GTX780 هم کم میاره!!خاک تو سر یوبی با این بازی ساختن!!
مطمعن بودم همین طور میشه! و در چند صفحه قبل هم گفتم...منتها یوبی فن ها فقط تیکه انداختن که نه فلانه بهمانه عالیه این چنین نباشه چی باشه و از این چیزا! انگار یوبی سافت بار اولشه می خواد بازی بسازه ... بیشتر بازیهاش از باگ و لگ و نقص گیم پلی و گرافیک رنج می برند! منتها انقدر تبلیغات می کنه که گیمر ها رو شیفته خودش می کنه! در واقع تبلیغات وحشتناکش یه جور عوام فریبی هست.

موتور گرافیکی بازی به شدت مشکل داره!!GTX780 هم کم میاره!!خاک تو سر یوبی با این بازی ساختن!!

هر سال بازی دادن اخرش این میشه دیگه .
بگذریم دوستانی که بازی رو گرفتن روند داشتانیش انشا الاله که حوبه؟:| چون متای بازی نسبت به سری های قبل کمتر شده حتی از rogue:(
تروخدا بابا قلبمون وایساد .خدا کنه حداقل بخش داستانی و گیم پلی بازی به ریشه های نسخه ی دوم برگشته باشه و مثل ryse فقط پنچ مارک درست نکرده باشن

گرافیکش که میگن حرف نداره و نورپردازیش میگن عالیه ،
ولی حیف مشکلات تکنیکی و افت فریم و باگ بهش ضربه زده ، وگرنه گیم اسپات و ign تعریف کرده بودن ولی نتونستن از مشکلاتش بگذرن.

دوستانی که بازی رو گرفتن براشون پیش اومده که صدا فن دستگاه توی مقاطعی مثل رفتن سراغ Shop ها افزایش پیدا کنه؟
چون مال من بعضی اوقات اینطوری میشه.

هیچکدوم از نسخه های AssassinsCreedرو رد نکردم این به نظرم جالب اومد خواستم بخرمش ولی دیگه حوصله بازیهای سنگین و مشکلدار یوبی سافت رو ندارم.سر واچداگز هم اعصابمونو خورد کرد

دوستانی که بازی رو گرفتن براشون پیش اومده که صدا فن دستگاه توی مقاطعی مثل رفتن سراغ Shop ها افزایش پیدا کنه؟
چون مال من بعضی اوقات اینطوری میشه.
آره برای من میشد ولی در کل 3 بار اینطوری شد و 1 بار هم فیریز کرد . فیریزی که دکمه پاور PS4 هم جوابگو نبود و مجبور شدم از برق بکشمش
کلا قصد دارم بازیش رو بفروشم , حتی کد Chemical Revolution رو هم نزدم توش . فوقش اگه دلتنگ بازیش شدم میرم با PC با پایینترین تنظیمات بازی میکنم

مرسی از تصاویر .
فقط یه مشکلی که است نمی دونم از اینجا این طوریه یا واقعا تو بازی هم این طوریه ؟.:-/اونم اینه که کیفیت صورت ها خیلی خشک و بی روحه و اصلا به یه بازی نسل هشتمی نمی خوره .
بعد واقعا بازی سنگینه که شما با این سیستمت تو بعضی از جا ها فریم زیر 30 گرفتی :(.خدا به داد ما برسه .
فقط یه سوال شما فول اچی دی بازی میکنید دیگه ؟

خواهش می کنم .
بله کافی بود یکی از عکس ها رو باز و ذخیره کنید .
درسته کیفیت چهره ها و تکسچر و بافتش اون چیزی نبود که نشون دادن و 100% دانگرید شده !

این هم چند تا تصویر برای حسن ختام .
واقعا تکنیک NVIDIA HAIR & FUR داخل کات سین ها حداقل از دور باعث میشه فکر کنید در حال تماشای فیلم هستید !
اما به قیمت از دست دادن 10 الی 15 فریم ناقابل که خودش برای خیلی ها کلی جای حساب باز کردن داره !

در مورد hair ی توضیح مختصر بدم و اون اینکه
تک تک موهای کرکترها آبجکت حساب میشن و واقعا هستن و هرکدوم برای خودشون Reflect و specullar map و shadow دارن و از همه مهمتر نوع aa انتخابی شما باید روی تک تک این چند صد هزار آبجکت اثر بزاره !
دلیل اصلی افت پرفورمنس موقع کات سین ها یا حین بازی یکیش همینه .
به هر حال اگه فرصت و حوصله و پچ و آپدیت درست حسابی پیدا شد شاید دوباره امتحانش کردم .
بازی رو SHIFT+DEL کردم .

تمام تصاویر بدون PCSS و سایر تنظیمات Ultra به همراه Bloom فعال می باشند ...
اما بعضی از تصاویر fxaa غیر فعال هستش که کاملا مشخصه !

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]