Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
سلام

Shay تو بازی نیست. پدر آرنو رو میکشه نه الیز رو.
در کل به بازی هم ارتباط پیدا نمیکنه ، آرنو بیشتر دنبال قاتل پدر الیزه...:d
آها دمت گرم داداش
پس اینطوری میشه که آرنو رو میدن به بابای الیزه!!! مرسی همینقدر بدونم کافیه خخخخ فردا یا پس فردا میگیرمش

من میخوام فردا بازی رو تهیه کنم اما بعضی یوزر ها گفتن فریم بازی 20 هست واسه همین دو دل شدم فعلا. آخه مگه با فریم 20 میشه بازی کرد؟

با خیال راحت بخر و بازی کن :d یه سری دیگه توهم فانتزی میزنن خیلی جدی نگیر :d
من بازی رو تموم کردم الانم داریم تروفی ها رو واسه پلات میگیرم:d
فریم یه جاهایی پایینه ولی اصلا به چشم نمیاد تنها چیزی که منو اذیت میکرد باگ هاش بود. رسما پر باگه :|

با خیال راحت بخر و بازی کن :d یه سری دیگه توهم فانتزی میزنن خیلی جدی نگیر :d من بازی رو تموم کردم الانم داریم تروفی ها رو واسه پلات میگیرم:d فریم یه جاهایی پایینه ولی اصلا به چشم نمیاد تنها چیزی که منو اذیت میکرد باگ هاش بود. رسما پر باگه :|
الان اینکه شما میگی افت فریم اصلا به چشم نمیاد توهم فانتزی نیست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! بعد یه عالمه آدم دارن از افت فریم مشهود حرف می زنن میشه توهم فانتزی ؟! باریکلا ...

این مشکل افت فریم تو نسخه IV هم بود تو مراحل جنگی شلوغش ولی زیاد رو اعصاب نمیرفت و بازیو کاملا بهم نمیریخت و فکر کنم اینم همینجوری باشه , من این هفته میخرم بازیو یه نقد کوچیکم میکنم برای دوستان.
یه نکته : انقدر به این چیزای حاشیه ای هم توجه نکنین برای یه افت فریم خیلی ساده نگین بازی بده و ارزش خرید نداره یا برای چند تا باگ دو دل نشین , این فکرای بعضی از دوستان همینجوری ادامه پیدا کنه حالتونو از گیم کلا بهم میزنه ها از من گفتن بود چون من تجربشو دارم , اینقدرم به نمره گیمرای معمولی خارجی و دیگران نگاه نکنید اصلا ملاک خوبی برای ارزش گذاری نیست این نمرات.
این شماره خیلی ارزشمنده و نقد هاشم به نظرم امتیازات خیلی خوبی میگیره تهش اینه خوشتون نیومد سریع بفروشینش دیگه انقدر دردسنر نداره که.
در کل انقدر سخت نگیرین ....
پ.ن: در ضمن اگه از نظر ثبات فریم و باگ مشکلاتش خیلی زیاد باشه و بازیو بهم بریزه طبق گفته ی بعضی از دوستان من خودمم انتقاد میکنم , اینم بگم که نگین فن بوی هستم و چشامو رو حقایق میبندم.
پ.ن2: زیبایی های بازی خیلی بیشتر از این حرفاست که نصف صحبت این صفحات در مورد این مشکلات باشه.

من امروز خونه داداشم چند ساعتی بازی کردم. بعداً میام در مورد بازی توضیح میدم. ولی اوضاع فریم داغونه. تو درو دیواره رسماً. بازی هم آپدیت نبود.
من خودم پشیمون شدم از خریدش. اگه قرار باشه فریم این شکلی باشه بالکل به تجربه بازی لطمه میزنه.

ویرایش: اینم بگم که من چون خیلی روی PC بازی کردم، به فریم ریت بازی خیلی حساسم. شاید یه عده الان بیان بگم اوضاعش خوبه. ولی من شک ندارم، بازی اکثر مواقع در حد 25-26 فریم اجرا میشه. یه چیزی تو مایه های LoS 1. این مشکل لود شدن یک هویی آبجکتها هم آدمو یاد GTA VC رو PS2 میندازه. من نمیفهمم آخه اگه نمیتونید با فریم پایدار دنیای عظیمی خلق کنید، مگه مجبورید تا این حد دنیا رو عظیم کنید؟ چند تا NPC کمتر میشد، دو تا خیابون کوچیکتر، اوضاع فریم هم درست میشد.

آخرین ویرایش:
الان اینکه شما میگی افت فریم اصلا به چشم نمیاد توهم فانتزی نیست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! بعد یه عالمه آدم دارن از افت فریم مشهود حرف می زنن میشه توهم فانتزی ؟! باریکلا ...

شما مثل اینکه جمله منو کامل نخوندی :

فریم یه جاهایی پایینه ولی اصلا به چشم نمیاد

منم نگفتم افت نداره ولی اون طوری که میگن اذیت میکنه نیست
شما هم میتونی هر طوری دوست داری برداشت کنی :>

بچه ها بازی افت فریم داره زیاد اما تو استوری بد نیست اما تو مولتیش واقا مزخرفه یا بالا راه میره اسم دوستامون اشتباهی مینیوسه یهو کشته میشی افت فرم دیگه کلا تو مولتی غوغا کرده اما استوریش تا اینجا عالی بوده

شما مثل اینکه جمله منو کامل نخوندی :

منم نگفتم افت نداره ولی اون طوری که میگن اذیت میکنه نیست
شما هم میتونی هر طوری دوست داری برداشت کنی :>
من با اون قسمت از حرفت که گفتی اصلا به چشم نمیاد و اذیت کننده نیست مشکل دارم . اتفاقا کاملا افت فریمش به چشم میاد و اذیت کننده است . اکثر بچه هایی هم که بازی کردن توافق دارن سر این قضیه .
خود من شخصا دارم از بازیش لذت می برم ولی خوب اگه فریم بازی مثلا رو 30 قفل بود به نظر شما بد بود ؟! بیشتر از بازی لذت نمی بردی ؟
افت فریمش غیر قابل انکاره و من شخصا دوست دارم با یه آپدیتی چیزی حلش کنن . چون شخصا با این شماره خیلی حال کردم .

- - -ویرایش - - -

الکی دنبال راه فرار نباشیم این ماه همه بازیها رو باید تجربه کرد فقط فکر الویت باشیم که کدوم رو زودتر بگیریم اگر هم مشکل مالی نیست که همه رو باید روز لانچ گرفت
بیچاره کردن این ماه گیمرها رو تازه بازار داغ نسل 8 شروع شد

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or