Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان یه جوری که unity برام اسپویل نشه چون هنوز نگرفتمش بهم بگید که اون پایانی رو که دوستان از روگ گذاشته بودن پدر الیزه رو shay میکشه درسته ؟ یعنی توی unity هم shay هستش ؟!!!

سلام

Shay تو بازی نیست. پدر آرنو رو میکشه نه الیز رو.
در کل به بازی هم ارتباط پیدا نمیکنه ، آرنو بیشتر دنبال قاتل پدر الیزه...:d

پدر Arno رو Shay میکشه . هنوز تا اینجایی که رفتم Shay رو ندیدم

خب من دیشب یه 5 ساعتی بازی کردم
پاریس رو به شدت قشنگ ساختن
بازی گیم پلیش متنوع شده , جرگات پرکو و پرشها خیلی لذت بخش هست , بازی خیلی خوب شروع میشه و داستان بازی هم گیرایی زیادی داره ( تا اینجا )
صداگذاری خوب هست , تنوع سلاحها و آپگریدها هم زیاد هست . بخش coop ش هم سرگرم کنندس ولی با 1 سوتی دخلتون رو میارن
گرافیک بازی برای این نسل یه چیز خیلی معمولی هست !!! بازی پر از باگ و افت فریم هست
این مشکل افت فریم رو گیم پلی هم تاثیر گذاشته و موقع حمله کردن یکم اذیت میشین
نکات + تا اینجا :
پاریس زیبا
داستان خوب
حرکات پارکو
نکات - تا اینجا :
گرافیک نه چندان بالا
باگ
افت قریم
سنگینی گیم پلی
کنترل یکم سخت
AI داغون
سنگینی بیش از حد خود بازی

آپدیت 800مگی را دانلود کردی یا نه؟

بازیش اینقدر قشنگ شده؟!بابا من گیر کردم نمی دونم از یه طرف gta با اول شخصش ،از یه طرف unity لامصب گرافیکم داره!نمی دونم چه کنم؟شما باشید کدومش رو می خرید؟

مسلما جفتش رو باید خرید :D
من همین امروز خریدمش تا پنجشنبه اگه پست اذیت نکنه و به موقع راهی کنه میرسه دستم ، GTA که که حسابش جداس اونم میخریم :D اما در کل اگه یه انتخاب بیشتر نداری GTA رو بگیر بیشتر سرگرمت میکنه بازم برمیگرده به علاقه خودت اما اگر علایقمون یکی باشه GTA خیلی بیشتر منو سرگرم میکنه شما رو نمیدونم

آپدیت 800مگی را دانلود کردی یا نه؟
بله دانلود کردم
همه جای بازی افت فریم داره .یوبی سافته دیگه
تازه امروز 1 بار هم فیریز کرد . مال دوستمم 2 بار تا حالا فیریز کرده
یکی دیگه از چیزهایی که رو اعصاب هست مدت زمان لودینگ هست !

assassins creed unity framerate is atrocious

این را گیمرها که نسخه PS4 را تجربه کردن گفتن
It’s not even close to a locked 30 fps , it feels like it’s running at 20 something most of the time and I’ve had it drop way below that a couple of times already
Are you guys experiencing pop ins and huge frame rate drops especially in huge crowds ? I’m playing on the ps4
و این مورد شامل نسخه ایکس باکس وان هم میشه
I got it with my Xbox bundle I just started it , and it runs sub 30 frames per second constantly
I would advise to wait until its fixed or not buy it at all
It is practically unplayable

assassins creed unity pretty damn choppy

the framerate is horrible and Pop-in is also a problem

اون مرحله بود که برای اولین بار زمان جابه جا میشه میره تو پاریس جلوتر از زمان خودش:d خیلی تمش منو یا the order انداخت !

نه walkthrough های بازی رو دیدم.:d
کلا نمی دونم نویسنده های AC چقدر علاقه دارن برای پایان دادن داستان یک نفر,بکشنش.:|
البته می شد حدس زد الیز اخرش می میره,چون توی پایان های AC پایان انچنان خوب سابقه نداره.:d
اینی که می گی مربوط به CG بود,CG های سری AC هم هیچ کدومش با صحنه ای توی بازی مشابه نیستن.:|
کلا همونطور هم که گفتی ارنو خیلی بی احساس بود اخرش,مخصوصا بعد از این همه کاری که برای الیز کرد.:d
امیدوارم حداقل داستان DLC که به قول خودشون تاریک ترین داستان توی سری هست رو خوب در بیان و انقدر پایانش ابکی نباشه.:|
لعنت به من که اینو خوندم! همه بازی اسپویل شد برام

قرار بود هفته بعد من اسسین و رفیقم جی تی ای بخریم بازیشون کنیم الان نظرم شده فارکرای 4 بخرم من ...

واقعا برا خرید این بازی یکی اینجا سر بزنه تا تصمیم بگیره گیج میشه ....یکی میگه زیادی افت فریم داره یکی از گرافیک عالیش میگه.. یکی میگه عادیه افت فریم چون جمعیت زیاد توش هست...یکی میگه با آپدیتم مشکل داره یکی هم میگه مشکلاتش رفع میشه و فقط یکم باز افت فریم داره...باگ هاش هم بماند...من خودم خیلی به این بازی دل بسته بودم اما وقتی گفتن آپدیت داده اونم 800 مب روز اول همه شک میکنن خوب ...

الان هم سایت gamefly شروع کردن نمره دادن و اعضاش که مردمن تا 1 ماه میتونن نمره بدن به بازی همان روز اول شده 8.3 بیشتر نگران شدم میترسم تا ی ماه دیگه بشه 6.9 اینا مثله واچ داگز که تو همین گیم فلی دادن 7.4 بهش....الان باید با این اوصاف هفته بعد به فارکرای 4 فک کنم و جی تی ای ..
واچ داگز گند زد و فقط گرافیک نسل جدید داشت و داستان و نو آوری تعطیل بود...اسسین هم فک کنم مثل اون فقط داستان ی مقدار بهتر باشه..
فک کنم بازم باید واقعا گفت بهترین بازی های این نسل همان بازی های نسل پیش هستن که دست روشون کشیدن و دادن به این نسل...tlou هنوز بهترین و تو رتبه اول فک کنم و جی تی ای هم بیاد یا جاشو میگیره یا میره دوم با این اوصاف...
بازی اسسین رو دوست دارم اما شده قضیه فیفا.... یکی از باگ و افت فریم میناله و یکی هم از پاریس جذاب و گرافیک میگه....کسی نه از تنوع مراحل فرعی و یا چینش مراحل خوب و جذابش میگه اگر واقعن داره...

همه اکثر پلی 4 دارهای ایران این بازی رو بازی خواهند کرد چون اسسین هست حتی اگر بازی بد باشه که من خودم حسم میگه خوبه اما یکم آدمو این تاپیکا نا امید میکنه...

اصلا نباید آمد تو تاپیک قبل از خرید بازی چون بازی خوب هم باشه ادم حسه بدی پیدا میکنه...

یکی از مراحل بگه که جذابن یا نه ؟؟ کشتن باس ها یا همان کله گنده ها تغییری کرده ؟؟ یکی از مراحل فرعی بگه مثل واچ داگز که تکراری نیستن؟؟ از دیده شدن تو پشت بام ها بگین سربازها تو پشت بام سریع میبینن؟؟ از تعقیب گریز بگین بعد از دیده شدن سریع میشه جیم شد؟؟ همش افت فریم و گرافیک شده بحث بازی

بازیش اینقدر قشنگ شده؟!بابا من گیر کردم نمی دونم از یه طرف gta با اول شخصش ،از یه طرف unity لامصب گرافیکم داره!نمی دونم چه کنم؟شما باشید کدومش رو می خرید؟
آدم سخت پسند و با سليقه ي خاص و اينا نيستم، منتها بين بازي هاي اين چند ماه اخير، به شدت نظرم رو جلب كرده و گيم پلي ناب و اصيل AC رو ارائه ميده. بستگي به سليقه و نظر خودتون داره.
-----------
منظره هاي فك انداز در بازي كم نيست، گرافيك بازي در سطح خيلي خوبي قرار داره. در بازي يخورده پيشروي كنيد، به گرافيك بسيار خوب و طراحي هنري معركه ي بازي إيمان مياريد!;;)

قرار بود هفته بعد من اسسین و رفیقم جی تی ای بخریم بازیشون کنیم الان نظرم شده فارکرای 4 بخرم من ...

واقعا برا خرید این بازی یکی اینجا سر بزنه تا تصمیم بگیره گیج میشه ....یکی میگه زیادی افت فریم داره یکی از گرافیک عالیش میگه.. یکی میگه عادیه افت فریم چون جمعیت زیاد توش هست...یکی میگه با آپدیتم مشکل داره یکی هم میگه مشکلاتش رفع میشه و فقط یکم باز افت فریم داره...باگ هاش هم بماند...من خودم خیلی به این بازی دل بسته بودم اما وقتی گفتن آپدیت داده اونم 800 مب روز اول همه شک میکنن خوب ...

الان هم سایت gamefly شروع کردن نمره دادن و اعضاش که مردمن تا 1 ماه میتونن نمره بدن به بازی همان روز اول شده 8.3 بیشتر نگران شدم میترسم تا ی ماه دیگه بشه 6.9 اینا مثله واچ داگز که تو همین گیم فلی دادن 7.4 بهش....الان باید با این اوصاف هفته بعد به فارکرای 4 فک کنم و جی تی ای ..
واچ داگز گند زد و فقط گرافیک نسل جدید داشت و داستان و نو آوری تعطیل بود...اسسین هم فک کنم مثل اون فقط داستان ی مقدار بهتر باشه..
فک کنم بازم باید واقعا گفت بهترین بازی های این نسل همان بازی های نسل پیش هستن که دست روشون کشیدن و دادن به این نسل...tlou هنوز بهترین و تو رتبه اول فک کنم و جی تی ای هم بیاد یا جاشو میگیره یا میره دوم با این اوصاف...
بازی اسسین رو دوست دارم اما شده قضیه فیفا.... یکی از باگ و افت فریم میناله و یکی هم از پاریس جذاب و گرافیک میگه....کسی نه از تنوع مراحل فرعی و یا چینش مراحل خوب و جذابش میگه اگر واقعن داره...

همه اکثر پلی 4 دارهای ایران این بازی رو بازی خواهند کرد چون اسسین هست حتی اگر بازی بد باشه که من خودم حسم میگه خوبه اما یکم آدمو این تاپیکا نا امید میکنه...

اصلا نباید آمد تو تاپیک قبل از خرید بازی چون بازی خوب هم باشه ادم حسه بدی پیدا میکنه...

یکی از مراحل بگه که جذابن یا نه ؟؟ کشتن باس ها یا همان کله گنده ها تغییری کرده ؟؟ یکی از مراحل فرعی بگه مثل واچ داگز که تکراری نیستن؟؟ از دیده شدن تو پشت بام ها بگین سربازها تو پشت بام سریع میبینن؟؟ از تعقیب گریز بگین بعد از دیده شدن سریع میشه جیم شد؟؟ همش افت فریم و گرافیک شده بحث بازی

کلمه به کلمه حرفات در مورد سر زدن به تاپیکها رو باید با اب طلا هک کرد تو هدر بازیسنتر متاسفانه :|
شما میخوای بازی رو بخری بهترین راه اینه که چهار تا تریلر گیم پلی ازش ببینی نه به گفته دیگران توجه کن و نه به نمرات یه بازی منم به گفته دیگران داشتم توجه میکردم اما دیدم فایده نداره ، یه سر به تاپیک pes 15 بزن من قصد داشتم بین fifa و pes یکیشو بخرم از بس فن های فیفا اومدن تو تاپیک pes و فن های pes اومدن تو تاپیک فیفا و همش بازی رو کوبیدن از خرید جفتش منصرف شدم همون fifa 14 رو رو نسل قبل بازی کنم بهتره :|
طبق تریلر هایی که دیدم و چکیده پست های افراد با سابقه به نظر Unity ارزش خرید داره اما FC هم به نظر میاد امسال حرف ها برای گفتن داشته باشه ، در کل فعلا همین Unity رو بگیر نهایت اینه که خوشتم نیومد تمومش میکنی معاوضه میکنی با FC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or