Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
ممنون.نه راستش از همون اول که یه سری سلاح خریدم تا الان دیگه اپگریدی نکردم.راستش بلد نیستم کجا باید اینکارو کزد.

در طول بازي با توجه به حركات بازيكن يه سري امتياز ميده به نام creed point كه با اونا بايد سلاح ها رو آپگريد كني تو همون منو يا مغازه هايي كه F داره ميشه
اون گوشه ي سمت راست هم درجه ي قدرت سلاح رو و توضيحات رو نوشته مثلاً يه سلاح دوستاره هست يكي چهار ستاره
قيمت هاشون هم متفاوته
مشكل شما اينه كه كلاً منو و آپگريد رو كنار گذاشتي! در حالي كه زره، كلاه، و... رو بايد آپگريد كرد
يه خورده تو اون منوي خريد چرخ بزني دستت مياد چي به چي هست و skill ها هم با sync point ميشه باز كرد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان یه سوال فوری فوتی
من یه بار ac رو تموم کردم(زیجین 2 بود)بعد الان دوباره واسه بازی کردن dlc دارکش.رفتم ریجین آلش رو خریدم(چون اکانت ریجین 1 هست)
dlc رو نصب کردم ولی حالا نمیدونم چجوری اجراش کنم.نکنه باید دوباره تا ته بازی برم تا بعدش اجازه بده بازی کنم:-o
یکی لطفا راهنمایی کنه

کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

خب خودم یه حرکت زدم و یه سرچی توی نت کردم و جوابم رو بدستم اوردم
واسه بقیه میگم که نیازی به تمام کردن بازی نیست.فقط باید تا قسمت 4 برید و از اونجا از طریق فست ترویلینگ برید توی دی ال سی

Last edited by a moderator:
سلام.دوستان نمیدونم چه جوری بگم که متوجه بشین کجا گیر کردم ولی یه جوری میفهمونم دیگه.فک کنم سومین اساسین باشه که باید کشته بشه.یه حیاط بزرگیه که دورش پر از ساختمونه.تو جیاط 4تا الارم داره که اول باید از کارشون انداخت.نگهبانارو هم میکشم.یه گوشه هم یه کتابی هست میرم سمتش نقشه اونجا هستش.بعدش میرم از پله ها پایین چند تا نگهبان با چد نفر دارن حرف میزنن اونارو میکشم اون چند نفر ازاد میشن.حالا اون پایین هر چی میگردم هر گوشه ازش یه پله داره که میاد بالا میاد تو همون حیاط اولی.اون گوشه هم کارایی که باید انجام داد یکیش زده resistance.وقتی تو حیاط هم دکمه مثلث رو میزنم eagle vision یه سری چیزایه سفید رو زمین هستش بعضی جا ها هم یه سری چیزایه قرمز رو زمین میاد.موندم چیکار کنم.ممنون.

سلام.دوستان نمیدونم چه جوری بگم که متوجه بشین کجا گیر کردم ولی یه جوری میفهمونم دیگه.فک کنم سومین اساسین باشه که باید کشته بشه.یه حیاط بزرگیه که دورش پر از ساختمونه.تو جیاط 4تا الارم داره که اول باید از کارشون انداخت.نگهبانارو هم میکشم.یه گوشه هم یه کتابی هست میرم سمتش نقشه اونجا هستش.بعدش میرم از پله ها پایین چند تا نگهبان با چد نفر دارن حرف میزنن اونارو میکشم اون چند نفر ازاد میشن.حالا اون پایین هر چی میگردم هر گوشه ازش یه پله داره که میاد بالا میاد تو همون حیاط اولی.اون گوشه هم کارایی که باید انجام داد یکیش زده resistance.وقتی تو حیاط هم دکمه مثلث رو میزنم eagle vision یه سری چیزایه سفید رو زمین هستش بعضی جا ها هم یه سری چیزایه قرمز رو زمین میاد.موندم چیکار کنم.ممنون.
اونا رو ولش کن باید بری توی کاه قایم بشی همونا که وقتی توی بلندی هستی میپری توش

دوستان من نسخه 1.05 رو با گرافیک gtx740 روی تنطیمات مدیوم ، fxaa on و رزولوشن 720p تست کردم.
از‌ لحاظ فریم مشکلی نبود البته به زودی 980 یا 970 میگیرم حیفه که با بالاترین رزولوشن و جزئیات بازیش نکنی:d

10 دولار ناقابل: Pre-purchase Assassin’s Creed® Chronicles: China on Steam

الان تو فروم یوبی دیدم که China برای کسانی که season pass بازی رو دارند رایگان هست ولی دو تای بعدی پولی هست.

مگه سیزن پس برای همه رایگان نشده بود؟:-/ خب الان باید همه سیزن پس را داشته باشن دیگه؟:-/
داستان چیه؟ قضیه را برای من روشن کنید:(

Assassin's Creed Chronicles معرفی شد. این بازی جز سیزن پس هست و وقایع اون هم در شهر های چین ، هند و روسیه اتفاق میوفته که هر کدوم از این شهر در یک اپیزود جدا منتشر میشن.
کارکتر بازی هم Shao Jun هست که مونث هستند و در AC II توسط اتزیو آموزش داده شدن.:دی
Assassin's Creed Chronicles now a three-part series set in China, India, Russia • Eurogamer.net

Assassin's Creed Chronicles: Russia

Assassin's Creed Chronicles: India

Assassin's Creed Chronicles: China

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or