Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اتفاقا خشونتش خوب و به اندازه بود!
توی نمایش کنفرانس MS ، اونجا که نگهبانه روش رو برگردوند طرف زنه و آرنو با Hidden Blade کشتش، خونی که پاچید رو در و دیوار عالی بود ! :x

این سری با این حجم کشتن دشمنا، تقریبا فاقد خون بود که بالاخره این موردشم درست شد:x
وقتی هم تریلر معرفی همراه با گیوتین باشه، مشخصه باید منتظر خشونت بیشتری باشیم! :دی

اتفاقا خشونتش خوب و به اندازه بود!
توی نمایش کنفرانس MS ، اونجا که نگهبانه روش رو برگردوند طرف زنه و آرنو با Hidden Blade کشتش، خونی که پاچید رو در و دیوار عالی بود ! :x

این سری با این حجم کشتن دشمنا، تقریبا فاقد خون بود که بالاخره این موردشم درست شد:x
وقتی هم تریلر معرفی همراه با گیوتین باشه، مشخصه باید منتظر خشونت بیشتری باشیم! :دی

باو من با خون مشکل ندارم اصن
با gore اونم با گرافیک نسل هشت مشکل دارم شدید:|
بهترین خبر در مورد این بازی برای من کاستومایز کردن لباس و شمشیر بود
بالاخره یه اسسین با لباس سیاه و ماسک میسازم:دی

باو من با خون مشکل ندارم اصن
با gore اونم با گرافیک نسل هشت مشکل دارم شدید:|
بهترین خبر در مورد این بازی برای من کاستومایز کردن لباس و شمشیر بود
بالاخره یه اسسین با لباس سیاه و ماسک میسازم:دی
چرا خو؟ :| خیلی خوبه! :d اینم خشونتش که اندازه GOW نیست! به اندازه ی مورد نیازه! :d
حالا ماسک نه، ولی لباس سیاه که از برادرهود یکی از رنگ های مورد علاقمه! :-" و نصف بازی رو با لباس سفید میره،نصفش رو با لباس سیاه:-" :d (یکی دو ماموریت هم با رنگ های دیگه:-" )
توی AC IV که دیگه رسما ، لباس اصلیم رو مشکی میپوشیدم(عالی بود! :x ) بعضی وقتا اونی که اسکلت روش بود(برای جنگ های دریایی اکثرا:-" ) بقیه ی لباسا خیلی کم! :d (تقریبا هیچی:-" )

چرا خو؟ :| خیلی خوبه! :d اینم خشونتش که اندازه GOW نیست! به اندازه ی مورد نیازه! :d
حالا ماسک نه، ولی لباس سیاه که از برادرهود یکی از رنگ های مورد علاقمه! :-" و نصف بازی رو با لباس سفید میره،نصفش رو با لباس سیاه:-" :d (یکی دو ماموریت هم با رنگ های دیگه:-" )
توی AC IV که دیگه رسما ، لباس اصلیم رو مشکی میپوشیدم(عالی بود! :x ) بعضی وقتا اونی که اسکلت روش بود(برای جنگ های دریایی اکثرا:-" ) بقیه ی لباسا خیلی کم! :d (تقریبا هیچی:-" )

یه چیز چرت توی آخر تریلر کوآپ بود:|
سر طرفو کند هنو یارو داشت میدید بعد که سرشو توی نیزه کرد تازه مرد:|
امیدوارم توی واقعیت اینطوری نباشه!
واقعا لباس اصلیش خیلی جلفه:|
هیچی نداره نه طرحی نه رنگ و لعابی
هرچی لباس اون یارو تبریه قشنگه لباس این ضایعس
واقعا خبر خوبی بود که نیزه جزو یه سلاحاس و نیاز به برداشتنش از کف زمین نیست
اتفاقا منم لباسم توی iv لباس pirate captain بود که مشکی و قرمز بود

رسما داره وارد یه فاز خفنی میشه این سری . آثارش به راحتی تو پرچم سیاه هم دیده میشد . یونیتی هم دیگه آخرتش هست. با عناوین جدیدی که رونمایی کردن احساس میکنیم به یکی از ارادتمندان یوبی تبدیل خواهم شد.

دقیقا یکی از چیز هایی که بشدت باهاش حال کردم تاثیر پاشیدن خون روی محیط اطراف هست. امیدوارم روی زمین هم بریزه :دی یعنی یه بخشی از خون.
یکی از مشکلای این سری آسونی مبارزات هست.. امیدوارم سختش کنن و اگرم نکنن و بشه مثل BF یه 30 نفر رو توی یه جا کشت،
مثلا توی یکی از خیابونا که سنگ فرشه،
با این سیستم خون که طبیعی میپاشه روی زمین،
تصور اون سنگ فرش از نظر طبیغی بودن (توی یک بازی) مو رو به تنم سیخ میکنه:-s :دی

یه چیز چرت توی آخر تریلر کوآپ بود
:|
سر طرفو کند هنو یارو داشت میدید بعد که سرشو توی نیزه کرد تازه مرد:|
امیدوارم توی واقعیت اینطوری نباشه!

نمیدونم توی همین تاپیک بود یا Pc ولی باید بهتون بگم که:
متاسفانه اینجوره
:-s و تا چند لحظه بعد که خون توی سر جریان داره تصاویر دیده و به سختی درک میشن و بعد هم........

assassins reed unity customization minigame released
Ubisoft launched an Assassin’s Creed Unity minigame
that allows you to customize the protagonist Arno Dorian with several options
بریـن اینجا و کاراکتر آرنـو دورین را کاستومایز کنین با آپشن هایه مختلف که در اختیار دارین ! :|
اگه برنده بشین کاراکترتون را در تبلیغات تلویزیونیـه اسسین جدید در آینده ای نه چندان دور خواهید دید . :d

آخرین ویرایش:
دقیقا یکی از چیز هایی که بشدت باهاش حال کردم تاثیر پاشیدن خون روی محیط اطراف هست. امیدوارم روی زمین هم بریزه :دی یعنی یه بخشی از خون.
یکی از مشکلای این سری آسونی مبارزات هست.. امیدوارم سختش کنن و اگرم نکنن و بشه مثل BF یه 30 نفر رو توی یه جا کشت،
مثلا توی یکی از خیابونا که سنگ فرشه،
با این سیستم خون که طبیعی میپاشه روی زمین،
تصور اون سنگ فرش از نظر طبیغی بودن (توی یک بازی) مو رو به تنم سیخ میکنه:-s :دی

نمیدونم توی همین تاپیک بود یا Pc ولی باید بهتون بگم که:
متاسفانه اینجوره
:-s و تا چند لحظه بعد که خون توی سر جریان داره تصاویر دیده و به سختی درک میشن و بعد هم........
حال ما رو له هم نزنین دیگه بابا!

این بدمصب خیلی رفته تو مخم ! کی میاد پس؟
یعنی اون گیم پلی E3 رو که دیدم ، حسی که توی نسخه اول بود بهم دست داد !
کیه که منتظرش نباشه :| ؟من فقط یه خواسته ای از یوبی دارم اونم اینه که مثل ادوارد و کانر هرجا که میرسه کلاه ( hood ) لامصبشو بر نداره :| الطایرو که هیچ کس نمیدونست چه شکلیه :دی اتزیو هم فقط پیش دوستاش کلاهشو برمیداشت ولی کانر کلا لباسه اضافیش بود :| ادواردم که گرمش میشده ظاهرا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or