Assassin's Creed Unity روایت گر یک داستان احساسی و پیچیده است

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
آقای Jeannotte بازیگر نقش Arno می گوید:" این یک داستان ساده و سیاه و سفید نیست."

x0s2w7cpvomilc6wfizu.jpg

داستان نسخه نسل هشتمی(Unity) سری Assassin's Creed پیچیده و احساسی خواهد بود. با توجه به صحبت های Dan Jeannotte، در ابتدای کار این ماهیت داستان بازی و همچنین Badass بودن خود شخصیت Arno بوده است که او رو به سمت این پروژه کشانده.

Jeannotte گفت:

"هنگامی که متن فیلم نامه بازی را خواندم، واقعا تحت تاثیر این نوع داستان و تعهد نویسنده و Ubisoft برای روایت چنین متن پیچیده و احساسی قرار گرفتم"

آقای Jeannotte ادامه داده:
" این یک داستان ساده و سیاه و سفید نیست."

Jeannotte گفته که با توجه به طبیعت کار او در Assassin's Creed Unity، پوشیدن لباس موشن کپچر به ایشون برای تجسم کردن فیزیک اصلی کاراکتر کمک میکند.
در ادامه اشاره کرده که انجام این کار به اون کمک می کنه که احساس کنه واقعا Arno هست !

داستان
Assassin's Creed Unity در شهر پاریس و هم زمان با انقلاب فرانسه اتفاق می افتد. همچنین ما اطلاع داریم که در بازی داستان یک عشق بین Arno، و یک Templar زن به نام Elise، روایت می شود.

Assassin’s Creed: Unity در تاریخ 28 October برای کنسول های نسل هشتمی و PC عرضه خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
AC I سخت بود! ولی AC II و بقیه خیر! :d
چالش میخواید؟ به جای اینکه بزنید به دل دشمن،سعی کنید ماموریت های فرعیی که بهتون داده میشه تو هر مرحله رو انجام بدید که اکثرا باید مخفی کاری برید! :d لذتش هم بیشتر خواهد بود! :d

ACI کجاش سخت بود؟

نسبت به بقیه خیلی سخت تر بود .... با بیشتر از 4 نفر نمیشد همزمان بجنگی :d

شاید هم من خیلی نوب بودم:|:d
نوب بودی :d:d
تو AC 1 راحت دستت رو می زاشتی رو بلاک بعد هر کی حمله می کرد اگه می تونستی counter attack می زدی اگه نمی تونستی چون دستت رو بلاک بود ضربه ی طرف دفع می شد . دشمن ها هم که نوبتی حمله می کردن :d

نوب بودی :d:d
تو AC 1 راحت دستت رو می زاشتی رو بلاک بعد هر کی حمله می کرد اگه می تونستی counter attack می زدی اگه نمی تونستی چون دستت رو بلاک بود ضربه ی طرف دفع می شد . دشمن ها هم که نوبتی حمله می کردن :d

اخه اون موقعکه بازی اومد سنم زیاد نبود:d

من همش میرفتم اون جایی که عربا بودن همش عرب میکشتم:d

AC I سخت بود! ولی AC II و بقیه خیر! :d
چالش میخواید؟ به جای اینکه بزنید به دل دشمن،سعی کنید ماموریت های فرعیی که بهتون داده میشه تو هر مرحله رو انجام بدید که اکثرا باید مخفی کاری برید! :d لذتش هم بیشتر خواهد بود! :d
آخه مشکل اینجاست که اکثر ماموریت های فرعیش اصلا ارزش انجام دادن ندارند که حالا بخوایم مخفی کاری بریم یا نه. با این دارت و باقی لوازم دیگه بازی بیش از حد آسون شده
کجاست ماموریت های فرعی AC: B که تک تکشون جذاب بودند. Lair of Romulus، ماموریت های نابودی سلاح های داوینچی، کشتن تمپلارهایی که در بخش چندنفره هم بودند، ماموریت های ده ماموریت Subject 16 و ... . ولی الآن ماموریت های فرعی به کشتن دشمن ها به صورت مخفیانه خلاصه شده. باز خوبه این AC IV: BF ماموریت های Legendary Ships رو داشت که یه تنوعی به بازی میدادند و پیدا کردن گنج ها هم خالی از لطف نبود ولی جذابیت ماموریت های فرعی AC: B رو نداشتند.

البته منظورشون ماموریت فرعی نیست، منظورش اون Secondary Objective های مرحله اصلی ـه که میگه مثلا مخفیانه برید یا توی آب نیفتید و ...:دی
پس من برداشتم اشتباه بود :d ولی درکل نمیشه گفت که چون این Option ها وجود دارن پس چالش های بازی مناسبند. اگه جوری میشد که بعضی و ماموریت ها رو فقط به صورت مخفی کاری بتونی انجام بدی خیلی بهتر میشد.
درهرصورت من به Unity خیلی امید دارم. داستانش جذاب باشه، من با بقیه ی ضعف هاش میسازم :d

آخرین ویرایش:
آخه مشکل اینجاست که اکثر ماموریت های فرعیش اصلا ارزش انجام دادن ندارند که حالا بخوایم مخفی کاری بریم یا نه. با این دارت و باقی لوازم دیگه بازی بیش از حد آسون شده
کجاست ماموریت های فرعی AC: B که تک تکشون جذاب بودند. Lair of Romulus، ماموریت های نابودی سلاح های داوینچی، کشتن تمپلارهایی که در بخش چندنفره هم بودند، ماموریت های ده ماموریت Subject 16 و ... . ولی الآن ماموریت های فرعی به کشتن دشمن ها به صورت مخفیانه خلاصه شده. باز خوبه این AC IV: BF ماموریت های Legendary Ships رو داشت که یه تنوعی به بازی میدادند و پیدا کردن گنج ها هم خالی از لطف نبود ولی جذابیت ماموریت های فرعی AC: B رو نداشتند.
البته منظورشون ماموریت فرعی نیست، منظورش اون Secondary Objective های مرحله اصلی ـه که میگه مثلا مخفیانه برید یا توی آب نیفتید و ...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or