شایعه Assassin's Creed Unity در راه است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
ojrxzdlagqakgvwkledr.png

سایت Kotaku تصاویری منتشر کرده که به نظر می آید مربوط به نسخه جدید سری Assassin's Creed باشد، داستان این عنوان که با اسم رمز Unity شناخته می شود، در قرن هجدهم در پاریس جریان دارد. بنابر اعلام منابع Kotaku این عنوان برای کنسول های PS4 و X1 در نظر گرفته شده و پاییز امسال منتشر می شود. عنوان دیگری از این سری با اسم رمز Comet برای کنسول های PS3 و X360 عرضه خواهد شد. هم چنین هر دو عنوان برای PC موجود خواهند بود.

dcbc08cqhxtspmtpiiag.png

آخرین ویرایش:
واقعا شما الان گرافیک رو نمیبینی تو این بازی؟

گفتم به نظر می رسه.
وگرنه سری AC تقریباً همیشه گرافیک خوبی داشته.

واقعا گرافیکش خوب بوده ... درست میگید ... ولی تو نسخه ی IV برای PS3 کمی سایه ها رو بد نشون میداد ...

اما فکر کنم اون مشکلات فقط مربوط به کنسولای نسل هفتمی باشه. چون این بازی های آخر نسلی همشون گرافیکشون روی نسل 7 نسبت به نسل 8 و PC های High-End پایین بوده.

آخرین ویرایش:
چرا دوتا دوتا بازی معرفی کردن !؟ ==== من که نفهمیدم دو تا بازی مختلف هست ؟! ==== یکی برای نسل قبل و یکی برای نسل فعلی !؟

یعنی 2 تا Assassin's Creed تو یه سال؟؟ رسما ر ی د ن اگه اینطوریه..!!!

چرا دوتا دوتا بازی معرفی کردن !؟ ==== من که نفهمیدم دو تا بازی مختلف هست ؟! ==== یکی برای نسل قبل و یکی برای نسل فعلی !؟
دلیل کاملا ساده ای داره,سود بیشتر!
نسخه ی قبلی که روی اکثر پلتفرم ها عرضه شد,هر نفر فقط یک نسخه رو می خرید و تموم
الان اون شخص اگر بخواد بازی بخره,مجبور هست که,دو نسخه رو تهیه کنه.
البته کار درستی هم کردن که یک نسخه برای نسل قبل و حاضر عرضه می کنن,کیفت و فریم ریت بهتر خواهد بود قطعا(با توجه به تمرکز بیشتر روی پلتفرم های کمتر)
ایدیت:
دو نسخه مختلف هست.

آخرین ویرایش:
۵ شنبه ها AC جدید میاد؟ :| فصل چندمشه دقیقا؟ فاصله ی بین ۲ تا اپیزود سریال Walking Dead بیشتر از ۲ تا قسمت AC شده :| تا دیدن از این شماره ی ۴ استقبال شد میخوان تو یه سال ۱۰-۱۲ دیگه هم درس کنن, بعد ملت میان به COD و BF گیر میدن :|

دلیل کاملا ساده ای داره,سود بیشتر! نسخه ی قبلی که روی اکثر پلتفرم ها عرضه شد,هر نفر فقط یک نسخه رو می خرید و تموم الان اون شخص اگر بخواد بازی بخره,مجبور هست که,دو نسخه رو تهیه کنه. البته کار درستی هم کردن که یک نسخه برای نسل قبل و حاضر عرضه می کنن,کیفت و فریم ریت بهتر خواهد بود قطعا(با توجه به تمرکز بیشتر روی پلتفرم های کمتر)
ممنون دکتر جون من که جواب دادی ! ======== ولی من منظورم این بود که دو بازی دو بازی جدا و مختلف و با داستان جدا هستن یا یکی با کیفیت کم و بیش تر هستنید ؟

از اونجایی که بشدت با Black Flag حال کردم (در حد AC II) فعلا تا وقتی یکی دوتا تریلر درست و حسابی از نسخه (های!) جدید منتشر نشده در مورد کیفیتش نظر نمیدم. فقط در مورد این عکسا، من اینطوری میبینم یا اینکه واقعا شخصیت اصلی زن به نظر میاد؟ :-/

dcbc08cqhxtspmtpiiag.png

به اسم بازی کاری ندارم ولی این عکسو دیدم اصلا افسردگی گرفتم :| قشنگ رنگ بندی و محیطش کپیه AC III!!! :((
یوبی سافت جون ما بیا و بگذر تازه حال ما با AC IV سر جاش اومده بود باز میخوای حال مارو با یک ACIII ـه دیگه بگیری؟ :((

استایل شخصیت بخاطر لباسش شبیه اتزیوئه ! بنظر من که زن نیستش !
ولی بدبختی گرافیک نسل بعدی نیست ! :|
ویرایش : درست میشه گرافیک قطعا درستش میکنن :| !

من اینطوری میبینم یا اینکه واقعا شخصیت اصلی زن به نظر میاد؟ :-/
بیشتر شبیه زن هاست.:(

طبق اطلاعات اسم ـه شخصیت اصلی Arno ـه. پس شخصیت اصلی مرد ـه.

پاریس :دی اتفاقا من خیلی دوست داشتم پاریس یا لندن هم بازی باشه :دی مخصوصا تو این زمان فضاش دوست دارم :دی
زن هم باشه خوبه به نظرم یکم میتونه تنوع ایجاد کنه :دی البته میدونم رو کنسول دستیا شخصیت زن داشتیم ولی رو شماره های اصلی منظورمه :دی
فعلا باید نمایش رسمی از بازی بیاد تا بشه درست قضاوت کرد ولی در AC IV باشه من راضیم

به نظرم سری AC رو دیگه باید بیارن زمان حال و توی نیویورک مثلا. فاز میده بین شلوغی و توی یه دنیای مدرن و بالای ساختمونای بلند قدم بزنی:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or