Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
حقیقتا وقتی گفتیم این بهترین ac بعد از یونیتی هست، شاید یه عده تعجب کردن‌.
نه ببین بازی بتل پس رایگان داره، یدونه شخصیت سیاه پوست داره، یوبیسافت اصلا ساختتش! اینا ینی فاجعه ینی شکست ینی توهین به تاریخ بشریت. :D

فوق العاده بود برام این نسخه و از ثانیه اولش لذت بردم تا آخرش و حدود 99 درصد بازی با نائوئه رفتم و چقدر حال کردم با لحظه لحظه اش مخصوصا این فصلاش وقتی زمستون میشد یهو طوفان تا 5 متری نمیتونستی ببینی و چه منظره هایی خلق میشد با این تغییر فصلاش!!!!هر سری فست تراول میکردم یجای نقشه بخاطر تغییر فصل احساس میکردم رفتم یه لوکیشن جدید :D و اول یه چرخی اطراف میزدم بعد میرفتم پی کارم جالبه که هر فصلشم بشدت زیبا بود تا آخر بازی نتونستم انتخاب کنم که من واقعا از کدوم فصلش بیشتر خوشم میاد!!!
بازی به هیچ وجه نیازی نداشت این مردک یاسکه یه کرکتر قابل بازی باشه و نهایتش باید جزو یکی از همون افراد لیگ میشد و سامنش میکردی تو فایت میومد 2 تا حرکت میزد میرفت.
گرافیک بازی یه جاهایش واقعا پشم ریزون میشد احساس میکردم دارم سی جی نگاه میکنم:D
تو این 4 نسخه برا من شده شادوز با اختلاف فوق العاده کم دوم اونم بخاطر علاقه ام به مصر و بایک فقط:D
اول اوریجینز 10
دوم شادوز 9.75
والهالا 8
اودیسه 7
ایشالا ابولا هم بیاد و مثل همین بترکونه و حال بده بهمون

فوق العاده بود برام این نسخه و از ثانیه اولش لذت بردم تا آخرش و حدود 99 درصد بازی با نائوئه رفتم و چقدر حال کردم با لحظه لحظه اش مخصوصا این فصلاش وقتی زمستون میشد یهو طوفان تا 5 متری نمیتونستی ببینی و چه منظره هایی خلق میشد با این تغییر فصلاش!!!!هر سری فست تراول میکردم یجای نقشه بخاطر تغییر فصل احساس میکردم رفتم یه لوکیشن جدید :D و اول یه چرخی اطراف میزدم بعد میرفتم پی کارم جالبه که هر فصلشم بشدت زیبا بود تا آخر بازی نتونستم انتخاب کنم که من واقعا از کدوم فصلش بیشتر خوشم میاد!!!
بازی به هیچ وجه نیازی نداشت این مردک یاسکه یه کرکتر قابل بازی باشه و نهایتش باید جزو یکی از همون افراد لیگ میشد و سامنش میکردی تو فایت میومد 2 تا حرکت میزد میرفت.
گرافیک بازی یه جاهایش واقعا پشم ریزون میشد احساس میکردم دارم سی جی نگاه میکنم:D
تو این 4 نسخه برا من شده شادوز با اختلاف فوق العاده کم دوم اونم بخاطر علاقه ام به مصر و بایک فقط:D
اول اوریجینز 10
دوم شادوز 9.75
والهالا 8
اودیسه 7
ایشالا ابولا هم بیاد و مثل همین بترکونه و حال بده بهمون
من فعلاً حدود ۳۰ ساعت رفتم و نمی‌تونم راجع به کل بازی نظر بدم، ولی تا اینجاش حس می‌کنم خود بازی هم یه جوری طراحی شده که بازیکن رو تشویق به استفاده بیشتر از نائوئه می‌کنه و یاسوکه بدبخت نقش مکمل رو داره. :دی
اکثر اوقات می‌شه یاسوکه رو ول کرد و با نائوئه جلو رفت، به جز اندک جاهایی که به خاطر داستان باید از یاسوکه استفاده کنیم. اون بخش‌ها رو هم می‌شه این‌طوری در نظر گرفت که توی بعضی از بازی‌ها در کنار ۲۰ ساعت هدایت کاراکتر اصلی، توی یکی دو مرحله هم هدایت یه کاراکتر دیگه رو برعهده می‌گیریم (مثل Spider-Manهای سونی)، ولی خیلی هم طولانی نیست و حالت زنگ تفریح داره.
انقدر کنترل نائوئه لذت‌بخشه که یاسوکه در برابرش مثل یه کرگدن کُند و سنگینه که حتی یه صعود ساده هم براش سخته، یا مثلاً موقع دویدن می‌خوره توی در و دیوار و دیگه بگذریم از اون انیمیشن خنده‌دارش موقع سقوط از بلندی‌ها! :دی درسته که زورش زیاده و پاره کردن ملت توسط ایشون لذت خاص خودش رو داره، ولی من نائوئه رو کاملاً بهش ترجیح می‌دم و حس و حال مخفی‌کاری و پارکور و حتی ریتم نرم مبارزاتش خیلی جذاب‌تره. به شدت هم دوست‌داشتنی و خاشوک هست این نائوئه (خاشوک = معادل شیرازی Cute! :دی).

بازی واقعن زیباست ٬ بالاترین گرافیک بین بازی های یوبی و یکی از بهترین های این نسل بوده به نظرم

خیلی مپ بزرگی داره و همین باعث شده بیشتر جاها کپی پیست به نظر بیاد ٬ بازی هم به شدت تکراری میشه ٬ یه شخصه انتظار زیادی از داستان ندارم ٬ ولی حداقلش این بود تنوع ماموریت ها بهتر و بیشتر میتونست باشه.

پ.ن: در کل من نه خوشحالی برای بسته شدن یوبی سافت و درک میکنم و نه دفاع بی مورد و کورکورانه ازش و.

نقشه راه استودیو برای آپدیتهای بازی در سال پیش رو:

اکسپنشن رایگان Claws of Awaji طی امسال منتشر میشه.
قبل اون تو همین May برای بازی محتوای داستانی (داستانک) منتشر میشه.
بخش پارکور بازی تو همین ماه آپدیتهای خیلی خوبی میگیره.
آپدیت بخش فوتو مود داریم.

تو June دوباره محتوای داستانی داریم.
درجه سختی جدید میاد و همینطور میتونیم این بخش رو شخصی سازی کنیم.
هدگیر/کلاهخود/کابوتو و... رو که شخصی سازی میکنین میتونن تو سینماتیک ها نشون داده بشن یا نه.

نیوگیم پلاس ، محتوای داستانی و DLCها هم برای بعد از اون تایید شدن که تو ماههای بعد اونها رو هم معرفی میکنن.

دوستان تا الان 3تا Ally به افراد لیگ اضافه کردم ولی بازی هنوز اجازه اینکه Dojo بتونم بخرم نمیده .
کارخاصی باید بکنم یا کوئست خاص رو باید برم یا باگ گرفته ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
🔴جزئیات نقشه راه فرنچایز اساسینز کرید فاش شد:

گفته شده شرکت یوبی‌سافت با استراتژی ۶ ساله برای این فرنچایز، حداقل ۹ بازی از این سری منتشر می‌کند:

🔥دو بازی نقش آفرینی (RPG)

🔥دو بازسازی (Remake)

🔥دو عنوان کوچک‌تر

🔥دو بازی چندنفره

🔥یک بازی موبایلی

🗣بر اساس برنامه فعلی، هر ۲ تا ۳ سال یک‌بار یک بازی نقش‌آفرینی اصلی عرضه خواهد شد و بین آن‌ها نسخه‌های بازسازی‌شده و عناوین کوچک‌تر منتشر می‌شوند.

بازی موبایلی که در چین جریان دارد، با اسم رمز Jade

بازی چندنفره الهام‌گرفته از Fall Guys با نام Invictus

ریمیک Black Flag با موتور جدید به اسم Obsidian

عنوانی پس از Shadows با نام Hexe

ریمیک دوم، پس از بلک فلگ با نام Stardust

پروژه Emerald که بازی چندنفره بعدی است

بازی نقش آفرینی بدون جزئیات مشخص با نام RPG3 بعد از Scarlet منتشر می‌شود

بازسازی سوم، بعد از RPG3 با اسم رمز Remake3

نقش آفرینی بزرگ با اسم رمز Scarlet که احتمالا در هند، مدیترانه و آزتک جریان دارد

IMG_5919.jpeg

گفته شده شرکت یوبی‌سافت با استراتژی ۶ ساله برای این فرنچایز، حداقل ۹ بازی از این سری منتشر می‌کند:

🔥دو بازسازی (Remake)

🔥دو عنوان کوچک‌تر

🔥دو بازی چندنفره

🔥یک بازی موبایلی

🗣بر اساس برنامه فعلی، هر ۲ تا ۳ سال یک‌بار یک بازی نقش‌آفرینی اصلی عرضه خواهد شد و بین آن‌ها نسخه‌های بازسازی‌شده و عناوین کوچک‌تر منتشر می‌شوند.

نقش آفرینی بزرگ با اسم رمز Scarlet که احتمالا در هند، مدیترانه و آزتک جریان دارد

View attachment 377673
به به تا چند سال آینده پس حسابی با اساسین سرمون گرمه! با توجه به کیفیت خوب شدوز هم میشه امیدوار بود که نسخه های جدید ادامه همین مسیر باشن و کیفیت خیلی خوبو حفظ کنن!
ریمیکم که بلک فلگ و نسخه اول و دومه احتمالا.
با توجه به بازخوردای شدوز آینده سری روشنه و چی از این قشنگتر! تا اون موقعم با ساپورت از همین نسخه سرمون گرمه که دم یوبیسافت گرم :D

🔥دو بازسازی (Remake)

🔥دو عنوان کوچک‌تر

🔥دو بازی چندنفره

🔥یک بازی موبایلی

View attachment 377673
اگه بعد بلک فلگ برن نسخه اول و دوم (سه گانه اتزیو) رو ریمیک کنن صنعت رو نوک کردن.
سه گانه اتزیو اگه مثل مکس پین 2&1 تو یک پکیج به عنوان یه بازی کامل ریمیک بشه رسما یکی از مورد انتظارترین و خواستنی ترین ریمیکهای تاریخه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or