Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
دیگه خدایی با این تیترش ، باید دونست که نباید ویدیو رو دید

ینی چی به هیچکس توصیه نمیکنم! من موندم تا اسم این اساسین میاد سریع همه مخالف ، بسه دیگه بابا

بازیو خریدم دارم عشق میکنم توش اینقد باحاله که برگام ریخته

بس کنید دیگه ، میخاین مخالفت کنین نه دیگه در این حد که به هیچکس توصیه نکنیم😅
البته اینطوری تیتر کلیک بیت طور میزنن که ویدئو رو ببینی.
بازی واقعا خوش ساخته ، باگ و... که همیشه داشته این سری.
اینکه خسته کننده میشه و... هم که خصلت بازیهای جهان باز غیر راکستاریه و چیز جدیدی نیست.
یکسری همینش رو اصلا دوست دارن که تا ساعتها کار برای انجام دادنش داشته باشن.

اما خب تاپیک بازیه دیگه.
همونقدر که یکی میتونه بگه از بازی به این دلیل خوشم اومده یکی هم میتونه بگه به فلان دلیل ازش خوشم نمیاد و ایراد بگیره.

بازی واقعا زیباست در یک کلام

توی چند ساله اخیر بعد از Unity بنظرم بهترین نسخه سری هستش واقعا.

فقط یه موردی که شاید یکم اذیت کننده باشه حجم زیاد فعالیت های داخل بازی و ماموریت ها هستش. بعضی وقت ها واقعا ادم گیج میشه کدوم ماموریت رو بره

عه این دلقک متوهم :))
این یه ویدیو از دستم در رفته بود خوب شد گذاشتی اینم دیس کردم :D

این بابا اطلاعات درست حسابی که نداره هیچ حتی گیمرم نیست! مثل پشکل فقط ویدیو میسازه دریغ از محتوا!

این کانال رو بخوام توصیف کنم میتونم از کلمات سخیف و متوهمانه استفاه کنم که چنان سعی کرده رو ترند این روزا موج سواری کنه که خیلی وقته از اون طرف بوم افتاده!

این بابا اطلاعات درست حسابی که نداره هیچ حتی گیمرم نیست! مثل پشکل فقط ویدیو میسازه دریغ از محتوا!

این کانال رو بخوام توصیف کنم میتونم از کلمات سخیف و متوهمانه استفاه کنم که چنان سعی کرده رو ترند این روزا موج سواری کنه که خیلی وقته از اون طرف بوم افتاده!
همه‌ی ویدیوهای این کانال کپی مستقیم از ویدیوهای خارجی هستن. یعنی حتی تامبنیل هم معمولا از خارجیا میدزده و هیچ چیزی از خودش نداره. این ویدیویی هم که دوستمون فرستاده کپی ویدیوی پایین هست و فقط کمی paraphrase درش به کار رفته :D حتی تایتل هم همونه.

امثال این اقا خودشون را ۲۸ اسفند حسابی اماده کرده بودند که بازی متای زرد و قرمز بگیره و هزارتا خبر و نقد ازش برن بگن دیدید ما گفتیم زباله جدید داره میاد اما روز موعود که رسید بدجوری پوزشون به خاک مالیده شد و چنان استقبالی از shadows صورت گرفته که رکوردها رو یکی پس از دیگری جا به جا میکنه.
حالا با ترفند جدید وارد شدن که چجور تیتر بزنیم بقیه بیان اراجیف ما را گوش کنن بازدید بگیریم حداقل بخشی از توجهاتی که قرار بود به شیوه دیگه جلب کنیم ، حالا جذب شه.ایشونم که از بس تقلید ویدیو خارجی میره گاو پیشونی سفیده و دستش خوندست.

وقتی یه عده آدم جوگیر میان برای رفع عقده خاورمیانه ای بودن خودشون فاز ذوب در فرهنگ غرب بودن رو میگیرن طبیعیه یه مشت دلقک هم پیدا میشن که چهار قرون پول تبلیغ یوتیوب به جیب بزنن از این جماعت
واقعا خنده داره قومی که از دیدگاه غربی فرقش با سیاهپوست ها ۴ حرفه واسه فن بوی بازی های خودش متوسل میشه به این خزعبلات غربی :)) تنها راهش اینه یه بازی AAA یه کاراکتر ایرانی‌ اضافه کنه که اون موقع دوزاری عزیزان بیفته :D

وقتی یه عده آدم جوگیر میان برای رفع عقده خاورمیانه ای بودن خودشون فاز ذوب در فرهنگ غرب بودن رو میگیرن طبیعیه یه مشت دلقک هم پیدا میشن که چهار قرون پول تبلیغ یوتیوب به جیب بزنن از این جماعت
واقعا خنده داره قومی که از دیدگاه غربی فرقش با سیاهپوست ها ۴ حرفه واسه فن بوی بازی های خودش متوسل میشه به این خزعبلات غربی :)) تنها راهش اینه یه بازی AAA یه کاراکتر ایرانی‌ اضافه کنه که اون موقع دوزاری عزیزان بیفته :D
یارو کارکتر ایرانی اضافه کنه توی ژاپن قدیم خودمون هم شاکی میشیم
ولی کدوم غربی با پرنس اف پرشیا مشکل داشت میشه بگی؟ قیافه شحصیتش هم وایت نبود
دلیل نژاد پرستیا حرکت های مسخرس وگرنه کی با شخصیت سیاه اوریجینز مشکل داشت

مشکلتون اینه که فکر میکنید فن یوبی سافت هستید و تو ذهن خودتون بقیه رو دشمن میدونید در صورتی که این بازی اصلا اون‌ یوبی سافتی نیست که میشناسیم. حاصل یه سری ذهن مریضه که هر چه قدر بهشون بها بدید بدتر میشن
اون موقعی که من از یوبی که به خاطر واچ داگز یک مسخرش میکزدن دفاع میکردم اکثر شماها فاز “یوبی باگ” گذفته بودید حالا شما شدید فن ماها دشمن:))

به نظرم این نسخه ، Open World ترین اثری ـه که تاحالا Ubisoft ساخته (خیلی با Watch Dogs Legion خواست این کار رو بکنه اما نشد ، به نظرم Watch Dogs فرانچایز Aiden Pearce بود و باید داستان اون رو ادامه میدادن) و طبعا در این سری ؛ آزادی عمل در ریشه گیم پلی واقعا وجود داره ، به نظر من بازی از اون خواسته ای که در سه گانه قبلی داشته و خواست RPG باشه دور شده و بیشتر Action Adventure شده و باید گفت که سیستم کاوش در بازی وقتی Guided Exploration Mode خاموشه (از اول من خاموش گذاشتم) واقعا دلچسبه ، هر گوشه از مپ هم میشه یه Quest پیدا کرد که متفاوت از بقیه Quest هاست و Fetch Quest نیست ، آزادی عمل در این حد برام جذاب بود که مثلا یه Quest بود طرف مقابل ازت میخواست یه Target رو Eliminate کنی و خوب من از قبل میون گشت و گذار این کار رو کرده بودم و بازی این رو پیش بینی کرده بود ، اینجوری که Target های بازی حتی قبل از اینکه Quest ـشون رو بگیری هم در محیط بازی در حال گشت و گذار هستند >:D<>:D<>:D<

چند والپیپر از بازی ، لذت ببرید :x:x:x :

assassins-creed-shadows-in-battle-mode-4k-tq-3840x2160.jpg assassins-creed-shadows-in-battle-mode-6g-3840x2160.jpg assassins-creed-shadows-rage-yl-3840x2160.jpg

assassins-creed-shadows-strikes-back-uf-3840x2160.jpg assassins-creed-shadows-strikes-mj-3840x2160.jpg

شاید باورش سخت باشه ولی مثلا ممکنه یه آدم چن هزار کیلومتر اونورتر باشه و تنها ارتباطمونم این باشه که فقط میشناسیم همو ولی حس کنیم اینقد جامونو تنگ کرده که شب خوابمون نمیبره

پدیده‌ها در وجودشون در دنیایی که ذهن ما مدام براش معنی میتراشه هر لحظه دارن معنی از خودشون ساطع میکنن و این معنیها به هم برخورد میکنه و جرقه میزنه و این اجتناب ناپذیره

بعد در این بین یه بازی ای ۲۸ تا شماره ازش اومده که حداقل به شخصه نصفیشو امتحان کردم و دقیقا از شماره اول برا من داره درجا میزنه

واقعا این حجم از mid بودن این حجم از محافظه کاری اینهمه تکرار رو مخه منه به دنیای ذهنی من به امیدهام برای نوع بشر به ایده آلهام داره تجاوز میکنه صرفا با وجود داشتنش

اصلا فک نکن اینجوریه که هرچی باحال باشه ملت میخرن و هرچی نباشه ملت نمیخرن چندتا کمپانی گنده میتونن سلیقه ایجاد کنن فرهنگ ایجاد کنن سطح انتظار ایجاد کنن و قطعا بیشتر از اینکه کمپانیا از سلیقه مردم تاثیر بگیرن(افسانه) یا به اون بها بدن(افسانه دیگه) کمپانیا به ذهن ما شکل میدن

پس اینکه تو نخر یا تو که نخریدی چیکار داری یا چرا هرچیو بهونه میکنی بازیو بیاری پایین و اینا نداره آره معلومه من میخوام بازیو بکشم پایین و حتی با نامردی و بی عدالتی شکل نظم و کاسبیشو که ازش خوشم نیمادو به هم بزنم چون بحث اینجا چیزای بزرگتریه تا نگاه عادلانه به یه بازی حالا بگذریم با عدالت مادر ترزا هم اسسین کردیتی نمیگیره

من میخوام بازیسازها خلاقانه تر و خوشالتر زندگی کنن میخوام دنیا همیشه تو چرخش و ریسک و چیزای جدید باشه و میخوام خودم و بقیه چیزای باحالتر بازی کنیم و در نتیجه از تو چه پنهون آره وجود پدیده‌ای مثل یوبی سافت بدجوری رو مخ منه و من هرکاری میکنم تا بساطشو به هم بزنم حالا بگو هیترم یا هرچی

از قضا با توام که با همچین چیزی حال میکنی خواه و ناخواه حال نمیکنم متاسفانه و این برا خودمم غم انگیزه چون دوس داشتم همه با هم بودیم ولی دنیا برعکس چیزی که اسسین با ساختارش سعی به تلقین کردنش داره که چقد همه چیز آشنا و فرندلی و ساده ست در و هم برهم و متناقض و بی هدف و پر از تعارضه

حقیقت دیدم تاپیک پست جدید داره باز کردم دیدم پست علی آقا هستش، گفتم این که جدید نیست از قبل دیده بودم، اون پایین دیدم زده show ignored content، گفتم بزار چک کنیم ببینیم داستان چیه.
سری بعدی سر کنجکاوی هم اینکارو نمیکنم. به نظرم بقیه هم اگر انتخاب کردن کسی رو به لیست سیاه اضافه کنند یک روزی، در تصمیمی که گرفتن متزلزل نشوند.
خدا رو شکر که زندگی بعضی ها انقدر بدون دغدغه هستن که سر اینکه یک دسته با یک بازی حال میکنند دنیا براشون تنگ شده و شب خوابشون نمی‌بره. خدا رحم کنه که اگر قرار باشه زندگی واقعی تجربه کنند چه مقدار قرار تحت فشار و اذیت قرار بگیرند. 😑

دقیقا داری حرف جلال ال احمد رو تکرار میکنی و جهان بینی غرب زدگی رو توضیح میدی :D انصافا اینکه یکی رسما بیاد حرف یک نادان مثل ال احمد رو امروز تکرار کنه یعنی یک لیگ جدید :D هرچقدر گاهی حرف های درست میزنی ولی گاهی یه چیز هایی میگی ادم میمونه واقعا :D مثلا خودت رسما داری پیش فرض خاورمیانه ای بودن رو حقیر در نظر میگیری که نتیجتا به این برایند ال احمدی برسی، دقیقا عین خود ال احمد و دید حقیرانه ای که به خودش داشت و به جامعه فرافکنی میکرد با خزعبلات غرب زدگی :D در واقع عقده ای اصلی خود ال احمد بود و پیروانش :D

اون غربی هایی که میگی هم بخش نادان و خودشیفته و ابله غرب هست که کسی اصن ادم حسابشون نمیکنه، همه جای دنیا همچین گروه های انسانی بی شعور و نادانی پیدا میشه، ولی جدا از این، اکثریتی که دانش کافی در مورد خاورمیانه دارند اتفاقا از ایرانی ها خیلی هم خوششون میاد، این دیگه گوزگپ نیست (:دی) و حاصل تجربه شخصی امثال خانواده درجه یک من هست که به امریکا یا کانادا رفت و امد روتین و همیشگی دارند و دهه هاست غرق در اون جامعه هستند، این که رنگ پوست رو چطور حساب میکنند هم برای یک ادم عاقل اصلا اهمیت نداره، عبارت هایی مثل کله سیاه خاورمیانه ای اتفاقا برمیگرده به دیدگاه حقارت بار یک سری خاورمیانه ای به خودش، یعنی این ادما از چیزی ایراد میگیرند که خودشون هم نمونه اش هستند :دی

وگرنه امریکایی اگر بیشعور و نادان باشه طبیعتا نظرشم برابر میشه با سیفون :D نه عاملی که بزنیش تو سر خاورمیانه ای ها،

هرچند با توجه به گندی که دولت های فعلی خاورمیانه میزنند منطقا نمیشه ایراد گرفت اگر کسی از یک خاورمیانه ای خوشش نیاد،

حقیر و عقده ای واقعی کسانی هستند که خاورمیانه ای رو پیش فرض عقب مونده در نظر میگیرند، تو مملکت خودمون هم کم نداریم، عقده حقارت و خود کم بینی...

بازی ظرفیت ۱ اصلا تروفی نمیده
اگه اینترنت رو وصل کنم در حد وصل شدن یوبیسافت تروفی ها میاد ؟
یا کلا دیگه نمیاد؟
ظرفیت یک باید بیخیال تروفی هاش بشه چون باید به یوپلی وصل باشید حتما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or