Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
🔳 آمار رسمی فروش بازی Assassin's Creed Shadows در ژاپن توسط Famitsu منتشر شد.

🔸فروش بازی در هفته اول 17,701 نسخه بوده که در مقایسه با بازی Ghosts of Tsushima که در هفته اول خود تونسته بود به فروش 221,915 نسخه دست پیدا کنه.

📌اضافه کنم که بازی Ghosts of Tsushima طبق آخرین اطلاعات 6 ماه پیش، به فروش 13 میلیون نسخه ای دست یافته بود.

GnD7OHfW0AAsu1Y.png
GnEAcbIXQAAWGwW.jpg

🔸فروش بازی در هفته اول 17,701 نسخه بوده که در مقایسه با بازی Ghosts of Tsushima که در هفته اول خود تونسته بود به فروش 221,915 نسخه دست پیدا کنه.

📌اضافه کنم که بازی Ghosts of Tsushima طبق آخرین اطلاعات 6 ماه پیش، به فروش 13 میلیون نسخه ای دست یافته بود.

View attachment 372775
View attachment 372776
باو این حرفا چیه ۳ میلیارد پلیر داره خود یوبی عشق امار داد

View attachment 372775
View attachment 372776
پرچم جین ساکای بالا هست

• Smile
Reactions: soltanmasoud
تو زمستون که لبه های سقف ها قندیل بسته اگه آویزون بشیم و حرکت کنیم و یا به قندیل ها کونای پرت کنیم ، قندیل ها میوفتن پایین و اگه خودمون یا دشمن زیرش باشه دمیج می ده

View attachment 1000000873.mp4
+اگه چند تا استودیوی خاص سازنده ی بازی بودن ، از این حجمِ توجه به جزئیات، گریبان ها که دریده نمی شد😀

تو زمستون که لبه های سقف ها قندیل بسته اگه آویزون بشیم و حرکت کنیم و یا به قندیل ها کونای پرت کنیم ، قندیل ها میوفتن پایین و اگه خودمون یا دشمن زیرش باشه دمیج می ده

View attachment 372799
+اگه چند تا استودیوی خاص سازنده ی بازی بودن ، از این حجمِ توجه به جزئیات، گریبان ها که دریده نمی شد😀
اگه احیانا کسی با این جزئیات برای استودیو های دیگه سینه چاک می ده، بخاطر اینه که بازی اون استودیو ها پکیج کاملیه و ضعف انچنانی نداره، در نتیجه این موارد هم به چشمشون میاد.

• Like
Reactions: Thundersky

View attachment 372799
دمشون گرم که به چنین جزئیاتی توجه کردند ولی آیا AC Shadows یه بازی AA و کم خرج بوده که خیلی تعجب داشته باشه چنین چیزی؟
در مورد شکستن قندیل های آویزون حتی چنین قابلیتی توی Tomb Raider2 1997 هم بوده
اگه احیانا کسی با این جزئیات برای استودیو های دیگه سینه چاک می ده، بخاطر اینه که بازی اون استودیو ها پکیج کاملیه و ضعف انچنانی نداره، در نتیجه این موارد هم به چشمشون میاد.
من شخصا خودم دارم بازی میکنم این AC رو دارم لذت میبرم ولی نمیفهمم دلیل این مقایسه ها چیه وقتی تهش اگر بخواد مقایسه ای صورت بگیره همه میدونن نتیجش چیه. :D
به اندازه کافی تو یوتیوب دارن دوتا بازی با اختلاف ۷ سال رو مقایسه می‌کنند که نتیجه اون پکیج ها واقعا دیدنیه :D
راستی اسب توی AC بیضه هاش با سرد و گرم شدن هوا سایزش تغییر میکنه؟ میشه تا صبح جزییات نوشت .. قبلا هم گفتم مقایسه کردن اینها یه چاه عمیق و بی ته هست که فقط خود AC و هر بازی اپن ورلد دیگه رو بیشتر میبره تو اون چاه ولی دوستان سعی دارن بازم مقایسه کنند. البته بعد از ماجرای بیضه الان میان میگن AC هدفش چیز دیگس :D

آخرین ویرایش:

View attachment 372799
شیوه تغییر فصل هم بشدت جذاب و پرجزئیاته. برف روی اسب، لباس و محیط با ظرافت اب میشه‌. یا سر خوردن شخصیتمون روی یخ.
ولی خب اینا مهم نیست.مهم اینه هیترا میان ویدیو چرت و پرت و اخبار دروغ میسازن. فقط همینا مهمه و براش یقه دریده میشه :-j

راستی اسب توی AC بیضه هاش با سرد و گرم شدن هوا سایزش تغییر میکنه؟
والا زیاد به اون قسمت ها و تغییر سایزشون تو بازی ها دقت نمی کنم معمولا. این قندیل ها هم حین بازی معمولی و آویزون شدن از لبه ی سقف ها بهش برخودم

من شخصا خودم دارم بازی میکنم این AC رو دارم لذت میبرم ولی نمیفهمم دلیل این مقایسه ها چیه وقتی تهش اگر بخواد مقایسه ای صورت بگیره همه میدونن نتیجش چیه. :D
به اندازه کافی تو یوتیوب دارن دوتا بازی با اختلاف ۷ سال رو مقایسه می‌کنند که نتیجه اون پکیج ها واقعا دیدنیه :D
راستی اسب توی AC بیضه هاش با سرد و گرم شدن هوا سایزش تغییر میکنه؟ میشه تا صبح جزییات نوشت .. قبلا هم گفتم مقایسه کردن اینها یه چاه عمیق و بی ته هست که فقط خود AC و هر بازی اپن ورلد دیگه رو بیشتر میبره تو اون چاه ولی دوستان سعی دارن بازم مقایسه کنند. البته بعد از ماجرای بیضه الان میان میگن AC هدفش چیز دیگس :D
دقیقا AC از یه جایی به بعد یه بازی فان و تا حدودی سرگرم کننده است و منم shadows رو بخاطر ژاپن بودنش بازی می کنم و قطعا لذت بخشی خودشو خواهد داشت. ولی دیگه این مقایسه ها و متلکها رو درک نمی کنم.
خودشون می ذارنش در باب مقایسه، وگرنه من فقط به تکراری شدنش نقد دارم.
نکنید اینکارو والا:D

اساسین ها این اواخر همه دنیای واقعا زیبایی دارند ولی بعد ۸ ، ۹ ساعت حالت ملال آور و تکراری می گیرند . ماموریت های کپی پیست شده و خواب آور .

من Origins رو تونستم تمام کنم چون فن مصر هستم شدید و Mirage تمام کردم چون واقعا کوتاه بود نسبت به برادران بزرگتر خودش .

در کل اگر سری اساسین همیشه زیر ۲۰ ساعت گیم پلی می داشتند با تنوع و هیجان بالا ، خفن ترین سری در بین تمام بازی ها می شدند چون محیط های خفن و اتمسفر گیرایی دارند و روی دستش نمی اومد .

اساسین ها این اواخر همه دنیای واقعا زیبایی دارند ولی بعد ۸ ، ۹ ساعت حالت ملال آور و تکراری می گیرند . ماموریت های کپی پیست شده و خواب آور .

من Origins رو تونستم تمام کنم چون فن مصر هستم شدید و Mirage تمام کردم چون واقعا کوتاه بود نسبت به برادران بزرگتر خودش .

در کل اگر سری اساسین همیشه زیر ۲۰ ساعت گیم پلی می داشتند با تنوع و هیجان بالا ، خفن ترین سری در بین تمام بازی ها می شدند چون محیط های خفن و اتمسفر گیرایی دارند و روی دستش نمی اومد .
این آب بستن و خسته کننده شدن از همون اوریجینز شروع شد.
حالا چون خودتم میگی که علاقه داشتی به چشمت نیومده وگرنه اون هم اینطور بود.

خیلی از بازیهای جهان باز بعد چندساعت اول باقیش فقط تکراره و اون جاذبه رو نداره ، فچ کوئست و یه مپ پر از آیکون و کلی فعالیت تکراری و پیش رفتن کند داستان و...
واژه جهان بازهای یوبیسافتی از برآیند همینها بوجود اومده.

تو چند سال اخیر برای من سوشیما همینطور خسته کننده بود.
از هورایزن پلی استیشن و همینطور فورتزا هورایزن بگیر برو تا آخر.
شاید تنها جهان باز غیر راکستاری که واقعا باهاش زندگی کردم الدن رینگ بوده.
تو الدن رینگ از خدامون بود چهارتا آیکون به جز محل grace ها توی نقشه باشه. همینجوری ولمون داد وسط جهان بازی. :D به طرز عجیبی حتی بعد ۱۰۰ ساعت خسته کننده نبود بازی. قبلش توی rdr2 و قبلترش توی tw3 و skyrim این حسو داشتم. تو الدن رینگ حد اعلاش بود.
دقیقا.
منظور منم تو چندسال اخیر بود وگرنه خیلی جهان بازهای خوبی داشتیم.

آخرین ویرایش:

خیلی از بازیهای جهان باز بعد چندساعت اول باقیش فقط تکراره و اون جاذبه رو نداره ، فچ کوئست و یه مپ پر از آیکون و کلی فعالیت تکراری و پیش رفتن کند داستان و...

تو الدن رینگ از خدامون بود چهارتا آیکون به جز محل grace ها توی نقشه باشه. همینجوری ولمون داد وسط جهان بازی. :D به طرز عجیبی حتی بعد ۱۰۰ ساعت خسته کننده نبود بازی. قبلش توی rdr2 و قبلترش توی tw3 و skyrim این حسو داشتم. تو الدن رینگ حد اعلاش بود.

دقیقا.
منظور منم تو چندسال اخیر بود وگرنه خیلی جهان بازهای خوبی داشتیم.
سوشیما و هواریزن ۲ سونی برای من داستان اصلیش واقعا عالی و پر کشش بود . در کنارشون ، ماموریت های جانبی خیلی متنوع و خفن با داستان های گیرا بودند . جز استثناها بودند که ماموریت های فرعی داستان دار همه کشش داشتند و گاهی خط اصلی بازی ول می کردی و به انجام فرعیات می پرداختی.

سوشیما کلی شخصیت با داستان های جالب بودند . هورایزن در شماره دوم در فرعیات پخته تر عمل کرده بود.

ولی کلا ذات جهان باز یک کسالتی در باطنش داره که در بازی های یوبی چه فارکرای چه اساسین خیلی شدید و افراطی می شود .

• Like
Reactions: m.d.makan and jdepp
دیگه خدایی با این تیترش ، باید دونست که نباید ویدیو رو دید

ینی چی به هیچکس توصیه نمیکنم! من موندم تا اسم این اساسین میاد سریع همه مخالف ، بسه دیگه بابا

بازیو خریدم دارم عشق میکنم توش اینقد باحاله که برگام ریخته

بس کنید دیگه ، میخاین مخالفت کنین نه دیگه در این حد که به هیچکس توصیه نکنیم😅

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or