Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
من نسخه Special edition رو امروز تهیه کردم دیسک رو گذاشتم تو دستگاه و در کمال ناباوری با 127 گیگ حجم دانلود روبرو شدم :D
حالا چیزی نیست کلا بازیو رو 52 دقیقه دانلود کردم ولی 560 هزار تومن ناقابل برای 220 گیگ دادم چون شبا نمیتونم بیدار بمونم ساعت 2 بزنم رو دانلود ، واقعا توقع 127 گیگ رو نداشتم عملا دیــسکش یه چیز الکــیه
اون کد DLC و لباسم که رو اکانت آمریکا نمیگرفت و یه اکانت ریجن 2 ساختم کداش رو زدم نمیتونم چرا موقع فروش بازی ریجنش رو نمیگن

من نسخه Special edition رو امروز تهیه کردم دیسک رو گذاشتم تو دستگاه و در کمال ناباوری با 127 گیگ حجم دانلود روبرو شدم :D
حالا چیزی نیست کلا بازیو رو 52 دقیقه دانلود کردم ولی 560 هزار تومن ناقابل برای 220 گیگ دادم چون شبا نمیتونم بیدار بمونم ساعت 2 بزنم رو دانلود ، واقعا توقع 127 گیگ رو نداشتم عملا دیــسکش یه چیز الکــیه
اون کد DLC و لباسم که رو اکانت آمریکا نمیگرفت و یه اکانت ریجن 2 ساختم کداش رو زدم نمیتونم چرا موقع فروش بازی ریجنش رو نمیگن
ریجنش مشخصه از روی درجه بندی سنی اگه دیدی درجه سنی عدده یعنی مال اروپاست جون تو ایران من ندیدم ژاپن یا استرالیا بفروشن اگه درجه سنی حرفه مثل M مال ریجن ۱ یا آمریکای شمالیه.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
چجوری لباسای Special edition استفاده کنم فقط اون اسب هستش
---------------------------------------------------
این بازی صبح تا شب دارن میکوبنش ! حتی یه پیج تو تویئتر هست فقط بد اینو میگه بازی واقعا بازی خوش ساختیه ، هم گرافیکش خوبه هم انیمیشن و فیزیک خیلی خوبی داره چیزی که سری های قبلی نداشتن شخصی سازیم که عالیــه ولی تبلیغاتش علیش زیاده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
این بازی صبح تا شب دارن میکوبنش ! حتی یه پیج تو تویئتر هست فقط بد اینو میگه بازی واقعا بازی خوش ساختیه ، هم گرافیکش خوبه هم انیمیشن و فیزیک خیلی خوبی داره چیزی که سری های قبلی نداشتن شخصی سازیم که عالیــه ولی تبلیغاتش علیش زیاده
منم شنیده بودم بازی اصلی خیلی خوبه برا همین تعجب کردم ازین صحنه dlc

خود بازی فوق العادس! یکی از بهترین و سرگرم کننده ترین نسخه هاس مخصوصا بازی با شخصیت نائویی. بشدت هم محتوای جذابی داره.
منتهی خب چون اسم یوبیسافت میاد یه عده وظیفه شرعی خودشون میدونن که هیت بدن و خزعبلات سر هم کنن.
البته این ایونت اتک آن تایتان واقعا ضعیف کار شده که خب یه بخش آپشنال و رایگانه و اجباری نداره. صرفا فقط آیتماش خوبه همین. این ایونتارو نسخه های قبلم داشتن نمونش Origins که یه رویداد کوتاه و مسخره با فاینال فانتزی داشت.

منم شنیده بودم بازی اصلی خیلی خوبه برا همین تعجب کردم ازین صحنه dlc

خود بازی فوق العادس! یکی از بهترین و سرگرم کننده ترین نسخه هاس مخصوصا بازی با شخصیت نائویی. بشدت هم محتوای جذابی داره.
منتهی خب چون اسم یوبیسافت میاد یه عده وظیفه شرعی خودشون میدونن که هیت بدن و خزعبلات سر هم کنن.
البته این ایونت اتک آن تایتان واقعا ضعیف کار شده که خب یه بخش آپشنال و رایگانه و اجباری نداره. صرفا فقط آیتماش خوبه همین. این ایونتارو نسخه های قبلم داشتن نمونش Origins که یه رویداد کوتاه و مسخره با فاینال فانتزی داشت.
من شخصا از یوبی سافت توقع نداشتم بازی به این خوبی بسازه واقعا عالیــه اینو بعد از تموم کردن Ghost Of Yotei دارم میگم هر دوشو بگیرید بازی کنید هم stealth و هم انیمیشن اصلا تو یه لول دیگه است !
بعضیا به کمبت بازی ایراد گرفتن دقیقا ایرادش چیه من نمیدونم خیلی تمیـز کار شده قشنگ معلوم نظرات منفی نه از روی تجربه فقط الکی هیت میدن
استور Helix شو دیدم چه کاستومایی داره یکیش کاستوم dead by daylight ، اون کاستوم Special هم گفته باید بازی رو بیشتر ادامه بدید که آنلاک بشه من هنوز 5 ساعت اولم ، رو مانیتور 120 هرتز یه گزینه balance اضافه میشه که 40 فریم میده و سعی میکنه کیفیت بازیم تو سطح خوب نگهداره
NPC ها بسته به نوع کاراکتر رفتار های متفاوتی دارن ، شخصی سازیش معرکه است

• Like
Reactions: MyJinx
نمیدونم ازمان گلد ر میشناسید یا نه استریمر معروفه
ینی دو ساله کلید کرده که این بازی woke هست و باعث سقوط یوبیسافت شده
چون قبل از ریلیز بازی شروع کرد به این حرفا وقتی ریلیز شد و خیلیا استقبال کردن زورش اومد و به هیت دادن ادامه داد

در حالی که دلیل اصلی سقوط یوبیسافت پروژه های لایو سرویس کنسل شده بود که هزینه های زیادی بهشون تحمیل کرد + استاروارز outlaws
این بازی اتفاقا موفق بود ولی موفقیتش کافی نبود برا اینکه یوبیسافت ر از سراشیبی در بیاره

همه چیز بازی خوبه اما اصلا حال و هوای اسایسن رو نداره من ۳۸ساعته دارم بازی میکنم اما اصلا فک نمیکنم دارم اسایسن بازی میکنم 😐

همه چیز بازی خوبه اما اصلا حال و هوای اسایسن رو نداره من ۳۸ساعته دارم بازی میکنم اما اصلا فک نمیکنم دارم اسایسن بازی میکنم 😐
نکته ی مثبتش همینجاس🤣 یه سری چیزاشم شبیه به oddysey هست ، اسب سواریم میتونست بهتر باشه ولی انگار این موردُ اصلا دست نزدن ، در بقیه موارد تو سطح بالایی قرار داره یوبی سافت با بودجه بالاتر و زمان بیشتر میتونه از اینم بهتر در بیاره اما امان از پول پرستی بعضی شرکت ها :D
هم ارزش خریــد داره ، هم بازیش طولانیه ، گرافیــک و فیزیک بازی نسبت به قبلیا چندبرابر شده NPC ها خیلی طبیعی میمیرن دیگه جنازشون شبیه یه جسم سبک نیست که راه بری روش به اینور و اونور حرکت کنن چیزی که تو oddyssey بود و تو ذوق آدم میخورد ، انگار طرفو میکشتی وزنشو از دست میداد ، این یکی واقعا یه نسخه ارتقاء یافته ی خیلی خوبه انیمیشن ها به درستی اجرا میشن

یه چیزیم بگم ربطی به بازی نداره من از وست گیم بازیو خریدم و ازم دو بار هزینه ارسال گرفت با اینکه بهش پیام دادم چرا پس کرایه فرستادی گفت پیگیری میکنم و الان 3 روزه رفته پیگیری کنه ، حالا واسه 150 تومن دیگه بهش پیام ندادم خودش شعورش باید میرسید که نرسیــد :D

• Like
Reactions: goldgame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or