Multi Platform Assassin's Creed Shadows

Screenshot 2025-03-15 233529.png
عنوان جدیدی از سری Assassin's Creed در شوکیس این عنوان معرفی شد. این بازی بخشی از پروژه Assassin's Creed Infinity است که در همین شوکیس معرفی شد.
تاپیک جامع اینفینتی: Assassin's Creed Infinity
--------------------------------------------
سازنده: Ubisoft Quebec
ناشر: Ubisoft
تاریخ عرضه: 18 مارس 2025 (30 اسفند 1403)
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • در این نسخه سری به ژاپن فئودال سفر خواهد کرد.
  • بازی 2 شخصیت اصلی به نامهای Yasuke و Naoe خواهد داشت که به دلخواه خود میتوانید بین آنها سوئیچ کنید.
  • با پیشرفت در داستان بازی شاهد تغییر فصل خواهیم بود و بازی هر چهار فصل وجود دارد.
  • نائویی دارای یک قلاب است که می‌تواند آن را به لبه سقف‌های خانه‌های بازی و همچنین نقاط مختلف دیگر پرتاب کند و از آن برای بالا رفتن از اجسام استفاده کند.
  • تقریبا تمام آیتم های درون بازی می‌توانند به صورت پویا توسط سلاح های شما آسیب ببینند. به عنوان مثال کاتانا ها می‌توانند بوته ها و سبد ها را برش بزنند و علائم دقیق تیغه خود را بر جای بگذارند.
  • سیستم مبارزه سلاح های متنوعی از جمله کاتانا و Kanabo و نیزه Yari و Kunai و Kusarigama را در اختیار شما می‌گذارد.
  • دو شخصیت بازی دارای درخت های مهارت کاملا جدا از یک دیگر هستند ولی میتوانید از XP و منابع و سلاح های جمع آوری شده برای هر دو آنها استفاده کنید.
  • سیستم فصول همچنین بر روی رفتار NPCهای بازی تأثیر می‌گذارند. در تابستان سامورایی‌ها به جستجوی بازیکن بوته‌ها را از بین می‌برند، در زمستان آن‌ها به دور آتش و مکان‌های گرم تجمع می‌کنند و مسیر‌های جدید و سردتری رویت می‌شود.
  • اندازه نقشه بازی شبیه به نقشه‌ AC Origins خواهد بود و منطقه مرکزی ژاپن را به تصویر خواهد کشید.
  • بازی بخشی از پروژه اینفینیتی میباشد.
  • این نسخه توسط تیم و کارگردان پروژه‌های AC Odyssey و Immortals Fenix Rising ساخته میشود.
  • سبک بازی همچون نسخه‌های اریجینز، ادیسی و والهالا RPG خواهد بود.
تریلرها
-------------

تصاویر
-------------

آخرین ویرایش:
چقدر طول کشید برات؟ من الان نزدیک ۶۰ ساعت بازی کردم ولی تازه کار اون گروه رو تموم کردم و الان هم رفتم سراغ کشتن Nuno Caro و تموم کردن کوئست لاین یاسوکه. از اون ور هنوز کوئست لاین جونجیرو و نائوئه رو تموم نکردم و کلی از مأموریت فرعی ها و اهداف هم مونده.

فقط امیدوارم نیوگیم پلاس رو هر چه زودتر منتشر کنن، سر والهالا که بدجور ضدحال شد واسه من.

View attachment 385359
دقیق یادم نیست، ولی فکر کنم حدود ۸۰ ساعت طول کشید که پلات بشه. :دی بعدش هم یه ۶،۷ ساعتی ادامه دادم برای یه سری از ماموریت‌های جانبی. البته ۱۰۰٪ نکردم و یه سری از این آیتم‌هایی که باید چمیدونم ۵۰ تا فلان چیز رو پیدا کنیم رو دیگه ول کردم.
فکر کنم زودتر از این هم می‌شه پلاتش کرد. نسخه‌های قبلی رو یادم نیست، ولی حس می‌کنم اینجا آسون‌تر گرفتن و مثلا می‌شه در حالی همه تروفی‌ها رو گرفت که ۱۰،۱۵ درصد از نقشه رو حتی یک بار هم ندیده باشی! :دی یا یه سری ماموریت‌ها هستن که به نظر مهم هستن، ولی تاثیری در روند تروفی ندارن و این به نظرم کار خوبی نبوده. چون بعضی از این بخش‌های داستانی واقعا حیفه که تجربه نشن، ولی کسی که با پلات کردن بازی رهاش می‌کنه، شاید هیچ‌وقت اون بخش‌ها رو نبینه.

نقشه راه بازی تا زمان عرضه DLC منتشر شد. تاریخ عرضه رسمی DLC هم برای 25 شهریور اعلام شد.

1001523482.jpg

با توجه به حمایتی که از بازی شده ای کاش به یدونه DLC اکتقا نکنن. ساپورت رایگان که طبق نسخه های قبلی میدونیم حالاحالاها ادامه داره.

نقشه راه بازی تا زمان عرضه DLC منتشر شد. تاریخ عرضه رسمی DLC هم برای 25 شهریور اعلام شد.

View attachment 387043

با توجه به حمایتی که از بازی شده ای کاش به یدونه DLC اکتقا نکنن. ساپورت رایگان که طبق نسخه های قبلی میدونیم حالاحالاها ادامه داره.
طبق تجارب سابق 😁 از يوبيسافت من بهش توى دى ال سيها اعتماد ندارم و ميدونم يه چيز معمولى ميده ميخام بگيرم بازيو ولى دفعات قبلى كه خريدم يمدت بعد ديدم تخفيف تپل خورده روش

• Like
Reactions: Thundersky
من حدود ۲۵ ساعت از بازی رو بازی کردم
گفتم تجربه ام رو شیر کنم از بازی
بنظرم یوبی سافت تمام تلاشش رو کرده که یه اسسین کاملا متفاوت بسازه ولی از طرفی هم به شیوه خودش بازی رو بسازه که مهر کارش پای بازی باشه که واقعا هم هست
یادمه یه زمانی بعد از اسسین سه چقدر مردم میگفتن برید تو ژاپن و سامورایی بازی رو هم انجام بدین خوراک این کاره ولی یوبی نمیرفت
حالا امروز بعد از این همه سال بالاخره کوتاه اومد
من بازی و تخفیف خریدم بنظرم ۷۰ دلار ارزش خرید این بازی نیست حتی خارجی هم میگن که زیاده البته که محتوای بازی واقعا زیاده مثل همه اسسین ها
چند تا نکته رو بگم قبل از این راجع به خود بازی صحبت کنم
این تصمیم در روایت داستانی که مجبوری خودت دنبال سرنخ ها بگردی تو محیط خیلی خوبه ولی شخصا از حوصله من خارجه و ترجیح میدم برم سر اصل مطلب
یه موضوعی که از اوریجین به بعد اتفاق افتاده اینه که بنظرم اسسین یه مقدار از‌ ریشه اسسینی خودش فاصله گرفته و تبدیل شده به تجربه اون دوره تاریخی که انصافا زحمت زیادی براش کشیده میشه ولی من تا امروز خیلی دلتنگ اسسین بودم که بنظرم شدو تونست بالانس و برگردونه البته که خالی از ایراد نیست
با داستان شروع کنیم
بنظرم داستان کشش بالایی نداره ولی بد هم نیست و تجربه های جالبی ایجاد میکنه برای مخاطب البته که هیچ اسسینی دیگه تجربه اتزیو رو تکرار نمیکنه برامون
دو شخصیت اصلی کاملا نقطه مقابل همن و این باعث میشه پلیر بتونه هر جا از یکی‌خسته میشه با اون یکی بره جلو که شخصا اینو خیلی میپسندم کاراکترا عمق ندارن ولی در کل تجربه راضی کننده بوده تا اینجا تا بریم جلوتر ببینیم چی میشه
گرافیک بازی بنظرم روی‌ تجربه quality واقعا چشم نواز و خوبه و یوبی واقعا تلاش کرده که گرافیک خوبی داشته باشه که انصافا بعضی جاها زیباست
اما نمیتونم از کنار تجربه ۶۰ فریم بگذرم تقریبا ۲۰ ساعت بازی رو با کیفیت بالا تحربه کردم ولی نرخ فریم تو مخم بود با این که گرافیک خوب بود اما از تجربه گیم پلی میزد
تو گیم پلی واقعا ترکیب تو شخصیت جدا تو به بازی بنظرم کار خوبی بوده با این که نایوه خیلی المان های مخفی کاری و اسسینی رو به خوبی داره و اگه وقت بزاری واقعا باهاش بهت خوش‌میگذره اما راستیتش یه جاهایی فقط دلت میخواد صاف بری تو شیکم دشمن و همه رو لت و پار کنی که یاسکه واقعا لذت بخش میشه برات و تنوع خوبیه من واقعا از یاسکه خوشم اومده چون به جاهایی مثل اتوبوس میره جلو و دیگه کسی جلوشو نمیتونه بگیره
تنوع مکان ها و چهار فصل و گردش شبانه روز بازی هم المان های جالبی ایجاد میکنه که البته روی مود کیفیت گرافیکی خیلی خودشو نشون میده
در کل بنظرم این بازی یه تجربه شیرین و لذت بخشه که میدونم راحت بالای ۱۰۰ ساعت وقت منو میگیره و دارم کیف میکنم بالانس خوبی تو گیم پلی هست و واقعا همه اپشنی حتی توی تنظیمات ستینگ بازی گذاشته شده که نشون میده یوبی واقعا تلاش کرده از همیشه متفاوت باشه که بنظرم کار خوبیه
تجربه اش رو پیش نهاد میکنم حتی اگه از اسسین خسته شدید این نسخه واقعا متفاوته

دوستانی که بازی رو پلات کردن
آیا برای گرفتن تروفی حتما باید مثل مورتال کمبات به سرور وصل باشی!؟
یا نه میشه آفلاین بازی کرد و تروفی های بخش آفلاین گرفت؟!

• Like
Reactions: Thundersky
دوستانی که بازی رو پلات کردن
آیا برای گرفتن تروفی حتما باید مثل مورتال کمبات به سرور وصل باشی!؟
یا نه میشه آفلاین بازی کرد و تروفی های بخش آفلاین گرفت؟!
اون اوایل تروفی‌ها رو فقط در حالت آنلاین باز می‌کرد، ولی بعدش درست شد و من کلی تروفی توی حالت آفلاین گرفتم و پلاتش کردم. :دی
اگه توی این یکی دو ماه اخیر اتفاق خاصی نیفتاده باشه و یوبیسافت جنگولک‌بازی درنیاورده باشه، باید همچنان بشه در حالت آفلاین تروفی گرفت. :دی

دوستان راستش انقدر این سال ها از اساسینز بد شنیده بودم که کلا دلمو زده بود.یهو یه شرایطی شد میراژ نشستم پاش و واقعا لذت بردم.بازی ایرادات خودشو داره قطعا ولی نکات مثبتشم کم نیست در حدی که برای من خیلی خیلی از ایندیانا جونز داستان جذاب تر و گیم پلی بهتری داشت.حالا میخواستم بدونم اوضاع این ۴ تا اساسینی که اومده اوریجین (و اودیسی و والهالا و شدوز)چطوره؟ اللته یونیتی هم نصفه نیمه رفتم ولی چون ۳۰ فریم قفله منتظرم ریمسترش بیاد.خیلی گبم پلی متفاوت تری از میراژ دارن؟

دوستان راستش انقدر این سال ها از اساسینز بد شنیده بودم که کلا دلمو زده بود.یهو یه شرایطی شد میراژ نشستم پاش و واقعا لذت بردم.بازی ایرادات خودشو داره قطعا ولی نکات مثبتشم کم نیست در حدی که برای من خیلی خیلی از ایندیانا جونز داستان جذاب تر و گیم پلی بهتری داشت.حالا میخواستم بدونم اوضاع این ۴ تا اساسینی که اومده اوریجین (و اودیسی و والهالا و شدوز)چطوره؟ اللته یونیتی هم نصفه نیمه رفتم ولی چون ۳۰ فریم قفله منتظرم ریمسترش بیاد.خیلی گبم پلی متفاوت تری از میراژ دارن؟
اگه این آب بستن وسط گیم پلی رو نادیده بگیری همشون خوبن.
میراژ رو دی ال سی والهالا حساب کن.

اوریجینز و ادیسی هم به هم نزدیک هستن.
ولی تو نگاه کلی با هم فرق میکنن و اینطور نیست که بگی این رو بازی کنم یعنی اون نسخه رو هم بازی کردم.
من که میگم همشون رو به مروز بازی کن ، چون پشت هم که قطعا نمیشه و فرسایشیه.

آپدیت 1.1.1 بازی منتشر شد با حجم های زیر :

PS5®: 12.41 GB
Xbox Series X|S: 33 GB
MAC: 24 GB
PC: 42 GB
Steam: 17 GB

آپدیت کلی محتوای جدید به بازی اضافه میکنه که پیشنهاد می کنم خودتون یه نگاه بهش بکنید ، من فقط مهم ترین ها رو میگم ؛ اول از همه که DLC جدید Claws of Awaji عرضه شد
\m/
\m/
\m/
و می تونید بعد از اینکه بازی رو آپدیت کردید به تجربه ـش بپردازید ، در کنارش یه Story Quest هم به صورت رایگان عرضه شده که از 16 سپتامبر قابل تجربه و تکمیل هست و از طریق این Quest میتونید Bo Staff رو آنلاک کنید ، خیلی عالیه که یکی از بهترین Tools ها رو فقط مختص DLC نکردن و به گفته خودشون دیدن که چقدر جذاب بوده پلی دادن باهاش و اونو برای تمامی پلیرا عرضه کردن ، همچنین ماکسیمم Level به 100 افزایش پیدا کرده ، Hideout ـتون هم می تونید بیشتر از قبل Upgrade کنید ، یکی از مهم ترین قابلیت ها یعنی Advance Time of Day هم اضافه شده که برای یکسری از Quest ها واقعا Time Saving هست که با همون مکانیسم دوست داشتنی Meditation می تونید فعال ـش کنید ، Scouts هم آپگرید بیشتری دریافت کردن ، همچنین Gear Quality های قوی تری دریافت شده و میتونید Gear خودتون رو به Rarity های جدید Mythic و Artifact ارتقا بدید ، شاید بعد از DLC از همه مهم تر پروژه جدید یعنی Project: Sanctuary به بازی اضافه شده و با فعال کردنش و تکمیل ـش می تونید یکی از بهترین Outfit های دنیای گیم یعنی لباس Ezio Auditore da Firenze رو آنلاک کنید
:x
:

ac-shadows-proiject-sancuary-rewards.jpg

حالا که حرف از پروژه جدید شد خوب نیاز به تکمیل Anomaly ها دارید ، باید بگم که در منقطه DLC جدید یعنی Awaji یک Anomaly اضافه رو می تونید اگر DLC رو داشته باشید و نصب کنید ، تکمیل کنید که به پیشبرد و آنلاک کردن لباس Ezio کمک می کنه
یه تغییر خوب دیگه هم برای پلتفرم PC داریم و اون هم Uncapped شدن تمامی Cut Scene ها هست و دیگه روی 30 فریم قفل نیستن
بریم که انشاالله لذتشو ببریم
<:-P

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or