Multi Platform Assassin's Creed: Rogue

• Thread starter Thread starter M.V.S
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب نسخه rogue هم بالاخره از طریق Story Trailer بازی تایید شد.
66715103634869469598.jpg

Developer: Ubisoft Sofia
Publisher: Ubisoft
Platform: PS3, Xbox360, PC
Release Date: 2015

داستان بازی:
داستان بازی درباره یک Assassin به نام Shay Patrick Cormac هست که با گذشت زمان عقایدش تغییر میکنه و تبدیل به یک تمپلار میشه.
این امر تا جایی ادامه پیدا میکنه که Shay تمام Assassinهای آمریکای جنوبی رو از بین میبره.

Story Trailer
news_ac_rogue_story_trailer-15951.jpg

دانلود (1080p)

New 20 Minutes of Gameplay
img.aspx

دانلود
(720p)

تاپیک تصاویر بازی

توجه: مطالب زیر ممکنه شامل اسپویل از داستان و جهان بازی باشه.

*- shay از اولین تمپلارهایی هست که تکنولوژی های Assassin رو در اختیار تمپلارها گذاشته.
*- شما در این بازی قادر به کشتن مردم عادی هستید.
*- شی تعداد زیادی لباس (Outfit) برای پوشیدن دارد.
*- بازی دارای یک روند زمانی حال نیز هست اما اطلاعاتی از چگونگی آن در دست رس نیست.
*- shay و haythem kenway یک رابطه حرفه ای با یکدیگر دارند.
*- Shay برای کامل کردن مسیر تمپلار بودن Heythem را به عنوان الگوی خود قرار داده. زیرا او را نمونه کاملی از یک تمپلار میداند.
*- داستان Unity و Rogue با هم ارتباط دارد.
*- سلاح های جدید بسیاری درون بازی خواهد بود.
*- اکثریت ماموریت های جانبی بازی مربوط به "شکار Assassinها" میباشد.
*- زره Shay همان چیزی نیست که ادوارد در نسخه چهارم میتواند باز کند فقط شبیه به ان است (همونی که توی قفس بود و چهرتا قفل داشت)
*- Rogue داستان بین AC3 و AC4 و همچنین دلیل اینکه چرا Conner باید گروه Assassinها رو از نو بازسازی کنه رو بیان میکنه.
*- Shay یک Villain نیست. او یک ضدقهرمان تاریک و قدرتمند است و ساختن آن برای تیم سازنده لذت بخش بود.
*- بازی درون آمریکای شمالی، شمال آتلانتیک و نیویورک اتفاق میافتد.
*- Shay از خط خونی دزموند نیست.
*- مانند نسخه BF شنا در زیرآب وجود ندارد.
*- هر مکان بازی (از سه مکان ذکر شده) به اندازه کل نقشه BF است که بزرگی بازی را میرساند.
*- مانند نسخه Revolutions بازی دارای Zip-Line ها خواهد بود.
*- کشتی رانی دارای بهبودهایی بوده.
*- از کرکترهای آشنای دیگر میتوان به اکیلیس (معلم کانر در نسخه سوم) و ادوول (در نسخه چهارم) اشاره کرد.
*- سیستم شکار کردن و تهیه لباس از آنها همچنان پا برجاست.
*- در این نسخه خرس قطبی هم داریم :دی
*- بازی در سالهای 1752 تا 1761 اتفاق میوفتد.
*- کشتی شما Morrigan نام دارد و بخاطر مناطق یخبندان و راه های تنگ از jackdaw نیز کوچک تر است.
*- دشمن ها میتوانند وارد عرشه کشتی شما شوند پس باید مراقب خدمه خود باشید.
*- کشتی شما دارای نمونه های اولیه Machine Gun با نام Puckle است.
*- در صورتی که وارد آب های سرد قطبی شوید، اطراف صفحه یخ میزند و اگر مدت زیادی در این وضعیت بمانید میمیرید.
*- Eagle View ارتقا یافته و حالا اشیائی که برای شما تهدید امیز باشند بصورت قرمز میدرخشند.
*- علاوه بر استفاده از تجهیزات Assassinها، شما میتوانید از تجهیزات تمپلاری که بهتر و پیشرفته ترند هم استفاده کنید.
*- یکی از گونه های جدید مراحل، آنهایی هستند که تمپلارها از هدف بودن یک فرد مطلع هستند و باید مانع از کشته شدن او بشوند.
*- از سلاح های جدید پرتاب کننده نارنجک و نارنجک های جرقه زا را میتوان نام برد!

آخرین ویرایش:
من رو ps3 تا وسط هاش رفتم فعلا :دی امروز گفتم یکمی brotherhood بازی کنم متوجه چیز افتضاحی شدم :|:|:| اقا دیگه موسیقی متنش هم کپی شدس =))

:| اساسین brother hood همون اوایل که میخواد با عموش از بالای یه برجکی بپره پایین تو رودخونه و بازی شروع میشه یه موسیقی پخش میشه :| شما کافیه اون موسیقی رو با مال rogue مقایسه کنید بفهمین کپی یعنی چی :دی

10 مارچ تاریخ عرضه بازی اعلام شده.(19 اسفند)

Minimum PC configuration:

OPERATING SYSTEM: Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (64bit versions only
PROCESSOR: Intel Core2Quad Q6600 @ 2.4 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHzH
RAM: 2GB
VIDEO CARD: nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM) or Intel HD4600
DIRECT X®: DirectX June 2010 Redistributable
DVD-ROM DRIVE: Only required for the Disk installation ( 1 Dual Layer DVD
SOUND CARD: DirectX Compatible Sound Card with latest driver
HARD DISK: 11.4 GB
PERIPHERALS: Xbox 360 controller, Tobii EyeX Controller, SteelSeries Sentry

53834270285811144851.jpg

PC launch trailer
720p

آخرین ویرایش:
Launch Trailerـش دقیقا همون تریلر نسخه کنسولی هست. از نظر گرافیکی هم هیچ فرقی نکرده. با توجه به اینکه Rogue یه Copy & Paste از Black Flag (به استثنای محیط برفی) هست امیدوار بودم که با asset های نسل هشتم BF نسخه PC رو بازسازی و عرضه کنند که ظاهرا اینطور نیست. حتی اینکه حاضر نشدن یه تریلر جدید برای نسخه PC بدن (همونجور که مرسوم هست) نشون میده چقدر این بازی/نسخه برای Ubisoft بی‌اهمیته.

Launch Trailerـش دقیقا همون تریلر نسخه کنسولی هست. از نظر گرافیکی هم هیچ فرقی نکرده. با توجه به اینکه Rogue یه Copy & Paste از Black Flag (به استثنای محیط برفی) هست امیدوار بودم که با asset های نسل هشتم BF نسخه PC رو بازسازی و عرضه کنند که ظاهرا اینطور نیست. حتی اینکه حاضر نشدن یه تریلر جدید برای نسخه PC بدن (همونجور که مرسوم هست) نشون میده چقدر این بازی/نسخه برای Ubisoft بی‌اهمیته.

داداش هنوز لانچ نشده که هنوز کلی مونده . شاید لانچ تریلر PC رو همون موقع بدن

Assassins.Creed.Rogue-CODEX :thumbsup:

امشب میخواستم نسخه PS3 رو دانلود کنم ، خوب خداروشکر واسه PC رو دانلود میکنیم ، حجم ـشم فکر کنم 7.72 گیگ باشه ، خیلی خوبه ;)

- - -ویرایش - - -
یه مدت این بنده خدا رو هم "مهم" کنید :d

ممنون از اینکه مهم کردید ;)

آخرین ویرایش:
خوب گذاشتم برای دانلود ، فردا تست میکنم ببینم بازی در چه حدی هست ;) چند تا اسکرین شات هم قرار میدم :bighug:

آخرین ویرایش:
من هم گذاشتمش توی دانلود
عکس هاش که قشنگه روی PC خدا کنه مثل Unity نباشه و بتونیم حسابی ازش لذت ببریم
راستی یه سوال موتور این نسخه با یونیتی فرق داره ؟
چون سیستم مورد نیازش خیلی بالا نیست !!!!

من هم گذاشتمش توی دانلود
عکس هاش که قشنگه روی PC خدا کنه مثل Unity نباشه و بتونیم حسابی ازش لذت ببریم
راستی یه سوال موتور این نسخه با یونیتی فرق داره ؟
چون سیستم مورد نیازش خیلی بالا نیست !!!!
بله ، موتور ین بازی مثل سری های قبل از Unity هست و گرافیک ـش هم از Unity کمتره ، قطعا اون مشکلات رو هم نداره ، اما فکر نمیکنم زیاد زیبا باشه .
من فردا چند تا اسکرین شات بتونم ازش میذارم .

من بازی کردم این نسخه رو
دقیقا مثل Black Flag ـه که تو موارد جزئی نوآوری داشته... اوناییی که با Black Flag حال کردن (مثل من) قطعا تجربه این نسخه هم براشون لذت بخشه...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or