Emperor visari کاربر سایت Nov 26, 2011 #1 خب منتظر چی هستین؟! ID هاتونو بذارین تا آینده مونو تو Abstergo تضمین کنیم. homer_snake SlimShady2312 jomonj Kamyar_paydar آخرین ویرایش: Jun 15, 2012
خب منتظر چی هستین؟! ID هاتونو بذارین تا آینده مونو تو Abstergo تضمین کنیم. homer_snake SlimShady2312 jomonj Kamyar_paydar
Emperor visari کاربر سایت Jun 15, 2012 #2 از اون جایی که خیلی ها تاپیک رو ندیده بودند آپ! بعد امتحانا می ترکونیم
king of north کاربر سایت Jun 15, 2012 #4 یعنی چی داش ؟ منظورتو در پست اول نفهمیدم ! هدف از ایجاد این تاپیک چی میتونه باشه ؟:-b:-b:-b:-b:-b:-b:-b
یعنی چی داش ؟ منظورتو در پست اول نفهمیدم ! هدف از ایجاد این تاپیک چی میتونه باشه ؟:-b:-b:-b:-b:-b:-b:-b
Emperor visari کاربر سایت Jun 15, 2012 #5 نوشته شده توسط king of north: یعنی چی داش ؟ منظورتو در پست اول نفهمیدم ! هدف از ایجاد این تاپیک چی میتونه باشه ؟:-b:-b:-b:-b:-b:-b:-b بیشتر... هیچی یعنی هر کی پایه س آیدی psn شو بده بعد امتحانات اساسین مولتی بزنیم.
نوشته شده توسط king of north: یعنی چی داش ؟ منظورتو در پست اول نفهمیدم ! هدف از ایجاد این تاپیک چی میتونه باشه ؟:-b:-b:-b:-b:-b:-b:-b بیشتر... هیچی یعنی هر کی پایه س آیدی psn شو بده بعد امتحانات اساسین مولتی بزنیم.
DeanAmbrose کاربر سایت Jun 15, 2012 #6 هدف جمع کردن دوستان برای مولتی هست من همیشه هستم Kamyar_paydar ولی تاپیکش هستا
Emperor visari کاربر سایت Jun 29, 2012 #8 نوشته شده توسط EA Game: الان ما که میخوایم آنلاین بزنیم تکلیف چیست؟! :d کسی هست کلا؟ بیشتر... من مرتب هستم.این کامیارم که نام کاربریش Sheamus هر روز هست منتها فقط simple deathmatch بازی می کنه
نوشته شده توسط EA Game: الان ما که میخوایم آنلاین بزنیم تکلیف چیست؟! :d کسی هست کلا؟ بیشتر... من مرتب هستم.این کامیارم که نام کاربریش Sheamus هر روز هست منتها فقط simple deathmatch بازی می کنه