ASSASSIN'S CREED : REVELATION RPREVIEW

او را محکوم است؟ محکوم میکنند :دی
ضربات... :دی
/:)
این :دی
از کجا میدونی؟ :دی
متنوع
یکدیگر... :دی

معروف :دی
شهامتشو بدست میاره البته :دی

خب اینا که از مشکلات دستوری و املایی که من دیدم :دی

در کل خوب بود، اما بخش داستان مخصوصاً داستان Revelations خوب نبود راستش، یکجورایی مثل Live Blog کردن بود تا تعریف داستان!

یک مشکل که توی کل پیشنمایشت به چشم میخوره، استفاده از کلمات و عبارات عامیانه هستش که لطمه بزرگی به نقدت میزنه! با استفاده از کلمات و عبارات فارسی معیار، و در کنارش استفاده از تعابیر زیبا میتونی نوشته رو زیباتر بکنی.

در کل خوب بود، تنها چیزی که بهت پیشنهاد میکنم تمرین و مطالعه کتاب ـه! :دی
epic lol :دی
بابا رو پوستر بازی نوشته final chapter of ezio دیگه:|
بعدشم من چون تند نوشتم اونجوری شد:| مرسی که گفتی الان ویرایش میشه:دی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز خوب بود، ممنون ولی شما فقط به تشریح داستان بازی پرداختین که در این صورت حتی نمیشه بهش First Look گفت، چه برسه به Preview، توی یک پیشنمایش باید علاوه بر داستان، به شرح امکانات بازی (جدیداش ترجیحاً) گرافیک بازی، بخش آنلاین بازی و امثال اینها هم پرداخته بشه!

در کل ممنون، خسته نباشید. :x

ویرایش:

خب معلوم شد مشکل از کجا بود! منم گفتم چرا اسمشو گذاشتین پیشنمایش، داستانش هم ناقصه یهو یک % میاد آخرش!؟ نگو نصفه بوده!

حالا شد.

موفق باشید :دی

او را محکوم است؟ محکوم میکنند :دی
ضربات... :دی
/:)
این :دی
از کجا میدونی؟ :دی
متنوع
یکدیگر... :دی

معروف :دی
شهامتشو بدست میاره البته :دی

خب اینا که از مشکلات دستوری و املایی که من دیدم :دی

در کل خوب بود، اما بخش داستان مخصوصاً داستان Revelations خوب نبود راستش، یکجورایی مثل Live Blog کردن بود تا تعریف داستان!

یک مشکل که توی کل پیشنمایشت به چشم میخوره، استفاده از کلمات و عبارات عامیانه هستش که لطمه بزرگی به نقدت میزنه! با استفاده از کلمات و عبارات فارسی معیار، و در کنارش استفاده از تعابیر زیبا میتونی نوشته رو زیباتر بکنی.

در کل خوب بود، تنها چیزی که بهت پیشنهاد میکنم تمرین و مطالعه کتاب ـه! :دی
حاج امیر به نکات خوبی اشاره کرد که منم موافقم.
از همه مهم تر محاوره‌ای نوشتن که به مراتب از غلطای املایی و امثالهم بیشتر تو ذوق میزنه.
بعد یه سوال!
1. چرا هر خط یه ده تا کلمه رفته جلو بعد یه Enter زدی رفتی خطّ بعد؟!:d
به جای اینکار، قشنگ یه چنتا خط کامل بنویس، موضوع که تموم شد، پاراگراف بعد.
2. چیزی که هست اینه که، چرا پس گاهی کلمات انگلیسیو کاملاً با حروف بزرگ (Uppercase) و گاهی کاملاً Lowercase نوشتی؟
واسه زیباتر شدن، قشنگ حرف اوّل رو بزرگ (Capital) بنویس، بقیه‌ی حروف کلمه رو کوچیک.
3. بحمدالله، علائم و نشانه‌ها توی متن شما راهی نداره! :d یه ویرگولی چیزی. :d
ـــــ
در مورد اصل مطلب هم من هنوز مطالعه نکردم.
ولی موفق باشی. @};-

حاج امیر به نکات خوبی اشاره کرد که منم موافقم.
از همه مهم تر محاوره‌ای نوشتن که به مراتب از غلطای املایی و امثالهم بیشتر تو ذوق میزنه.
بعد یه سوال!
1. چرا هر خط یه ده تا کلمه رفته جلو بعد یه Enter زدی رفتی خطّ بعد؟!:d
به جای اینکار، قشنگ یه چنتا خط کامل بنویس، موضوع که تموم شد، پاراگراف بعد.
2. چیزی که هست اینه که، چرا پس گاهی کلمات انگلیسیو کاملاً با حروف بزرگ (Uppercase) و گاهی کاملاً Lowercase نوشتی؟
واسه زیباتر شدن، قشنگ حرف اوّل رو بزرگ (Capital) بنویس، بقیه‌ی حروف کلمه رو کوچیک.
3. بحمدالله، علائم و نشانه‌ها توی متن شما راهی نداره! :d یه ویرگولی چیزی. :d
ـــــ
در مورد اصل مطلب هم من هنوز مطالعه نکردم.
ولی موفق باشی. @};-
:(( بابا من اینو قبلا برای یه مجله ای نوشته بودم که کمال نبود و خود سردبیر گفت اوناشو من باید درست کنم!
بعد بهم خورد من دادم اینجا درضمن قبلش تو WORLD PAD نوشته بودم بخاطر همین باید enter میزدم!
شما ها از لُپ مطلب راضی بودین:دی؟ اگه آره برای نقدای بعدی ردیف میشه همه چی!
اینم یکی از سخت ترین پیشنمایشها بود برام!چون اطلاعات کافی داشتم نوشتم وگرنه(:(()

:(( بابا من اینو قبلا برای یه مجله ای نوشته بودم که کمال نبود و خود سردبیر گفت اوناشو من باید درست کنم!
بعد بهم خورد من دادم اینجا درضمن قبلش تو WORLD PAD نوشته بودم بخاطر همین باید enter میزدم!
شما ها از لُپ مطلب راضی بودین:دی؟ اگه آره برای نقدای بعدی ردیف میشه همه چی!
اینم یکی از سخت ترین پیشنمایشها بود برام!چون اطلاعات کافی داشتم نوشتم وگرنه(:(()
:d
World Pad ؟!؟ :d
ـــ
لپ مطلبو میخونم میگم بهت.

هر جفتش درسته تو شماره یکش تو نوشته هاش اینجوری بود میدونم خودم

قصد توهین نداشتم که اینجوری عصبانی میشی عزیز;)
ولی anonymous در لغت یعنی <ناشناس> و هیچ ربطی فکر نکنم به دستگاه مورد نظر ما داشته باشه. یقینا اگه تو بازی هم بوده اشتباهی چیزی شده!

قصد توهین نداشتم که اینجوری عصبانی میشی عزیز;)
ولی anonymous در لغت یعنی <ناشناس> و هیچ ربطی فکر نکنم به دستگاه مورد نظر ما داشته باشه. یقینا اگه تو بازی هم بوده اشتباهی چیزی شده!
کسی اینجا ناراحت و عصبانی نشده و من یه چیزی میدونستم که نوشتم و قصد ویرایششم ندارم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or