Assassin's Creed | PS3

فکر میکنم که اینجا هم بچه ها مشکل فریز شدن دارن میخواستم بگم که ایراد ازبازی هست چون تونسخه
360هم بعضی جاها (خصوصا اواخربازی)فیریزهای 2-3ثانیه ای وجود داره(در ضمن من تمومش کردم بازی رو اگه
جایی گیر کردید بگین تا کمک کنم):love:

مشکل فریز های دائم هست !!!

ammar iraqi gamer

سلام عزيزان ;) من بازي رو تموم كردم اما نزديك 15 بار فريز كرد :eek: ولي اخر بازي خيلي جالب بود :love: ((الطير)) الي القاء..................... اللبته من از همه بيشتر از زبان عربي مردم و سربازها هيجان زده شدم مخصوصا شهر دمشق واقعا حس راه رفتن در يك شهر عربي را القا ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!:);):p

1. در برخورد با هم دیگه مثل انسان باشید! یعنی به هم توهین نکنید.
2. اون بابا خودش عرب هست و همون طوری که ما به نژاد خودمون تعصب داریم اون هم داره، بازم به مرام اون که جواب شماها رو مثل خودتون نداد.
3. ایرانی، عرب، مسلمان، مسیحی، کافر بی دین مثل من همه هرچی هستیم برای خودمونیم و این نه دلیل برتریه کسی به کسیه نه ضعف.

ما حق نداریم از آدمی به صرف اینکه عرب هست یا مسلمان هست یا هرچیز دیگه بیخودی متنفر باشیم و الا آدم نیستیم ما حق نداریم کسی رو بخاطر اشتباهی که خودش مرتکب نشده دار بزنیم مثل این میمونه که پدر بزرگ پدر بزرگ من زده باشه پدر بزرگ ننه بزرگ یکیو کشته باشه 37 نسل بعد ما شاهد انتقام جویی ندیده های اون بابا باشیم. اگر میخواید متنفر باشید اول ببینید طرف چجور ادمیه. از مسلمانها بدتون میاد ببینید چطور مسلمانیه! اگر کسی مثل پدر و مادر خودتونه یعنی یک انسان نرمال که دینش فقط و فقط برای خودشه و بکار کسی کار نداره خوب شما چطوری میتونید از یک همچین آدمی متنفر باشید؟ ازونی متنفر باشید که حاضر بای رسیدن به هدفش خون هزار نفر سر راهش رو بریزه... ازونی متنفر باشید که بمب میبنده بخودش میپره وسط جمعیت از اونی متنفر باشید که با باتوم Dress code رو کله ملت میکشه.. ازونی متنفر باشید که آزادیتونو گرفته.. نه این بنده خدا که تمام حرفی که زد این بود که دمشق توی این بازی حال و هوای یک شهر عربی میده.. و بلعکس...

در صورت مشاهده موارد مشابه دسترسی تمام اشخاصی که در اینجور مباحث شرکت میکنند حد اقل یک ماه از سایت قطع میشه.
And I'm NOT kiddin'

اقا من یه جای بازی گیر کردم ماموریت هر 3 تا شهر تمام کردم الان عین سرگردونا تو شهرا دارم میگردم باید چیکار کنم:confused:

الان از هر شهر تیکه دومشم ازاد شده. برو به قسمت جدید شهر که ازاد شده اما تو مپ هیچی نیست ! یه view point جدید گیر بیار بعد حله:cheesygri

kbell_likeness_2.jpg

Kristen Bell confirmed in Assassin’s Creed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or