Assassin's Creed | PS3

اما میرسیم سر اصل مطلب
بازی بسیار جالب آغاز میشه با یه دموی حماسی خیلی قشنگ بعد از اینکه دمو تموم شد یه نویز تو تصویر ایجاد میشه و الطیر به زمان آینده منتقل میشه بله در اصل الطیر از آینده به گذشته سفر کرده بعد از این که به اینده Backward میخوره مراحل آموزشی بازی رو یاد میگیرید یه نکته ی خیلی جالب تو مرحله ی آموزشی به چشم میخوره اینه که دست و پا و حتی سر الطیر رو جدا میشه حرکت داد .گرافیک بازی هم انصافا هیچ مشکلی نداره همه چیز خیلی تر و تمیز وجالب طراحی شده مخصوصا در ابتدای بازی که الطیر با یکی از روسای خود درگیر میشه بازتاب نور روی زره شون فوق العاده س
این باز دیروز به دستم رسید و نتونستم زیاد بازیش کنم اما فکر کردم همینقدر شمارو از داستان بازی مطلع کنم کافی باشه نکته
من واقعا نسخه PS3 بازیرو دارم باور کنید
در ضمن یک عدد FIFA 08 تمیز و کار نکرده بفروش میرسه هرکی خواست پست بده تلفن رو بهش میدم

ammar iraqi gamer

سلام :mad: قيمت بازي در دانمارك (( 550 ))ميشه 98000 هزار تومان نسخه اديشن :( اللبته الان قيمت ارز دانمارك رفته بالا مقايسه بايك ماه بيش هر(( 1000)) دانماركي دوازده هزار تومان رفته بالا قيمت خودش كه 70$ در امريكا نميدونم جه كنم:(

د یه نکته ی خیلی جالب تو مرحله ی آموزشی به چشم میخوره اینه که دست و پا و حتی سر الطیر رو جدا میشه حرکت داد .
منم دیروز این بازی را از شادی 90 تومن خریدم فتحی هم گفت فردا میارم 85 تومن
میشه بگید اینی که گفتید یعنی چی:eek: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
ubi soft فوق العاده کار کرده بازی به نظر من هیچ مشکلی نداره فقط حیف 720P هستش که اونم عالیه ولی خدایی انیمیشن های الطیر یک استثنا هست توی تمام بازی های سبک خودش

اگه میخواید از تلویزیون SD حالتون به هم بخوره و اونو بکوبید وسط حیات Assassin's Creed رو با SD بازی کنید:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:

کسای که این بازی را دارن بگن مشکل فریز داشتن یا نه من چهار بار وقتی سوار اسب بودم فریز کامل شد :((
حالما گرفته خیلی این بازی را دوست داشتم :(

فریم وار دستگاه من 1.93 بود که با خود بازی به 1.94 اپدیت شد
بازیم کاملا سالمه
دستگاه من فقط با این بازی این مشکل را داره البته یکی دوباره دیگه رو بازی های دیگه فریز شد ولی این مربوط به خیلی وقت پیشه حدود چهار ماه پیش با فاصله های طولانی!!!!!!
رو این بازی هر چهار دفعه وقتی سواره اسب بودم فریز شد!!!!:eek:
ولی کلا بازی باحالیه اگه مشکل رفع شد حتما بخریدش

اگه فریم ور دستگاه رو به 2.01 ارتقا بدی احتمالش زیاده که فریز خیلی کم بشه و سعی کن اطراف کنسول باز نگه داری که از نظر بالا رفتن دما دستگاه ایمن باشه و بتونه خودشو خنک کنه و هرگز جای بسته قرار نده
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or