Assassin's Creed: Liberation HD و Assassin's Creed: Pirates معرفی شدند.

RealMadrid C.F.

Hala Madrid ...y nada más
کاربر فعال
Assassins-Creed-liberation-HD.jpg

Assassin's Creed: Liberation HD برای کنسول های Xbox 360 و PS3 به همراه PC عرضه خواهد شد. این بازی هفته ی گذشته شایعه شده بود اما حالا کاملا رسمی اعلام شده است.

توضیحاتی از این بازی در بلاگ رسمی PS در اروپا (PS Blog EU) مطرح شده بود، به طوری که انتظار می رفت، این بازی برای PS Vita، با تغییر وضوح به Full HD باشد. Sony تایید کرد که بازی شامل امتیاز مراحل، اضافه شدن مکانیک های گیم پلی، بهبود بصری، ساخت دوباره ی انیمیشن های صورت و موسیقی های متن خواهد بود.

تاریخ عرضه ی بازی مشخص نیست.

Update: طبق گزارش وبسایت Eurogamer، بازی دوباره توسط Ubisoft Sofia (سازنده ی نسخه ی Liberation مختص Vita) ساخته خواهد شد، اما تغییرات گرافیکی آن، بسیار نزدیک به AC III شده است.
همچنین اعلام شد، 15 مرحله ی جدید به بازی اضافه گردیده است.

تصویر منتشر شده از تغییر گرافیکی یکی از قسمت ها:

(باتشکر از DOCTOR.WHO)

منبع

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Assassins-Creed-pirates.jpg

Assassin’s Creed: Pirates یک بازی در سبکی کامل از نبرد های دریایی در این سری می باشد که با شخصیتی جدید همراه شده است. این بازی برای سیستم عامل های تلفن همراه Android و IOS در پاییز امسال عرضه می شود.

طبق گزارش سایت Polygon، داستان بازی دقیقا در مکانی که Black Flag در آن اتفاق می افتد، است اما به هیچ عنوان با آن شباهت و ارتباطی ندارد. بازی با شخصیت جوان Pirate Alonzo Batilla آغاز می شود که اون در جنگ با Templar هاست و می کشد تا به ادعای از دست رفته ی گنجینه ی La Buse برسد.

کل محیط باز بازی 20 کیلومتر و بازیکنان برای آپگرید کشتی هایشان و بدست آوردن موارد دیگر، به مبارزه و کاوش با کشتی های یکدیگر می پردازند.

منبع

آخرین ویرایش:
باور کن کسی که تو این نسل دنیاش با AC گره خورده 10 تا دیگه هم Ac بیاد بازی میکنه .
من فن سه آتیشه این بازی بودم ( دو آتیشه:دی ) تو تاپیک داستانشو ایناهم خیلی فعالیت داشتم ، ولی یکی از بدترین اسسین های موجوده!!! داستانشو برات تعریف کنم فکر مسکنی یه دختر 13 ساله نوشته :| ! هیچ پیچشو کششیم نداره! فقط محیطش متفاوته :| !

دادا خوشت نمیاد بازی نکن :| این برای همه ی کسانی هستش که میخوان بیان تاپیک رو با نظرات زیباشون گلبارون کنند :d
أاداش خوشگلم شما خودش رو ناراحت نکن!
اول از همه دارم نظرم رو میدم!
دوم: من دارم درمورد کیفیت حرف میزنم...کیفیت بعنی GTA خدا تمون خرج یه بازی کرده..این یعنی چی؟یعنی با تمام وجودش برای یه بازی گذاشته...و برای 60$ مردم میخوان بدن ارزش قائل هست..در صورتی که میتونست مثل یوبی پول پرست هر سال یه نسخه جدید بدیده واز اسم GTA , R* استفاده کنه و بدون خرج اون همه پول بازیش رو منتشر کنه..
برای نمونه حتی میتونی Watch Dog نسخه Current Gen _ش رو با GTA مقایسه کنی..اینا حتی روشون نشده یه تریلر درستو حسیبی از WD بدن..و با تریلر و گیمپلی های NExt Gen میخوان سر ملت رو شیره بزارن!!!!طرف تریلر هارو دیده 60$ میده به بازی میار روی PS3/X360 تازه میفهمه داستان چی بوده!

اس اس میلک که میگن همینه :))من خودم یوبی رو خیلی دوست دارم ولی بعضی وقتا میزنه جاده خالی...من نمیدونم چی فکر کرده بود نسخه ی 3 اساسینُ اونطوری منتشر کرد!
ولی خب ما که پایرت خورش رو میریم فرقی به حالمون نداره , بیاد ببینیم داستان اسپین آفش چیه!

أاداش خوشگلم شما خودش رو ناراحت نکن!
اول از همه دارم نظرم رو میدم!
دوم: من دارم درمورد کیفیت حرف میزنم...کیفیت بعنی GTA خدا تمون خرج یه بازی کرده..این یعنی چی؟یعنی با تمام وجودش برای یه بازی گذاشته...و برای 60$ مردم میخوان بدن ارزش قائل هست..در صورتی که میتونست مثل یوبی پول پرست هر سال یه نسخه جدید بدیده واز اسم GTA , R* استفاده کنه و بدون خرج اون همه پول بازیش رو منتشر کنه..
برای نمونه حتی میتونی Watch Dog نسخه Current Gen _ش رو با GTA مقایسه کنی..اینا حتی روشون نشده یه تریلر درستو حسیبی از WD بدن..و با تریلر و گیمپلی های NExt Gen میخوان سر ملت رو شیره بزارن!!!!طرف تریلر هارو دیده 60$ میده به بازی میار روی PS3/X360 تازه میفهمه داستان چی بوده!
من خودمم قبول دارم که ubi داره زیاده روی میکنه و باید روی بازیا بیشتر کار کنه (شایدم خیلی بیشتر) ولی صبر کردن برای اومدن یه AC دیگه حتی اگه یک ماه بینش فاصله باشه برام طاقت فرساست :d

معلوم بود. مثل انحصاری بودن Rayman: Legends برای Wii U!:|
کلا تو این دوره زمونه از 3rd Party توقع انحصاری دادن بی معنی هست. برای همین هم بود که نینتندو خودش انتشار Bayonetta 2 رو به دست گرفت:d نمیشه به کسی اعتماد کرد:d

این که بد نیست AC IV BF هم با این که از سالیانه شدن سری متنفرم ولی گیم پلیش بینظیره. من خیلی اعصابم خورد بود یوبی داشت گند میزد به این IP ولی تا الآن هرچی گیم پلی ازش دیدم بیشتر ازش خوشم اومده. دنیاش وحشتناک وسیع هست. گیم پلی روی دریاش هم جالبه. یوبی داره سرمایه گذاری عظیمی میکنه و مطمئن میشه که تمام IP هاش درجه 1 بمونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or