Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

مستر اسسین یا اون اساسینه اول بازی که خائن بود ؟ چون زیاد به اسما توجه نکردم ! زیادم جلو نرفتم تا جایی رفتم که اولین قلعه رو میگیریم :دی

همون دوست سیاهپوست ادوارد که دستیارشه تو کشتی و اول بازی نجاتش داد...اَدُوالِ اون هستش!
من دیگه صبرم واسه این DLC داره تموم میشه...

نه بدون دیسک نه .با دیسک اجرا بشه ولی بتونم فایله ایمیجشو رو فلش انتقال بدم که بتونم با دیسک اجراش کنم

نه نمیشه باید بازی نصب بشه حالا رو هارد خود کنسول یا رو فلش(ایمج رو بندازی تو فلش جواب نمیده و باید کنسولت جیتگ باشه)

بعد از افتضاح شماره سوم این خیلی عالیه ! اما مشکل من این ادوارده ! :(
در نوع خودش خیلی خوبه اما هیچیش به اساسین نمیخوره و بیشتر شبیه دزده ! :دی
به شدت دلم برای اتزیو تنگ شده ! :((

بازی رو تموم کردی؟؟؟:دی
منم‌اوایل همچین حسی داشتم ولی ب نظرم ادوارد بشدت مردونگی نشون میده!!!!

تنها ایرادی هم که میشه به داستان بازی گرفت البته اگه شکل تکراری داستان رو بزاریم کنار همینه
یه دزد دریایی که یهو با یه اساسین روبرو میشه و ناگهان به اساسین تبدیل میشه نه به نسخه قبل که باید اساسین رو از بچگی تربیت میکردی نه به اینکه یه شبه اساسین سازی میشه

By Tapatalk

تنها ایرادی هم که میشه به داستان بازی گرفت البته اگه شکل تکراری داستان رو بزاریم کنار همینه
یه دزد دریایی که یهو با یه اساسین روبرو میشه و ناگهان به اساسین تبدیل میشه نه به نسخه قبل که باید اساسین رو از بچگی تربیت میکردی نه به اینکه یه شبه اساسین سازی میشه

By Tapatalk
میذارم تو اسپولر ولی شما حتما بخون:d
ادوارد فقط لباسشو میپوشه. اسیسنز که نمیشه... حتی بعدا هم بهش پیشنهاد میدن میگه نه! تا اینجا که من رفتم هنوز اسیسنز نشده! لباس اون بنده خدا هم فقط خوشش اومد پوشید

- - -ویرایش - - -

آقا جان من هم بازیو تموم کردم عالی بود در حد المپیک
خیلی چسبید دمت گرم یوبی
چه حالی کردیم باهاش
من بهش9/10 میدم.
انقد کوسه شکار کردم منقرضشون کردم رفت
این لجندری شیپ ها هم که پدرمونو در آوردن

این 5 تا کلید تمپلار هانت رو چه طور باید به دست آورد. من الان خیلی از ماموریت های تمپلار هانت رو انجام دادم، ولی نمی دونم بعدش باید چه کار کنم؟

این 5 تا کلید تمپلار هانت رو چه طور باید به دست آورد. من الان خیلی از ماموریت های تمپلار هانت رو انجام دادم، ولی نمی دونم بعدش باید چه کار کنم؟

کلاً چهار تا ماموریت یا سکانس هست که بصورت side objective توی چهارتا جزیره هستن با اسم templar hunt.
در پایان هر کدوم از این سکانس‌ها که هر کدوم چهار تا مموری دارن و در هر کدومم یک مستراسسین رو کمک میکنید،یک Templar key بدست میاری که بعد از اون هم باید برگردی به همون جزیره‌ای که تمپلار اوتفیت توش هست و اون دره رو باز و لباس رو صاحب شی...
[پ.ن:اسم‌جزیره‌ای که لباسه توشه رو کامل یادم نیست ولی اول اسمش یه great داشت:دی!]

کلاً چهار تا ماموریت یا سکانس هست که بصورت side objective توی چهارتا جزیره هستن با اسم templar hunt.
در پایان هر کدوم از این سکانس‌ها که هر کدوم چهار تا مموری دارن و در هر کدومم یک مستراسسین رو کمک میکنید،یک Templar key بدست میاری که بعد از اون هم باید برگردی به همون جزیره‌ای که تمپلار اوتفیت توش هست و اون دره رو باز و لباس رو صاحب شی...
[پ.ن:اسم‌جزیره‌ای که لباسه توشه رو کامل یادم نیست ولی اول اسمش یه great داشت:دی!]

اسمش رو الان تو نت پیدا کردم: great iguana
ممنون از راهنمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or