Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

ببخشیدا ولی این بازی از شماره ی دوم محبوبیت خودشو از دست داد

این قطعا فقط نظر شما وعده ی کمی هست. برای خیلی ها هنوز زنده است و امید دارن بهتر بشه. البته خود من تا مکاشفات دوستش داشتم و نسخه 3 بخاطر خسته کنندگیش و کرکتر نچسبی مثل کانر باعث شد بازی رو تموم نکنم!

به عنوان یکی از فن‌های پر و پا قرص سری میگم که این بازی بدون شک بهتر از قسمت سوم هستش و حتی بعضی جاها باعث میشه فکرکنید از نسخه‌های اصیلشم بهتره.:دی
بهرحال این بازی هم تجربهء ناب دیگه ای از AC هستش.
........
من عاشق این لهجهء ادوارد و mate گفتناشم...:دی

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

بازی رو گرفتم و سه تا مرحله رفتم ، خیــلــی قشنگه ! خوشم اومد.:دی
گرافیک بازی در مقایسه با شماره های قبلی کمتره و مشکلاتی مثل بافت و تکسچر و ... داره اما جزییات واقعا فوق العاده هستن و شهر بسیار بزرگه ! انیمیشن ها هم مثل قبله و تغییری نکرده.ادوارد هم بهتره از کانره و شخصیت جالب تری داره.(حرکات خوبی هم انجام میده.:-") سیستم گیم پلی کلا عوض شده و مبارزات تغییراتی کردن.ماموریت ها هم تا به اینجا اکثرا تکراری بودن و شامل تعغیب و گریز و ... هستن ! شخصیت های فرعی مثل قبل بازم زیادن و طراحی بسیار خوبی دارن.در اخر بگم که ماموریت ها دیگه خیلی تکراری شدن و داستان روند تکراری به خودش گرفته و همه چیز قابل پیش بینی هست ! دوران اینده هم خوب و جالب درست شده و امکانات جالبی درش هست.
به امید متای 90 ! :دی
دوستانی که در رابطه با دزموند پرسیدن بگم که فعلا هیچ اثاری از شخصیت های قبلی نیست ! نه دزموند و نه هیچ کسه دیگه اونی که باهاش راه رفتم معلوم نبود کیه و به صورت اول شخص هست.
کلا خانواده کانر یک عده گدا و گشنه ـــنن که میخوان اساسین بشن ادوارد هم تقریبا همینطوره ! :-"

گرافیک بازی واقعا چشم نوازه و به نظر من نسبت به نسخه سوم (با اینکه من از نسخه سوم هم خوشم اومد) خیلی زیباتر و بهتر شده، الان فعلا اول بازی هستم و هاوانا خیلی خوب طراحی شده و حس خوبی به آدم منتقل می کنه، وقتی هم وارد دریا می شه طوفان های دریایی و موج های عظیم خیلی خوب ساخته شدند.

بازی رو گرفتم و سه تا مرحله رفتم ، خیــلــی قشنگه ! خوشم اومد.:دی
گرافیک بازی در مقایسه با شماره های قبلی کمتره و مشکلاتی مثل بافت و تکسچر و ... داره اما جزییات واقعا فوق العاده هستن و شهر بسیار بزرگه ! انیمیشن ها هم مثل قبله و تغییری نکرده.ادوارد هم بهتره از کانره و شخصیت جالب تری داره.(حرکات خوبی هم انجام میده.:-") سیستم گیم پلی کلا عوض شده و مبارزات تغییراتی کردن.ماموریت ها هم تا به اینجا اکثرا تکراری بودن و شامل تعغیب و گریز و ... هستن ! شخصیت های فرعی مثل قبل بازم زیادن و طراحی بسیار خوبی دارن.در اخر بگم که ماموریت ها دیگه خیلی تکراری شدن و داستان روند تکراری به خودش گرفته و همه چیز قابل پیش بینی هست ! دوران اینده هم خوب و جالب درست شده و امکانات جالبی درش هست.
به امید متای 90 ! :دی
دوستانی که در رابطه با دزموند پرسیدن بگم که فعلا هیچ اثاری از شخصیت های قبلی نیست ! نه دزموند و نه هیچ کسه دیگه اونی که باهاش راه رفتم معلوم نبود کیه و به صورت اول شخص هست.
کلا خانواده کانر یک عده گدا و گشنه ـــنن که میخوان اساسین بشن ادوارد هم تقریبا همینطوره ! :-"

در مورد داستان به نظر من کلا ماجرای اساسین یه طوریه که بیشتر از این دیگه نمی شه کاری کرد، ماموریتا در همین حده یعنی تعقیب و گریز، جاسوسی، استراق سمع، جیب بری و کارایی در این سطح. ولی خوب تو این نسخه قابلیتهایی اضافه شده که به نظر من هیجان بازی رو بیشتر کرده به خصوص قابلیتهای مخفی کاری بازی (مثلا تقویت eagle vision یا سوت زدن)، چیز خیلی مهمی که تو این نسخه اضافه شده نبردهای دریایی و ماموریتهای دریای هستش که خیلی خوب روشون کار شده.

Last edited by a moderator:
بازی یک سهل انگاری بیش نیست و یوبی سافت با کمی تغییر در گرافیک که اونم جای بحث داره من معتقدم 3 خیلی از نظر گرافیک برتر بود خواسته که یک نسخه از این بازی رو بیرون داده باشه تا بازیباز ها برای نسل بعد انتظار بیخود نکشن
اینجا همه چیز بیخود بزرگ شده و شما وقتی وارد آب میشی این رو واقعا احساس میکنی شنا کردن در استخر یا دریا فرقی نمیکنه مثل شلنگ تخته اندازی میمونه که هیچ هیجانی هم نداره و مناظر دریا و حتی گرافیک آب خیلی بد کار شده که واسه بازی که شعار نبرد های دریایی رو میده خیلی بده
ولی بازی در حدی هست که بازیباز رو پای خودش بنشونه و امیدوار کنه اگه باگ های وحشتناک رو در هنگام دویدن تحمل کنی داستانی خوب و قابل قبول به همراه نبرد های تن به تن زیبا به نمایش میزاره
امیدوارم این بازی در نسل بعد با نو آوری همراه باشه چرا که دیگه خیلی تکرار شده

بازی یک سهل انگاری بیش نیست و یوبی سافت با کمی تغییر در گرافیک که اونم جای بحث داره من معتقدم 3 خیلی از نظر گرافیک برتر بود خواسته که یک نسخه از این بازی رو بیرون داده باشه تا بازیباز ها برای نسل بعد انتظار بیخود نکشن
اینجا همه چیز بیخود بزرگ شده و شما وقتی وارد آب میشی این رو واقعا احساس میکنی شنا کردن در استخر یا دریا فرقی نمیکنه مثل شلنگ تخته اندازی میمونه که هیچ هیجانی هم نداره و مناظر دریا و حتی گرافیک آب خیلی بد کار شده که واسه بازی که شعار نبرد های دریایی رو میده خیلی بده
ولی بازی در حدی هست که بازیباز رو پای خودش بنشونه و امیدوار کنه اگه باگ های وحشتناک رو در هنگام دویدن تحمل کنی داستانی خوب و قابل قبول به همراه نبرد های تن به تن زیبا به نمایش میزاره

بعضی از مشکلات و ضعف گرافیکی میتونه به این دلیل باشه که یوبیسافت تمرکزش رو روی نسخه های نسل بعدی گذاشته

به نظر من قسمت دریایی رو خیلی خوب درآوردن، محیط ها خیلی بزرگ و طبیعی هست و گرافیک هم برای کنسولی که هشت سال از عمرش می گذره خوبه، وقتی کشتی روی موج حرکت می کنه به خصوص اونجایی که موج های خیلی بزرگ می یاد یا جایی که گردباد می یاد واقعا خوبه.....
والا نمی دونم من چون عاشق این بازی هستم به نظرم همه چیزش خوبه، من از نسخه اول همه نسخه های این بازی رو بازی کردم، الانم کار و زندگیم رو ول کردم چسبیدم به این بازی. اساسین برای من یک بازی معمولی نیست، من باهاش زندگی می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or