Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

Fan Art ـه جدید.

24908270622931710644.jpg

به یاده قدیما(:d) دارم دوباره III رو میرم فقط موندم چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره.تاپیکه قبلی تا اومدنه بازی 30 صفحه جلو رفته بود:|

به یاده قدیما(:d) دارم دوباره III رو میرم فقط موندم چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره.تاپیکه قبلی تا اومدنه بازی 30 صفحه جلو رفته بود:|
با اون افتضاحی که نسخه قبلی به بار آورد دیگه نمیشه خیلی از این نسخه انتظار داشت، شما هم کاش به جای نسخه 3 که هیچی نداشت یه بار دیگه نسخه هایی که اتزیوی بزرگ توش هست رو میرفتی، آدم تو اساسین با کانر حس بردگی بهش دست میده

با اون افتضاحی که نسخه قبلی به بار آورد دیگه نمیشه خیلی از این نسخه انتظار داشت، شما هم کاش به جای نسخه 3 که هیچی نداشت یه بار دیگه نسخه هایی که اتزیوی بزرگ توش هست رو میرفتی، آدم تو اساسین با کانر حس بردگی بهش دست میده

من با شما موافقم هر چند کشت و کشتار در AC3 خوب بود. و این که من فقط نسخه Brotherhood رو بازی نکردم و همه نسخه ها رو بازی کردم به نظر شما ارزش داره برم بخرمش ؟

مکان هایی که شما در black flag خواهید رفت

- میخانه ها :
این اولین باری نیست که ما به ستایش دعواهای کافه ای پرداختیم, اما این اولین باری است که شما می توانید آنرا در عمل ببینید. یک درگیری تن به تن ما را به این ایده می رساند که چقدر سبک جنگی ادوارد وحشیانه و مستقیم است. او به کشاله ران و سر لگد می زند و تقریبا هیچ مشتی نمی خورد! البته این تنها چیز جالب درباره میخانه ها نیست. همانطور که قبلا گفته شد, مرکز جمع آوری اطلاعات, خدمه و نوشیدن هستند. به یاد داشته باشید که : “نوشیدن زیاد باعث می شود سوپرایزهای جالبی برایتان رخ دهد!”
- کشتی های غرق شده زیر آب :
برای دستیابی به دنیای زیر آبی شگفت انگیز (و مرگ بار!), در ابتدا نیاز به یک Diving Bell (اتاقک زیر آبی) دارید. این ابزار ملوانان را قادر می ساخت که دراعماق اقیانوس را به مدت طولانی تری به اکتشاف بپردازند. اگر به طور اتفاقی خیلی از اتاقک زیر آبی خود دور شدید, به دنبال بشگه های چوبی بگردید. از این بشگه ها فقط یه بار می توانید استفاده کنید اما به طور کامل نفس شما را دوباره پر می کنند.
- غار قاچاقچی ها :
ادوارد نمی تواند زیر آب با خود سلاح هایش را حمل کند. پس اکتشاف غارهایی که فقط از طریق یک ورودی زیرآبی قابل دسترس هستند, یک عملیات مخفیانه می باشد. غارهای قاچاقچی ها دارای چندین نگهبان هستند که از هر جهتی از غنائم حراست می کنند. خوشبختانه وقتی شما یک دشمن را از پای در می آورید, قادر هستید که از سلاحش استفاده کنید.
- شکارچیان دزدان دریایی :
همانطور که شما بیشتر و بیشتر به ماجراجویی های خود ادامه می دهید, ممکن است متوجه ظاهر شدن آیکن هایی بالای خط سلامتی خود شوید که شبیه 2 شمشیر ضربدری هستند. این آیکن ها نقش سیستم تحت تعقیب بودن شما را دارند. هر چقدر آیکن های بیشتری را ببینید, شکارچیان دزد دریایی بیشتری به دنبال شما خواهند بود. اسماعیل در دمو توضیح داد که هر نوع کشتی سر و صدای مربوط به خودش را دارد. چارجر های کوبنده صدایی شبیه به بوق دارند و تبل های جنگی علامت کشتی های عظیم Man-of-War هستند.
- شکار کردن :
کوسه ها موجوداتی شگفت انگیز و با شکوه هستند اما آنها هنگامیکه نوبت به Crafting می شود, بسیار مهم هستند. شما می توانید یکی از این هیولاهای عظیم را برای خودتان بدست بیاورید! اسماعیل به “گاو کوسه” شکار شده در ویدئو به عنوان “کوچک” و با سایز متوسط بیشتر از 7 فیت اشاره می کند, اما ما هنوز نمی خواهیم که به یکی از آنها خیلی نزدیک شویم!

منبع: سایت اساسین کرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or