Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

آخرین Naval Contract با تمام کردن تمام ماموریت های قبلیش باز میشه و باگ نیست.
یعنی چی دقیقا؟ کدوم ماموریت ها؟
نوال ها رو همه رو رفتم! فقط یکیش مونده که میرم تو اون پایگاه اصلآ نیست!
اون آیتم تو Kingston چی؟ یه بار گفتم آیتمی هست که باید بری بار دعوا میشه بزنی همه رو!
ولی علامت بار رو نقشه نیست!!

یعنی چی دقیقا؟ کدوم ماموریت ها؟
نوال ها رو همه رو رفتم! فقط یکیش مونده که میرم تو اون پایگاه اصلآ نیست!
اون آیتم تو Kingston چی؟ یه بار گفتم آیتمی هست که باید بری بار دعوا میشه بزنی همه رو!
ولی علامت بار رو نقشه نیست!!
مطمئنی همه ماموریت های دریایی رو رفتی؟ میخوایی مطمئن شی برو تو منو، Progress Tracker اون آخراش زده Naval Contract، اونجا میتونی ببینی کدومارو رفتی.
درمورد بار Kingstone هم اگه تو عکس های گوگل یه سرچ کنی جاشو پیدا می کنی.

مطمئنی همه ماموریت های دریایی رو رفتی؟ میخوایی مطمئن شی برو تو منو، Progress Tracker اون آخراش زده Naval Contract، اونجا میتونی ببینی کدومارو رفتی.
درمورد بار Kingstone هم اگه تو عکس های گوگل یه سرچ کنی جاشو پیدا می کنی.
:bighug: برادر ممنون! آره یکیش مونده بود! اون Tavern هم پیدا شد!!

سلام، دوستان این بازی چرا انقدر Collection Item داره ما هرچی جمع می کنیم بازم هست :d من فکر می کردم این GTA است که خیلی Item داره اما این AC یک چیز دیگست

سلام، دوستان این بازی چرا انقدر Collection Item داره ما هرچی جمع می کنیم بازم هست :d من فکر می کردم این GTA است که خیلی Item داره اما این AC یک چیز دیگست

بابا این اسسین از شماره۲ به بعد همینجوریه دیگه:دی...هربارم collectible items بیشتری داشته:دی...ولی خداییش هر سری از ایتما ک تموم میشه ادم کلی کیف میکنه:دی

بابا این اسسین از شماره۲ به بعد همینجوریه دیگه:دی...هربارم collectible items بیشتری داشته:دی...ولی خداییش هر سری از ایتما ک تموم میشه ادم کلی کیف میکنه:دی

نه بابا توی 3 این شکلی نبود انقدر زیاد نبود این دیگه کلا شورش را در آورده.من بازی را تازه تمام کردم با 95% اما توی نقشه هنوز پره.

بچه ها من تازه شروع کردم...یه سوال از داستان داشتم فقط خواهشا از جلوتر اسپویل نکنید و اگر جلو تر از همین جا که سوال رو می پرسم می فهمم نگید
من اونجام که اولین بار شاون و ربکا رو می بینیم..این دو تا تو آبسترگو چه علطی می کنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or