Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

الآن میخوام بگم که عجب آهنگ سازی داره این بازی...اوووووففف....
این حرفم رو باور کن فقط اونایی که بازی رو بازی کردن میفهمن.(البته کارای جاسپر یه چیز دیگه‌اندا!)

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

عجب بازیییه فقط چون بابام خونس و من احساس میکنم ممکنه صحنه های خفن تو بازی ببینم! از صبح دارم کشتی های دیگرو غارت میکنم

عجب بازیییه فقط چون بابام خونس و من احساس میکنم ممکنه صحنه های خفن تو بازی ببینم! از صبح دارم کشتی های دیگرو غارت میکنم

من الان سکانس سه هستم و تا اینجا صحنه خاصی نبوده، حداکثر صحنه این بوده که ادوارد و دوست دخترش کنار هم دراز کشیدن و دارن با هم صحبت می کنن البته هر دو لباس تنشونه (اگر بشه این رو صحنه حساب کرد)
کلا اگر منظورتون از صحنه مثل GTA نشون دادن علنی و عریان س ک س هستش بعید می دونم چنین صحنه هایی داشته باشه......

سلام دوستان یک سوال اول بازی
که میگه یک راهی پیدا کن برای رفتن به هاوانا باید چیکار کنم تا راهش را پیدا کنم
ممنون میشم جواب بدید

بازیش و گیمپلیش و گرافیکش عالیه ولی وقتی که لباس اساسین میپوشه خوب طراحی نشده هیکلش تو پیرهن و اون جاش یکم بده ولی در کل عالیه
Menu ش و loadingش هم تفاوت هایی داشتن
دقت کردید menu ی اصلی بازی تقلید از منوی xbox360هست؟!

سلام دوستان یک سوال اول بازی
که میگه یک راهی پیدا کن برای رفتن به هاوانا باید چیکار کنم تا راهش را پیدا کنم
ممنون میشم جواب بدید

وقتی stede bonet رو از دست انگلیسی ها نجات می ده و سوار کشتیش میشه رو نقشه پیام می ده (sial out of the bay) یعنی از بندر خارج شو و خود بازی یک نقطه ای رو معلوم می کنه. کشتی رو به اون نقطه هدایت کن بعد بازی می ره رو saving و می یاد زمان حال بعدش که دوباره می ره به زمان گذشته کشتی به هاوانا رسیده و بازی در هاوانا ادامه پیدا میکنه

کلا باید قبول کرد که بازی برای اینکه از گستردگی دریا ها رنج نبره از گستردگی خشگی ها کم کرده این رو که دیگه قبول دارین؟
از طرفی دیگر گرافیک و افکت های مربوط به آب خیلی باید بهتر از این ها بود؟
ولی خدا وکیلیش میگم الان اونجا هستم که باید MAN o WAR رو تعقیب کنی یکی از بهترین عنوان ها در باره نبرد های دریایی بوده و حس یه دزد دریایی رو به شما منتقل میکنه فقط امیدوارم تکراری نشه

راستی شما میتونید به شکار کوسه و نهنگ و وال هم برید همین دیروز یه کوسه شکار کردم

کلا باید قبول کرد که بازی برای اینکه از گستردگی دریا ها رنج نبره از گستردگی خشگی ها کم کرده این رو که دیگه قبول دارین؟
از طرفی دیگر گرافیک و افکت های مربوط به آب خیلی باید بهتر از این ها بود؟
ولی خدا وکیلیش میگم الان اونجا هستم که باید MAN o WAR رو تعقیب کنی یکی از بهترین عنوان ها در باره نبرد های دریایی بوده و حس یه دزد دریایی رو به شما منتقل میکنه فقط امیدوارم تکراری نشه

راستی شما میتونید به شکار کوسه و نهنگ و وال هم برید همین دیروز یه کوسه شکار کردم
ي سوال،شكا فقط ترول ميكنى؟

یکی از دادا ها به من بگه که این اسلسین 2 دی ویدی اگه یه دی وی دی بخریم کافی یا بقیه بازی تو دی ودی دی 2 هست من مولتی بازی نمی کنم لطفا جواب بدید

من الان سکانس سه هستم و تا اینجا صحنه خاصی نبوده، حداکثر صحنه این بوده که ادوارد و دوست دخترش کنار هم دراز کشیدن و دارن با هم صحبت می کنن البته هر دو لباس تنشونه (اگر بشه این رو صحنه حساب کرد)
کلا اگر منظورتون از صحنه مثل GTA نشون دادن علنی و عریان س ک س هستش بعید می دونم چنین صحنه هایی داشته باشه......
اوه اوه اونجاشو نگو ....!!:d من بازی رو شروع کردم مامانم اومد پشتم نشست بازیمو ببینه! به اونجاش که رسیدم کلا ایست قلبی کردم.:))دوستان اگه صحنه خاصه دیگه ای هست از آگاه کردن دیگران دریغ نکنید.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or