Multi Platform Assassin's Creed III

nvuyjjrdi2gja0drqlc.jpg

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Producer: Francois Pelland
Genre: Action-Adventure
Engine: AnvilNext
Release: October 30, 2012

Website

بلاخره شرکت یوبی سافت مهر تایید و تاریخ عرضه بازی معروف خود را زد و تاریخ انتشار بازی Assassin's Creed III را مشخص نمود. طبق کنفرانسی که شرکت یوبی سافت با سرمایه گذاران خود داشت اعلام کرد این بازی در October 30 روانه بازار می‌گردد.

طبق اطلاعاتی که یوبی سافت از بازی Assassin's Creed III منتشر نمود، بازی دارای شخصیت اصلی جدیدی می‌باشد و گویا یوبی یک استراحت به شخصیت‌های اصلی خود یعنی Ezio de Auditore در سری جدید داده است. یوبی از دادن اطلاعات بیشتر تفره رفت و فقط اذعان کرد این بازی برای کنسول Wii U نیز منتشر ‌می‌شود.
طبق اطلاعاتی که رئیس یوبی سافت ارائه کرد این بازی یکی از بزرگترین و بهترین‌های این سری و همچنین شرکت یوبی سافت خواهد بود. وی در ادامه نیز خاطر نشان کرد: بازی Assassin's Creed III نزدیک به سه سال است که در حال ساخت می‌باشد.

اطلاعات جدید:

++++++++
1- Connor دارای حرکات جدید برای مبارزه میباشد و هیچ کدام از حرکتهای نسخه ی قبل در بازی وجود نخواهد داشت !
2-حالت target locking از بازی برداشته شده است و دشمنان به صورت خودکار شناسایی میشودند ! سیستم دفاع و حمله به prevent turtling ارتقا پیدا کرده است !
3-شما میتوانید همزمان با دواسلحه در میدان نبر حاظر شود !
4-در بازی کوهها ، جنگل ها و همچنین بیابانها وجود خواهد داشت (RDR
5-با استافاده از نسخه جدید Anvil engine( در بالا گفته شده ) + میتواند صورت افراد را با جزییات بیشتری نمایش داده شود به نوعی شاید در بازی چهره ی تکراری نبینید همانند نسخه ی 1 بازی !
6-هوش مصنوعی بازی با توجه به موتور گرافیکی ارتقا داده شده است مثلا در بازی درجه ی به نام grey morality وجود دارد که باعث میشود تمام افراد بومی خوب نباشند ( خیانت در قبیله ) یا انگلیسی ها تماما افراد بدی نباشند !
7- وسایل Connor همچنان قابل استفاده و اپگریت هستند ! اما اینبار به صورت پیشرفته تر
8- Connor همچنان هیدن بلید خواهد داشت !
9-آب و هوا تاثیر زیادی روی حرکات دشمن میگذارد مثلا شما در برف در حال مبارزه با دشمن هستید و این برف باعث میشود حرکات دشمن کند شود !
10- شما میتوانید حیوانات را شکار کنید که با شکار انها میتوانید Skill به دست بیاورید !
11- دیگر در بازی برجی وجود ندارد که بخواهید انها را تصاحب کنید ! این قابلیت در بازی از بین رفته است اما چیز جایگزینی خواهد داشت !
12 -پدر Connor یک فرد انگلیسی و مادرش یک فرد بومی امریکایی است ! به این خاطر دورگه حساب میشود !
13- بارش برف و باران در بازی وجود خواهد داشت !
14- Connor در مبارزات میتواند از اسلحه ی گرم استفاده کند !

Update 1

1. خوب Engine بازی هم معرفی شد AnvilNext خصوصیات جالبی داره مثل استفاده از 2000 کارکتر تو صفحه نمایش در هر زمان! این Engine قابلیت پیاده سازی یه سیستم آب و هوا به صورت دینامیک و انمیشن ها رو به صورت کامل داره.
  2. به گفته UBI بازی DX11 ساپورت میکنه.
  3. بازی داری Coop چهار نفره هست این Mode به اسم Wolf Pack هست که شامل 25 مرحله هست.
  4. Ubi اعلام کرده استارت کار از 4 سال پیش زده شده و 8 استدیو به صورت جداگانه از نقاط مختلف دنیا رو این بازی در حال کار هستن!
  5. The World Of Assassin’s Creed III

Update 2

1. یوبی می خواد یه DLC برای بازی منتشر کنه به اسم The Tyranny of King Washington که حاوی 5 قسمت هست مثل یک Campaign برای سینگل پلیر بازی که در سه بخش اپیزودیک حوادث پس از انقلاب آمریکا روایت میکنه و کارکتر ها و مپ های جدید برای قسمت مولتی بازی و ... در ضمن قیمت این بسته $29.99 اعلام شده.
King George Washington - DLC

2510x2391

System Requirements

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (
see supported list)1
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended

DVD-ROM: Dual-layer drive
Hard Drive Space: 17 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection

Supported Video Cards at Time of Release

AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
Laptop versions of these cards may work, but are not supported. These chipsets are the only ones that will run this game

Trailers

Gameplay Trailer

Gameplay Teaser

Connor Weaponry Teaser Trailer

Gameplay #1

m27889.jpg

Animus Trailer - 720p

Length: 3 Minutes 2 Seconds
FPS: 43.0664 fps
Size: 93.25 MB

m27957.jpg

Naval Warfare - 720p

Length: 1 Minute 59 Seconds
Size: 67.58 MB

m28102.jpg

Making of Rise - 1080p

m28170.jpg

Naval Warfare WalkThrough - 720p

Length: 3 Minute 23 Seconds
Size: 86.16 MB

m28593.jpg

Boston Tea Party Trailer - 1080p

Length: 1 Minute 48 Seconds
Size: 70.38 MB

Screenshots

Gameplay Teaser

Connor Weaponry

آخرین ویرایش:
آره عزیزم هست .x_x
خدا باعث بانیشو نابود کنه هرکی اساسین پرورش داد تربیت کرد 4 تا نسخه ازش داد بیرون یکی از یکی گندتر امیدوارم این آخریش باشه :-&:-&:-&
چیزی که پشتوانه تاریخی و منبعی نداره شده بازی
شما تا حدودی درست می گی. در بعضی سایت ها مطالبی بود درین زمینه که برخی واقعیات تاریخی رو تحریف شده نمایش می دن. منتهی من شخصا زیاد به این بازی از لحاظ سند تاریخی دل نبستم. بیشتر از لحاظ ایده - فعلا تخیلی - جالبی که ارائه کرد؛ یعنی همون سفر به گذشته اجداد یک شخصیت و قرار گرفتن در نقش، حال و هوا و روزگار اون ها ازش خوشم اومد. همچنین گیم پلی، گرافیک هنری، موسیقی بی نظیر این سری و این که دنیای Open World جالبی در اختیار قرار می ده.
...
به هر شکل، جدای از افت و خیز کیفیت در این سری، هنوز هم عنوان بسیار محبوبی از دید من هست و با سلیقه ام سازگاره :)@};-

آره عزیزم هست .x_x
خدا باعث بانیشو نابود کنه هرکی اساسین پرورش داد تربیت کرد 4 تا نسخه ازش داد بیرون یکی از یکی گندتر امیدوارم این آخریش باشه :-&:-&:-&
چیزی که پشتوانه تاریخی و منبعی نداره شده بازی از قرن n ام شروع شده رفته رفته رسیده به 1800 میلادی . ولشون کنی میسازن میسازن تا خود امروز طولش میدن شاید از زمان حال هم عبور کردن و نسخه های بعدیش رفت تو آینده و الطیر و فک و فامیل و جدوابادش رو وسط جنگ جهانی 4 ام و 5 ام شایدم تو سفینه فضایی دیدیم . اینم شده ی IP همیشگی مثل نیدفوراسپید تا دنیا پابرجاست هر سال باید یکیشو بدن به خورد ملت
ی روز پیر شده ی روز جوون شده ی روز جد اون یکیه ی روز میره تو جلدش ی روز میادش بیرون ی بار کلا می میره قسمت بعد و بعد و بعدی و همینطوری کِــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشش میدن
زبونتو گاز بگیر:دی
من با AC زندگی میکنم:دی

انشالله تا 30 تا نسخه دیگه ادامه پیدا کنه حتی اگه کلا تاریخو زیر سوال ببره:دی

خوب مثلا این آخرین نسخش باشه بعدش بجاش چی بسازن

Last edited by a moderator:
کسی اطلاع داره برای این بازی حدودا چند ساعت گیم پلی طراحی کردن؟ با ماموریت های جانبیش؟ :-/
خاطرم هست برای نسخه قبلی یعنی Revelations که روی 100 درصد تمومش کردم، یه چیزی بالای 40 ساعت وقت گذاشتم! :d

Last edited by a moderator:

کسی اطلاع داره برای این بازی حدودا چند ساعت گیم پلی طراحی کردن؟ با ماموریت های جانبیش؟ :-/
خاطرم هست برای نسخه قبلی یعنی Revelations که روی 100 درصد تمومش کردم، یه چیزی بالای 40 ساعت وقت گذاشتم! :d
اگر اشتباه نکنم، توی یه خبر دیدم که سازنده ها گفته چیزی بالغ بر 60 ساعت گیم پلی داره. شاید هم 50 ساعت. ولی کمتر از اینا نمیتونه باشه چون بازی خیلی متنوع هست

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

حتما این مصاحبه ای که دوستمون زحمت کشیده و ترجمه کرده رو هم بخونین چون به نکات جالبی اشاره کرده:

[h=1]مصاحبه با Hutchinson درباره‌ی دقت تاریخی Assassin's Creed 3[/h]

Assassin's Creed III will provide approximately 30 hours of gameplay and cutscenes 2 ½ hours
به نقل از: gamesforpublic
...
البته گمون کنم مقصودش از 30 ساعت همون خط اصلی داستان باشه وگرنه، خیلی بیشتر باید طول بکشه.
مثلا من خودم یه دلایل طول کشیدن بازی برام مخصوصا تو بازی هایی نظیر این که طراحی محیط بسیار زیبایی دارن، اینه که وارد هر بخشی از محیط می شم تا مدتی خوب نظاره اش می کنم. آخه حیف نیست تیم طراح کلی وقت بذارن و آدم سرسری از کنار مناظر بگذره؟ :d:x
...
یه پیشنهادی هم که دارم - البته احتمال زیاد همه خودشون به این واقفن - این هست که سعی کنین پا به پای آبجکت های اصلی، آبجکت های ثانویه رو به پیش ببرین. من خودم این طور یاد گرفتم. یعنی سر نسخه 2 یه اشتباهی کردم و به خاطر هیجان و آگاهی زودتر از مابقی داستان، تند تند آبجکت های اصلی رو رفتم و جانبی ها رو گذاشتم برای بعد. :-s وقتی بازی تموم شد، برگشتم سر اون ها، ولی دیدم انگار رغبتم مثل قبل نیست. :| البته شاید هم من این طور باشم فقط! :-??

Assassin's Creed III will provide approximately 30 hours of gameplay and cutscenes 2 ½ hours
به نقل از: gamesforpublic
...
البته گمون کنم مقصودش از 30 ساعت همون خط اصلی داستان باشه وگرنه، خیلی بیشتر باید طول بکشه.
مثلا من خودم یه دلایل طول کشیدن بازی برام مخصوصا تو بازی هایی نظیر این که طراحی محیط بسیار زیبایی دارن، اینه که وارد هر بخشی از محیط می شم تا مدتی خوب نظاره اش می کنم. آخه حیف نیست تیم طراح کلی وقت بذارن و آدم سرسری از کنار مناظر بگذره؟ :d:x
...
یه پیشنهادی هم که دارم - البته احتمال زیاد همه خودشون به این واقفن - این هست که سعی کنین پا به پای آبجکت های اصلی، آبجکت های ثانویه رو به پیش ببرین. من خودم این طور یاد گرفتم. یعنی سر نسخه 2 یه اشتباهی کردم و به خاطر هیجان و آگاهی زودتر از مابقی داستان، تند تند آبجکت های اصلی رو رفتم و جانبی ها رو گذاشتم برای بعد. :-s وقتی بازی تموم شد، برگشتم سر اون ها، ولی دیدم انگار رغبتم مثل قبل نیست. :| البته شاید هم من این طور باشم فقط! :-??
آره توی اون خبر هم تاکید داشت که این 30 ساعت فقط مال بخش داستانی هست و با بخش فرعی بازی 50-60 ساعت میشه. البته بازی Open-World هست. بنابراین هرکسی فرق میکنه که چند ساعت تمومش کنه.
دوستمون هم درست میگه. من خودم Skyrim رو کلا بخش فرعی رو تموم کردم و نهایتا رفتم سراغ فرعی. در مورد AC هم همین کارو میکنم. چون عقیده دارم بازی های OW رو باید 100% کامل کرد چون ارزششو دارن.

بچه ها درج سختی چه جوری شده؟هنوز اسونه؟تنها نکته منفی کل AC ها همین بوده بنظرم خداکنه این اینجوری نباشه
بدون شک. اگرچه کارگزدان بازی تاکید داره که بازیای امروزی بیش از حد آسونن ولی گویا بازی خودش رو نمیبینه. تا وقتی که سیستم دفاع/کشتن بازی وجود داشته باشه، تقریبا دیگه چالشی روبرو آدم نیست.
ولی خب AC به خاطر مبارزاتش مشهور نشده. عوامل مختلفی هستن که یکیشون همین سیستم مبارزاتش هست که هر دفعه روش های کشتن متفاوتی رو پیش پای بازیکن میذاره.

اینا نسخه‌ی کنسولی بازی رو با کلی باگ و Glitch وارد بازار کردن. خیلی نگران نسخه PC ام. احتمالش زیاده که اون باگ ها در این نسخه هم باشن + باگ هایی که بعد از پورت کردن بازی به وجود میاد. امیدوارم گرافیک بازی رو هم بهبود بدن. نسخه های قبلی AC همه Port ساده ای بودن. اینکه نمیشد رزولوشن سایه ها یا Draw Distance رو بالا برد واقعا مسخره بود.
در کل باید دید Future Soldier دیگری خلق میشه یا نه!:d

این بازی جانبی هاش اصلا عمق نداره ارزش نداره وقت بزارین روش
biggrin1.gif
برین برا داستان و خط اصلی .
البته نه همشون. توی نقدها از نبرد های دریایی و ماموریت های Homstead و ... تعریف کردن. بقیه ماموریت های جانبی هم میتونه برای بعضی‌ها جذاب باشه.
biggrin1.gif

کی میاد؟
biggrin1.gif
30 آبان
biggrin1.gif

کسی میدونه روی کنسول چند فریم هست؟
yahoo_7.gif
هدف سازنده 30 فریم بوده اما در مواقعی که NPC ها در صحنه زیاد میشن (مثلا در مبارزه‌ها) تا 23 24 فریم هم میرسه. فریم بازی رو کنسول ها قفل نشده است به خاطر همین خیلی بالا پایین میره.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
آقا باگ داشته باشه، بازی نصفه نیمه باشه، گرافیکش پیکسلی باشه ولی افت فریم نداشته باشه. واقعا تمام مشکلات یه طرف، افت فریم یه طرف دیگه. کلا نوش رو تبدیل به نیش میکنه. رسما بازی رو نابود میکنه.
یادمه AC II یه باگ داشت که میباست با یارو سر ماسک طلایی مسابقه میدادی و پرچم رو ازش میدزدیدی، اونجا باگ گرفت، ما هم گیر 3 پیچ دادیم و شونصد بار اون قسمت رو رفتیم تا اینکه باگ برطرف شد:d
بازیای یوبی سافت روی PC افت فریم دارن ولی زیاد نیست و قشنگ میشه بازی رو تموم کرد ولی این GR FS رسما تمام امیدها رو نابود کرده. یا لااقل اینکه بازی روی یه فریم خاصی قفل باشه (60 توصیه میشه:d:-")
کسی میدونه روی کنسول چند فریم هست؟:-/

آقا باگ داشته باشه، بازی نصفه نیمه باشه، گرافیکش پیکسلی باشه ولی افت فریم نداشته باشه. واقعا تمام مشکلات یه طرف، افت فریم یه طرف دیگه. کلا نوش رو تبدیل به نیش میکنه. رسما بازی رو نابود میکنه.
یادمه AC II یه باگ داشت که میباست با یارو سر ماسک طلایی مسابقه میدادی و پرچم رو ازش میدزدیدی، اونجا باگ گرفت، ما هم گیر 3 پیچ دادیم و شونصد بار اون قسمت رو رفتیم تا اینکه باگ برطرف شد:d
بازیای یوبی سافت روی PC افت فریم دارن ولی زیاد نیست و قشنگ میشه بازی رو تموم کرد ولی این GR FS رسما تمام امیدها رو نابود کرده. یا لااقل اینکه بازی روی یه فریم خاصی قفل باشه (60 توصیه میشه:d:-")
کسی میدونه روی کنسول چند فریم هست؟:-/
دقیقاً :دی، اون سه چهار ثانیه‌ای که بازی Stutter می‌کنه،دردش بیشتر از لود نکردن Texture تو کل بازی هست، مخصوصا تو موقع حساس کلا نابود می‌کنه بازی رو.

کلا موتور بازی خیلی روونه نمی دونم من که هیچ موقع سر این بازی افت فریم نداشتم هر کاری می کنن زودتر بکنن که نخوره به امتحانات که ضد حال بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or