Spider-Mαn
کاربر سایت
کاری به کپیش ندارم دیگه نیازی به فیکس نیست:dهمون معمولیش رو می خوامهک شده ولی فلن که کپیش نمیاد یه یکی دو هفته بد از تاریخ جهانیش میاد.
کاری به کپیش ندارم دیگه نیازی به فیکس نیست:dهمون معمولیش رو می خوامهک شده ولی فلن که کپیش نمیاد یه یکی دو هفته بد از تاریخ جهانیش میاد.
هیچوقت مثل xbox هک نمیشه که بتونی راحت و بی دردسر باهاش بازی کنیچرا:d
ps3 که هک اساسی شد رفت دیگه سونی هیچ کاری نمی تونه بکنه
50 پوند- 60 دلار باید اون موقعی که PSN Card ارزون بود می گرفتیم.من خودم به خاطر هارد کوچیکم و این که بازی 18 گیگه نگرفتم.
اگه از uk پیش خرید کنید فایل دانلود رو بهتون میده که 12 گیگ هم بیشتر نیستبرای دانلود 18 گیگ دانلود نمیکنیم که ؟ :crying1: اگه بیشتر از 12 گیگ باشه برای دانلودش رسماً میوفتم به روغن سوزی :d

اگه از uk پیش خرید کنید فایل دانلود رو بهتون میده که 12 گیگ هم بیشتر نیست![]()
این قدر داغ دل ماها که دستگامون کپی خور نیست و نمی تونه بشه رو تازه نکنیدهمون طور که دوستان گفتند بازی لیک شده و برای3.55و فریمور های جدید دردسترس است پیش بسوی دانلود:d

ناموسا؟همون طور که دوستان گفتند بازی لیک شده و برای3.55و فریمور های جدید دردسترس است پیش بسوی دانلود:d
خریدم خریدم منم خریدمش بچه ها :biggrin1:
اولین و خفن ترین چیزی که بنظر میاد فیزیک فوق دیوونه بازیه :biggrin1:
روی سطوح شیب دار هم راه برید پاتون خم میشه روی پله هم همینطور ! روی سقف های مخروطی شکل بازی اگه به هرجهت راه برید با یه جور فیزیک بدن مواجه میشید :biggrin1: گرخیدم :biggrin1:
انیمیشنا بخصوص دویدن ما عالیه واقعا طبیعیه و دیگه خشکیه اتزیو رو نداره و یه خبر خوب بهتون بدم :biggrin1: یادتونه تو نسخه های قبلی 56 تا دکمه رو باید همزمان نگه میداشتیم تا اتزیو بدود؟:biggrin1: الان به 2 دکمه کاهش یافته چه برای بالا رفتن چه دویدن ! ( تند )
گرافیکشم کم از شاهکار نداره ! :
در منوی اصلی و بعضی مناطق همچنین در انیموس بازی به فریم 60 میرسه !
کلی ادم و جزئیات تو هر محیط داره که رسما ذوبتون میکنند :biggrin1: امان از این باگهای مسخره بازیتو شهر راه میرفتم از تو یه شهروند رد شدم
طراحی ها و ریزه کاریا هم خیلی بهتره انگار شماره قبلیا توسط یه شرکت دیگه ساخته شده و این توسط یکی دیگه :biggrin1:
یه نکته دیگه :
با راه رفتن تو نقشه مکان ها تو مپ ذخیره میشود یعنی لازم نیست همش برید رو view point ها.
برای مخفی شدن یا به اصطلاح همرنگ شدن با مردم کلی راه وجود داره که یکیشو امتحان کردم دهنم وا موندش ! دو تا مرد به دیوار تکیه داده بودند منم رفتم بینشو یهویی به دیوار تکیه دادم :biggrin1: باهاشون حرفم میزد ! ( کِنوِی )
برای تعقیب و گوش دادن به حرف تارگت ها هم دیگه مثل قبل تخیلی نیست که اگه مثلا ته استانبول باشید صدای یارو رو در سر استانبول بشنوید :biggrin1: باید تویه یه فاصله مشخص قرار بگیرید :biggrin1:
شاید باورتون نشه ولی پریدن از وییو چوینت ها هیجانی تر شده :biggrin1:
مبارزه ها هم که انقدر متنوعه که ...!!!