این بحث به این تاپیک مربوط نیست !ممنون من هنوز psp نگرفتم بنظر شما با 400 تومن می تونم یک psvitaدسته دوم رو بگیرم
این بحث به این تاپیک مربوط نیست !ممنون من هنوز psp نگرفتم بنظر شما با 400 تومن می تونم یک psvitaدسته دوم رو بگیرم
با 400 فکر نکنم اما با 500 میشه البته با رم راستی اگه خواستی بگیری با بچه های اینجا مشورت کن یه وقت مشکل دارو پیکسل سوخته نندازن بهت اگه کمکیم خواستی رو منم حساب کن ...ممنون من هنوز psp نگرفتم بنظر شما با 400 تومن می تونم یک psvitaدسته دوم رو بگیرم
با 400 فکر نکنم اما با 500 میشه البته با رم راستی اگه خواستی بگیری با بچه های اینجا مشورت کن یه وقت مشکل دارو پیکسل سوخته نندازن بهت اگه کمکیم خواستی رو منم حساب کن ...
اره واقعا گرافیکش محشره ولی راستشو بخوای نظر چندان مثبتی به یه کاراکتر مونث اونم به عنوان یه اساسین حرفه ای ندارم!گرافیکش فوق خوفه.کلکسیونی از انواع افکتهای روز.امیدوارم بتونن رو 30 فریم لاکش کنن.
اره واقعا گرافیکش محشره ولی راستشو بخوای نظر چندان مثبتی به یه کاراکتر مونث اونم به عنوان یه اساسین حرفه ای ندارم!
اینو راست میگی heavy rain واقعا خوب کار شده بود اما من حتی با لارا کرافتم نتونستم ارتباط برقرار کنم به نظر من کاراکتر مونث فقط بدرد partner میخوره...یادمه منم اینجوری بودم اما بعد از اینکه heavy rain رو بازی کردم نظرم راجع به کرکترهای مونث عوض شد.یا همین لارا کرافت خودمون که خیلی خوب جا افتاده بین گیمرها.بستگی به این داره که سازندگان بازی چطوری کرکتر رو تو دل بازیکن جا بدن.یه هیستوری خوب واسش تعریف کنن و حس سمپاتی رو بتونن به گیمر انتقال بدن.
دوستان من ميخوام Psvita بگيرم... 100% اگه بخوام بازي روش بهم بدن بازيه Mortal Kombat رو ميگيرم چون تو XBOX بازي ميكنم خيلي حال ميده... ميخوام بدونم تا كي بازيا روي نت براي دانلود مياد و حداكثر كي بازاي ويتا هـــك ميشن؟؟ ممنون اگه همه يه نظري بدن... ممنون
دوست عزیز همون صفحه vita رو که کلا وارد میشی تاپیک مهم در مورده سوالات و مشکلات ویتا و تاپیک در مورده بازیها هم هست ! زحمت بکشید پستتون رو با دقت و جای درست بدید تا هم نظم راعیت بشه و هم اینکه جوابتون رو سریعتر هم بگیری !دوستان من ميخوام Psvita بگيرم... 100% اگه بخوام بازي روش بهم بدن بازيه Mortal Kombat رو ميگيرم چون تو XBOX بازي ميكنم خيلي حال ميده... ميخوام بدونم تا كي بازيا روي نت براي دانلود مياد و حداكثر كي بازاي ويتا هـــك ميشن؟؟ ممنون اگه همه يه نظري بدن... ممنون