Assassin's Creed III یک IP جدید است

MαMαSαN

کاربر سایت
ac3-e320121.jpg

کارگردان مشهور و خلاق سری عنوان های AC یعنی آقای Alex Hutchinson در یک اظهار نظر گفته است که نسخه ی سوم از سری عنوان های AC همانند یک IP جدید می باشد. او در مورد این نظریه صحبت هایی کرده است:

"ساخت این نسخه از بازی توسط چند گروه مختلف در حال انجام است. ما از تاریخ ژانویه ی سال 2010 ساخت این عنوان را آغاز کردیم و تا به امروز ساخت آن با موفقیت پیش رفته است. ما همزمان با ساخت AC Brotherhood و همچنین Revelations، ساخت این نسخه را آغاز کردیم و اینکار پشت درب های بسته انجام شد. حدود سه سال است که ما مشغول کار بر روی این بازی هستیم و گروه مرکزی مشغول طراحی آن می باشد. هزینه ی ساخت این نسخه از بازی برای ما بسیار زیاد بود و ما نمی توانستیم به تنهایی از پس هزینه های ساخت آن بربیاییم. بنابراین تصمیم گرفتیم تا از گروه های دیگری برای ساخت بازی کمک بگیریم تا ما را پشتیبانی کنند."

"در واقع AC III پنجمین نسخه از سری بازی های AC می باشد و در مورد نسخه های قبل باید بگویم که ما با انتشار Brotherhood و همچنین Revelations تصمیم گرفتیم که برای نسخه ی سوم بازی وقت بیشتری بگذاریم و با انتشار این دو نسخه، هواداران را راضی نگه داریم. از همینجا اعلام می کنم که از این دو نسخه بسیار راضی هستم و تشکر میکنم چون وجود این دو نسخه باعث شد تا ما وقت بیشتری برای طراحی و کار بر روی AC III داشته باشیم و تنظیمات جدیدی را وارد بازی کنیم. در ادامه باید بگویم که با وجود این تنظیمات و Option های جدیدی که وارد بازی کردیم، نسخه ی سوم بازی بیشتر به یک IP جدید شباهت دارد تا یک ادامه از نسخه های قبل! اگر شما در حین بازی واقعآ به این تغییرات توجه کنید و آنها را حس کنید، کاملآ متوجه خواهید شد که این بازی به هیچ عنوان همانند یک ادامه از نسخه های قبل نیست و چیزی شبیه یک IP جدید می باشد. این بازی حس جنگ طلبانه و حس قدرت را القا می کند و شخصیت آن در قالب یک قهرمان جدید و با تنظیماتی جدید رونمایی می شود. در واقع نسخه ی سوم AC یکی از پر هزینه ترین عنوان ها در پایان این نسل است و ما به موفقیت آن امیدواریم."

"در طی این چند سال اخیر، تعداد شرکت های سازنده ای که بر روی IP های بزرگ خود ریسک کرده اند بسیار اندک بوده است. ساخت یک عنوان با وضعیت فعلی بودجه ی سنگین تری را نسبت به گذشته طلب می کند و در این بین، این کمپانی ها هستند که برای کمترین سود با رقیبان خود می جنگند. بنابراین اگر یک کمپانی از موفقیت IP خود با خبر شود، سعی می کند آن را ساپورت کند و با آن همراه شود تا بتواند بهترین استفاده را از آن بکند. یوبی سافت در طی سال ها اخیر یک سیاست جدید در مورد نسخه های قبلی AC به کار گرفت. یوبی سافت سعی کرد دو نسخه ی قبلی بازی را با کمترین تغییر نسبت به نسخه ی دوم روانه ی بازار کند تا طرفداران به این Option های تکراری عادت کنند و بعد با عرضه ی AC III همه ی طرفداران را غافلگیر کند."

"به جرات میگویم که AC III اولین عنوانی است که من شدیدآ منتظر تجربه ی آن هستم."

((یوبی سافت سعی کرد دو نسخه ی قبلی بازی را با کمترین تغییر نسبت به نسخه ی دوم روانه ی بازار کند تا طرفداران به این Option های تکراری عادت کنند و بعد با عرضه ی AC III همه ی طرفداران را غافلگیر کند))

اگر واقعا هدف یوبی سافت این بود که به نظرم کار بسیار اشتباهی کرد چون اون دو نسخه نه تنها سودی برای این سری نداشت ( البته سود برای خوده یوبی سافت خیلی داشت!)
بلکه نام این بازی رو هم نزد بازیبازان به شدت خراب کرد و بعد عرضه دو نسخه بسیار موفق و دلچسب دوره ای پر از تکرار های بی پایان برای این بازی آغاز شد.
با عرضه AC III به نظرم این تکرار هایی که به وجود اومد تموم نمیشه و گریبان گیر این بازی هم میشه دیدن و شنیدن با تجربه کردن زمین تا آسمون فرق داره و من نمیتونم پیش
بینی کنم که AC III یک چیزه کاملا متفاوت باشه!

ببینید بهترین عنوان برای این تاپیک و همون طور که منبع نوشته باید مینوشتی : ACIII یک نوع IP جدید به شمار می رود. حالا شما خواستی با نوشته ها جور در بیار مارو الکی ترول نکن. مشکل از خودتونه.
عزیز اسمش تایتل هست دیگه ! نمیخوای که کل متن رو بصورت تایتل بزاره ؟!!
والا من که همون اول تیتر رو خوندم منظور کارگردان بازی و محمد حسین رو فهمیدم !
بازم خوبه بازی تغییراته زیادی کرده . از گرافیک بگیر تا محیط بازی . واقعا بعد از نسخه-ی دو برادرهود رو بزور تموم کردم ، Revelations رو هم تموم نکردم ! بازی همه چیش تکراری شده بود !
ولی خب هنوزم اکشن بازی به شدت آسون و خسته کنندست . یک ذره هم بازیباز رو تو درسدسر نمیدازه . این ایراد از نسخه-ی دوم به اینور شدیدتر شد .

خُب عزیز منم فهمیدم.قرار نیست که ما فقط بفهمیم.این همه آدم هست تو سایت.
همه فهمیدن منظورش رو شما نگران نباش!
برای درک یک تیتری که فارسی هم نوشته شده،نیاز نیست مثل شما مهندس باشیــم!
تاپیک رو هم منحرف نکنیــد خواهشاً.

همه فهمیدن منظورش رو شما نگران نباش!
برای درک یک تیتری که فارسی هم نوشته شده،نیاز نیست مثل شما مهندس باشیــم!
تاپیک رو هم منحرف نکنیــد خواهشاً.

ببین دوست من شمایی که داری تاپیک رو منحرف میکنی نه من.

دیگه بحث تموم شده ایشون و چند تا از دوستان تازه یادشون افتاده چه خبره.تموم کنید.تو صفحه ی قبلی بحث تموم شده بود شماها دوباره ادامش دادین.با صاحب تاپیک صحبتایی که شد مشکل حل شد شما نمیخواد خودتو ناراحت کنی.

از کسی نظر نخواستیم.دیگه هی حرف نزنید.:|)x

خُب عزیز منم فهمیدم.قرار نیست که ما فقط بفهمیم.این همه آدم هست تو سایت.
خب عزیز تنها کسی که به تیتر خبر معترض بود شما بودی .
مهراد ریبوت انواع مختلف داره :biggrin1: این الان گیم پلیش ریبوت شده و داستانش همونه :biggrin1:
آخه بنظرم گیم پلی بازی تو اکشنهاش هم آنچنان تغییری نکرده یه چندتا کومبو اضافه شده :دی
نگیم ریبوت بهتره :دی

راجع به چی حرف میزنین شماها ؟ :d

خب این خیلی خوبه که تغییرات به شدت وسیعی تو بازی اعمال شده ولی هنوز نگران داستانم ...
تا حالا هیچی راجع به دزموند گفته نشده و میترسم انقد بازی رو تغییر داده باشن کلا با یه داستان دیگه مواجه شیم ! :d
شماره هاش هم اگه دو رقمی شه که دیگه هـِـچ ...

آخه بنظرم گیم پلی بازی تو اکشنهاش هم آنچنان تغییری نکرده یه چندتا کومبو اضافه شده :دی
نگیم ریبوت بهتره :دی

نه خودشون گفتن این ریبوته :دی توی مجله OXM بود که روی جلدش تبلیغ کرده بود اولین اطلاعات از ریبوتی مهم و بعد معلوم شد منظورش AC III بوده :دی

دوست داشتم.دنبال فوضول میگشتم.فوزول یاب قرار داده بدم.به هیچ کسم ربطی نداره.دیگران شاید اصلاً نمیدونن ip چیه یا اصلاً بچن یا ... .تموم کنید.

ماشالله تربیت یه سری از دوستان از سقف فروم هم زده بالاتر!

نشد ما یه تاپیک بزنیم، یه نفر نیاد از تایتلش ایراد بگیره! به خدا قسم اگر تایتل رو جور دیگه مینوشتم، بازم یکی میومد میگفت چرا اینجوری نوشتی ؟! درستش اونجوریه! نصف خبرنگارای قدیمی سایت به خاطر همین جریانات از خبرنگاری کنار کشیدن! اینقدر ایراد نگیرید! به خدا خوب نیست.

از این به بعد به احتمال زیاد دیگه خبر رو توی فروم نمیزارم و مستقیمآ میزارم صفحه ی اصلی! اونجا هر کاری دوست دارین بکنین اما بدونین که اونجا سر کارتون با مدیر اصلی سایت هست نه مدیرای دلسوز اینجا!

تموم کنید این بحثو دیگه.

ماشالله تربیت یه سری از دوستان از سقف فروم هم زده بالاتر!

نشد ما یه تاپیک بزنیم، یه نفر نیاد از تایتلش ایراد بگیره! به خدا قسم اگر تایتل رو جور دیگه مینوشتم، بازم یکی میومد میگفت چرا اینجوری نوشتی ؟! درستش اونجوریه! نصف خبرنگارای قدیمی سایت به خاطر همین جریانات از خبرنگاری کنار کشیدن! اینقدر ایراد نگیرید! به خدا خوب نیست.

از این به بعد به احتمال زیاد دیگه خبر رو توی فروم نمیزارم و مستقیمآ میزارم صفحه ی اصلی! اونجا هر کاری دوست دارین بکنین اما بدونین که اونجا سر کارتون با مدیر اصلی سایت هست نه مدیرای دلسوز اینجا!

تموم کنید این بحثو دیگه.

من گفتم تمومش کنین،دیگه اعصاب نزاشتین واسه ما.خودت جای من بودی الان همه رو اینجا تیکه پاره میکردی.

احسنت میگم به یوبی که سنگ تموم میذاره برا بازیهاش ! خدا رو چه دیدید یهو یبیو سافت اعلام کرد بازی برای PC از DX 11 استفاده میکنه ( البته بعید میدونم)
نمیدونم خبر دارید یا نه اما یوبی با نمایش فوقلاده ای که در E3 داشته از دیدی کاربران شده بهترین کنفرانس E3 و با 5 درصد افزایش سهام روبه رو بوده این یعنی فنها بازیهای یوبی رو پسندیدن !

نمیدونم خبر دارید یا نه اما یوبی با نمایش فوقلاده ای که در E3 داشته از دیدی کاربران شده بهترین کنفرانس E3 و با 5 درصد افزایش سهام روبه رو بوده این یعنی فنها بازیهای یوبی رو پسندیدن !

منم خبر دارم.:d
-------------------------

AC II فوق العاده بود. امیدوارم این هم به اندازه اون خوب در بیاد و یه 4 تا نسخه دیگه ازش بدن بیرون.:d

هسته اصلی گیم پلی بازی که سرچشمه گرفته از نسخه ی دومه فقط بعضی تغیرات تو گیم پلی باعث شده تا ما فکر کنیم داریم یه بازی جدا از A C های قبلی بازیم می کنیم
خوب الان سازندگان دارند با زبون بی زبونی می گن می خوان بلایی که سره نسخه ی دوم دادند رو این جا هم سر این نسخه بدن نسخه ی های فرعی که هر سال مثل COD یه Assassin's Creed داشته باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or