Assassin's Creed: Freedom Cry به صورت یک عنوان مستقل عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AC-Freedom-Cry-PS-PC-Standalone.jpg

شرکت Ubisoft اعلام کرده است که DLC داستانی بازی Assassin's Creed IV به صورت مستقل عرضه خواهد شد.
امکان تهیه این بازی فقط به صورت دیجیتالی و دانلود ممکن خواهد بود و نیازی نیست که کاربران بازی Assassin's Creed IV: Black Flag را هم خریداری کنند. Freedom Cry روایتگر داستان Adewale است که پس از زجرهای بسیار به عنوان برده حال مانند یک آدم کش (Assassin) آموزش دیده است. Assassin's Creed: Freedom Cry برای PS3 و PS4 در 19 فبریه و برای PC در 25 فبریه عرضه خواهد شد. خبری در رابطه با نسخه های Xbox One یا Xbox 360 در دسترس نیست.
MCUK

من در جواب اوشون که گفتن هرسال آشغال میدن بیرون گفتم!
واقعا AC IV عنوان موفقی بود و بدون هیچ شکی یکی از بهترین بازی های امسال بود! اینو دیگه از متا و نظرات سایت ها هم میشه فهمید!

اینکه بازی میلک شده به خود یوبی ربط داره که چقدر میخواد از یک بازی پول در بیاره ولی چیزی که به من ربط داره اینه که یک بازی مثل AC IV یا ACII و ... انجام بدم و کلی کیف کنم! همین و بس! میلک شدن یا نشدنش مهم نیست :دی
یک عنوانی حداقل مثل AC IV یا بهتر از اون بده بیرون حالا هر نیم سال بده بیرون! مهم اینه که مثل IV زیبا باشه! نه اگه بخواد مثل اون ACIII باشه بهتره سری یک 2-3 سالی استراحت کنه بعد با قدرت برگرده!
ولی وقتی بخواد بازی خوب از آب در بیاد و نظر همه رو جلب کنه (ACIV) اصلا نیازی به استراحت چند ساله نداره! اینجا یعنی کسی هست ادعا کنه AC IV در حد عناوین دیگه امسال نبود؟

مسئله اینه که اینطور که از صحبت هاتون پیداست اصلا نمیدونید داستان به چه معناست.

یه زمانی میگفتن AC (نسخه اول سال 2007) پشت یارو میلرزید ! ازبس که عنوان زیبا و خوش ساختی بود...اون زمان میشه گفت واقعا یک Ip نسل بعدی و زیبا بود..
نه الان که ...

بابا خداییش بیخیال این مسئله شید ، من یک ساله گفتم بازم میگم دوست ندارید یا فکر میکنید Ubisoft داره ملتو سرکیسه میکنه و ... بازی نکنید و خاطره این سری رو از ذهنتون بیرون بندازین
فقط خداییش نیاین اینجا و هی الکی پست بزنید که سری داره فلان میشه و این AC خوب بود و اون یکی بد بود . تمام سری های AC در حد بالا بودن شاید باگهای زیاد و یکم شخصیت پردازی خراب توی شماره 3 بعضی ها رو ناامید کرد ولی حتی همون شماره 3 هم برای من یک خاطره تکرار نشدنی و صد در صد خوبی هاش به بدی هاش میچربید ، در مورد Freedom Cry و Liberation هم میتونم بگم که درست میگید و سیاست پول بیشتر تاثیر مثبت گذاشته ولی خداییش روی سری های اصلی الکی کامنت و چرت و پرت نگید دیگه
( با احترام به همه ی AC بازها و طرفداراش :bighug:)

ببخشید جسارت نباشه میتونم بپرسم از نظر شما داستان این قضیه به چه معناست؟
الان انتظار داری کل داستان رو اینجا برات شرح بدم؟
منظورتونو نفهمیدم! از چه نظر؟
منظور اینه که حرف ماکان و من اینه که مشکلی با گیم پلی و ادونچر بودن بازی و ... نداریم. مشکل اینجاست که داستان بازی کلا از مسیرش منحرف شد و داستانی که یه زمان یکی از پر عمق ترین و خفن ترین داستان دنیای بازی های رایانه ای بود الان تبدیل به مسخره بازی و Pirate بازی و سرخ پوست بازی شده.

دوستان دقت کردید که این یه DLC هست. حالا به صورت مستقل عرضه شده تا بدون نیاز به نسخه اصلی هم بازی کرد! اینکه یه DLC به صورت مستقل و بدون نیاز به نسخه اصلی عرضه بشه، مشکلش چیه؟:-/ (البته در صورتی قیمتش معقول باشه)
نسخه جدید و این حرفها چیه دیگه؟:-/

منظور اینه که حرف ماکان و من اینه که مشکلی با گیم پلی و ادونچر بودن بازی و ... نداریم. مشکل اینجاست که داستان بازی کلا از مسیرش منحرف شد و داستانی که یه زمان یکی از پر عمق ترین و خفن ترین داستان دنیای بازی های رایانه ای بود الان تبدیل به مسخره بازی و Pirate بازی و سرخ پوست بازی شده.
از اون نظر قبول دارم داستان از اصل اساسین های واقعی خارج شده و یکی از دلایلی هم که دیگه یک شاهکاری مثل ACII نمیبینیم همینه اما کلا AC IV با این حال واقعا لذت بخش و زیبابود!
تنوع بسیار بالاش باعث شد اصلا به داستان توجه خاصی نداشته باشم و بشدت لذت ببرم! و بعد از ACII و Brotherhood بهترین AC سری بود بنظرم!

من واقعا منظور شما رو از سرخ پوست بازی نمیفهمم ؟؟
کانر یه شخصیت مستقل و آمریکایی بومی بود که به اندازه ی کافی روی دیالوگها و یه شخصیت کاریزماتیک و با وقار مثل ادزیو کار نشده بود ، حالا برسیم به داستان بازی که به نظر من خوب کار شده بود ولی در آخر به انحراف کشیده شده بود ولی به خوبی تونسته بود رابطه ی متقابل پسر و پدر رو در قالب یک فضای تاریخی در زمان جنگ استقلال آمریکا جای بده و اگه میتونستن خود Haytham رو شخصیت منفی اصلی قرار بدن بازی به خوبی تموم میشد اما در مورد AC IV هنوز نمیتونم نظر بدم از اونجایی که هنوز وقت کافی برای تموم کردنش پیدا نکردم

خیر دوست عزیز انتظاری ندارم منظورم این بود که اکثرا وقتی چنین مباحثی پیش میاد همه میان نظر شخصیشونو مینویسن یکی بدش میاد از ساخت هرساله یکی دیگه نه مثل همین کال آف دیوتی که هر ساله دارن یک نسخه میدن بیرون و چینین مباحثی رو هم در مورد کال آف دیوتی میشه زد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or