Assassin's Creed: Freedom Cry به صورت یک عنوان مستقل عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AC-Freedom-Cry-PS-PC-Standalone.jpg

شرکت Ubisoft اعلام کرده است که DLC داستانی بازی Assassin's Creed IV به صورت مستقل عرضه خواهد شد.
امکان تهیه این بازی فقط به صورت دیجیتالی و دانلود ممکن خواهد بود و نیازی نیست که کاربران بازی Assassin's Creed IV: Black Flag را هم خریداری کنند. Freedom Cry روایتگر داستان Adewale است که پس از زجرهای بسیار به عنوان برده حال مانند یک آدم کش (Assassin) آموزش دیده است. Assassin's Creed: Freedom Cry برای PS3 و PS4 در 19 فبریه و برای PC در 25 فبریه عرضه خواهد شد. خبری در رابطه با نسخه های Xbox One یا Xbox 360 در دسترس نیست.
MCUK

اینکه یه Assassin's Creed دیگه میاد خیلی خوبه ولی کسی نمی دونه چرا برای XBOX نمیاد؟ یعنی روابط مایکرو و یوبی تیره و تار شده؟؟؟؟

یعنی تو عمرم میلک شدن در این مقیاس ندیده بودم. رسما زده رو دست CoD. خاک بر سرتون با این افتضاح کاری هاتون. کلا داستان سرش گرده. هر ننمه قمری هم از راه میرسه واسه خودش یه پا اساسین میشه.

بابا این همون Dlc هست که بصورت جاداگانه عرضه میشه تا افرادی که بازی اصلی رو ندارن بتونن ازش استفاده کنند، بازی جدید که نساختن!
این همه دعوا و داد و بیداد برای چیه؟

الان فاز یوبی سافت چیه دقیق؟ فروش AC IV کم بود که باز این کاراشو میکنه؟ :دی اون Liberation رو خودشم میدونست چه افتضاحی بوده باز دوباره واسه PC و کنسولا هم داد بیرون :|
خودش دستی دستی سریه به این خوبی رو داره خراب میکنه :| نمیدونم واقعا چرا! یوبی این همه عنوان شاهکار واسه نسل جدید داره و مطمئنن جز پر فروش ترین ها هم میشه دیگه این کاراش واقعا بی معنیه!
هر سال عین آدم یک چیزی مثل AC IV بدی بیرون ما راضییم دیگه این کارا چیه؟ از یک DLC که چهار تا مرحله بیشتر نداره هم میخواد پول بکشه بیرون :دی

با این همه اسیسین مزخرفی که سال به سال تولید میکنن کله فلسفه وجودی این گروه رو زیر سوال بردن! الان بنظر میرسه که انگار همینطور که تو ایران خواننده شدن از طی کشی تو پاساژ ها راحت تره، اسیسین شدن هم بشدت کار چیپی بوده و در واقع فقط کافی بوده طرف بخواد آدمکش بشه!

با این همه اسیسین مزخرفی که سال به سال تولید میکنن کله فلسفه وجودی این گروه رو زیر سوال بردن! الان بنظر میرسه که انگار همینطور که تو ایران خواننده شدن از طی کشی تو پاساژ ها راحت تره، اسیسین شدن هم بشدت کار چیپی بوده و در واقع فقط کافی بوده طرف بخواد آدمکش بشه!
این حرف تا پارسال معنی داشت! Assassin's Creed ـی که امسال ساخته شد هم نظر مردمو جلب کرد و هم نظر سایتا! اینقدم جایزه گرفت که جا نمیشه تو صفحه :دی دیگه این مهم تریناشه که البته سه برابر این هنوز مقام داره!

Best Action/Adventure Game
Spike VGX

Xbox One Game of the Year
GameSpot.com

PlayStation 4 Game of Year
GameSpot.com
Best Open World Game
Forbes

Top Ten Games of 2013
GamesRadar.com

Best of 2013
Yahoo Games

The Best 15 Games of 2013
C/NET

The Best 25 Games of 2013
Paste Magazine

Best Next Gen Video Game of 2013:
Gamespot

Best Xbox One game of 2013:
IGN
ولی ACIII چی ؟؟ من خودم سر ACIII دیگه از سری نا امید شده بودم ولی دوباره AC IV تونست سری رو برگردونه!

من حرفم اینه که فقط سریشونو عین آدم عرضه کنن و به این حواشی توجه نداشته باشن! عرضه Liberation و این DLC بصورت جداگانه واقعا مسخره بود :|

آخرین ویرایش:
این حرف تا پارسال معنی داشت! Assassin's Creed ـی که امسال ساخته شد هم نظر مردمو جلب کرد و هم نظر سایتا! اینقدم جایزه گرفت که جا نمیشه تو صفحه :دی ولی ACIII چی ؟؟ من خودم سر ACIII دیگه از سری نا امید شده بودم ولی دوباره AC IV تونست سری رو برگردونه!

من حرفم اینه که فقط سریشونو عین آدم عرضه کنن و به این حواشی توجه نداشته باشن! عرضه Liberation و این DLC بصورت جداگانه واقعا مسخره بود :|
داداش من خودم از طرفداران بلک فلگ هستم ولی حقیقتا این عنوان نیاز به یه استراحت داره،Assassin's Creed و call of duty در آینده اگر حتی بهترین باشند ولی دیگه میلک شدن.
من عاشق نسخه های اول Call of duty بودم ولی نسخه آخر رو حتی بازی نکردم.چون دیگه حال بهم زن شدن.

با خووندن اين خبراس كه ادم به ارزش و كلاس كاري شركتايي مثل ولو يا بيلزارد و راك استار پي مي بره كه فرت و فرت يه بازي رو ميلك نمي كنن .....
چه قدر چيپ اين كاراي يوبي سافت/:)

.

این حرف تا پارسال معنی داشت! Assassin's Creed ـی که امسال ساخته شد هم نظر مردمو جلب کرد و هم نظر سایتا! اینقدم جایزه گرفت که جا نمیشه تو صفحه :دی دیگه این مهم تریناشه که البته سه برابر این هنوز مقام داره!

Best Action/Adventure Game
Spike VGX

Xbox One Game of the Year
GameSpot.com

PlayStation 4 Game of Year
GameSpot.com
Best Open World Game
Forbes

Top Ten Games of 2013
GamesRadar.com

Best of 2013
Yahoo Games

The Best 15 Games of 2013
C/NET

The Best 25 Games of 2013
Paste Magazine

Best Next Gen Video Game of 2013:
Gamespot

Best Xbox One game of 2013:
IGN
ولی ACIII چی ؟؟ من خودم سر ACIII دیگه از سری نا امید شده بودم ولی دوباره AC IV تونست سری رو برگردونه!

من منظورم ستینگ داستانی مجموعه هست نه کیفیت گیم پلی.

داداش من خودم از طرفداران بلک فلگ هستم ولی حقیقتا این عنوان نیاز به یه استراحت داره،Assassin's Creed و call of duty در آینده اگر حتی بهترین باشند ولی دیگه میلک شدن.
من عاشق نسخه های اول Call of duty بودم ولی نسخه آخر رو حتی بازی نکردم.چون دیگه حال بهم زن شدن.
من در جواب اوشون که گفتن هرسال آشغال میدن بیرون گفتم!
واقعا AC IV عنوان موفقی بود و بدون هیچ شکی یکی از بهترین بازی های امسال بود! اینو دیگه از متا و نظرات سایت ها هم میشه فهمید!

اینکه بازی میلک شده به خود یوبی ربط داره که چقدر میخواد از یک بازی پول در بیاره ولی چیزی که به من ربط داره اینه که یک بازی مثل AC IV یا ACII و ... انجام بدم و کلی کیف کنم! همین و بس! میلک شدن یا نشدنش مهم نیست :دی
یک عنوانی حداقل مثل AC IV یا بهتر از اون بده بیرون حالا هر نیم سال بده بیرون! مهم اینه که مثل IV زیبا باشه! نه اگه بخواد مثل اون ACIII باشه بهتره سری یک 2-3 سالی استراحت کنه بعد با قدرت برگرده!
ولی وقتی بخواد بازی خوب از آب در بیاد و نظر همه رو جلب کنه (ACIV) اصلا نیازی به استراحت چند ساله نداره! اینجا یعنی کسی هست ادعا کنه AC IV در حد عناوین دیگه امسال نبود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or