Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید من وقتی تو اساسینس می دوم می بینم از دور مثلا نردبون ها ظاهر میشن و ..
وقتی هم به مردم نزدیک میشم میبینم یک دفعه لباسشون تغییر میکنه یه حالتی مثله لود شدن می خواستم بپرسم طبیعیه؟

نه طبیعی نیست (بازیت تخیلی شده :))

نوشته شده توسط Shayan_AC
وقتی هم به مردم نزدیک میشم میبینم یک دفعه لباسشون تغییر میکنه یه حالتی مثله لود شدن می خواستم بپرسم طبیعیه؟
کلا همه چیز تو این بازی عادیه ولی اگر دیسک خوب و درایو سالم داشته باشید کمتر چنین چیزهای رو میبینید.

سلام
من یک جای هست تو مراحل اولیه بازی تقریبا بعد از اینکه از پیش اون پیرمرده میای بیرون و تو نقشه میرسی به جای که متراژ نقشه صفر میشه... ولی اونجا که من میرم هیچ چیز خاصی نیست ....
تقریبا کنار یک چاه آب هست یک درخت بزرگ هم کناره چاه هست....
ممنون می شم کمک کنید....

این بازی آخرشه یعنی خداس تمومش کردم گریم گرفت .این بازی آخره داستانو و حسه وقتی وسطای بازی میرسین با شخصیت بازی ارتباط قوی ایجاد میکنین ..اگه این بازی رو شرو کردین و ایی گیر کردین ناامید نشین من راهنمای کامل فارسی شو لینک میدم دان کنیدو تا اخش بریدو زندگی کنید
http://sims47.mihanblog.com/Post-846.aspx

یه کم طبیعیه
ولی این آپدیته پائیزی که بیاد دیگه حل میشه

میتونی بگی چه error میده ؟

هارد xbox360 چند فکر کنم ایراد از ان است؟
یا dvdخراب است؟

این error رو میده : this disk is unreadable
1.please clean disk
2.restart consol
در ضمن هارد ندارم . مموری کارت دارم(189mb free ) . همچنین متذکر میشم که فقط در شهر arce این error رو میده .

این error رو میده : this disk is unreadable
1.please clean disk
2.restart consol
در ضمن هارد ندارم . مموری کارت دارم(189mb free ) . همچنین متذکر میشم که فقط در شهر arce این error رو میده .
ببین اگه تو بازی‌های دیگه این error را میده ممکنه لنز دستگاهت ضعیف شده باشه،اگر که نه،احتمالا از دیسک هستش،عوضش کن انشالله که درست میشه.

سلام دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم دقیقا توی arce (توی 90% بازیام که play box بود داشتم ) بازیم رو play boxبود رو ورباتیم گرفتم درست شد دیگه دچار اون مشکل نشدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or